koja je riba, koji mamci i koliko je dozvola?sonik24 je napisao/la:Rammstein, ako si iz Sarajeva, odi nekad na Staraču u Podlugove, jezero, ima fine ribe.
jel se moze baciti šator i roštilj, okupati ?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
koja je riba, koji mamci i koliko je dozvola?sonik24 je napisao/la:Rammstein, ako si iz Sarajeva, odi nekad na Staraču u Podlugove, jezero, ima fine ribe.
lose je sto je autoput vrlo blizu,inace fino mjesto za odmoriti.rammstein je napisao/la:koja je riba, koji mamci i koliko je dozvola?sonik24 je napisao/la:Rammstein, ako si iz Sarajeva, odi nekad na Staraču u Podlugove, jezero, ima fine ribe.
jel se moze baciti šator i roštilj, okupati ?
Gdje ti je slika jel na kompu il ?HZ1987GP je napisao/la:htio sam da stavim slike mog babe sa svoja zadnja dva veća ulova šarana od 12,5 kg i 9,3 kg ulovljena na ramskom jezeru sad u ramazanu ali ne znam kako da ih ubacim
jeste na kompjuteruBelminM23 je napisao/la:Gdje ti je slika jel na kompu il ?HZ1987GP je napisao/la:htio sam da stavim slike mog babe sa svoja zadnja dva veća ulova šarana od 12,5 kg i 9,3 kg ulovljena na ramskom jezeru sad u ramazanu ali ne znam kako da ih ubacim
theboss_RD07 je napisao/la:uploaduj na imgur, kopiraj "direct link" i ubaci ga izmedju [img]i[/img]
ako hoces javi se na pp pa cemo se dalje dogovoritirammstein je napisao/la:a covjecemrcina!
![]()
znaci niko nema iskustva sa ovim jablanickim? butrovic polje ili ovaj dio do ceste glavne... ?
Moze lise sici autom kad ides prema butrovic polju?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 31 gost.