Duško Ivanović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Ethel
Kontakt:

Re: Duško Ivanović

Post Postao/la Ethel » 31 maj 2014, 20:46

rogeRF je napisao/la:
Ethel je napisao/la:
Ne vidim u cemu je problem, Dusan Ivkovic je vodio Olympiacos i reprezentaciju Srbije pa nije bilo problema..
Znam, svjestan sam toga, ali ipak mislim da bi se puno vise mogao posvetiti nasoj reprezentaciji u slucaju da nije pod ugovorom s nekim klubom. Mozda se to nece nesto posebno odrazavati na nas (mozda i nikako, sto bih ja i najvise volio), ali ja sam takvog misljenja... U svakom slucaju, apsolutno ga razumijem, sto zbog finansijskih razloga, a s druge strane, nije mala stvar trenirati takvog jednog velikana evropske kosarke.
Pa dobro nerealno bi bilo ocekivati da trener takvog kalibra trenira samo reprezentaciju sa kojom ima part-time ugovor, a i realno poziv ovakvog velikana se ne odbija..
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 31 maj 2014, 23:01

Nema nikakve veze sto je Dusko postao trener Panathe, ostaje nas selektor.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 01 jul 2014, 01:12

Veliko ime i autoritet.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 27 jan 2015, 15:08

šteta što nema nene da opali propagandnu da nam je Duško selektor, iako evo danas i sekretar već na to stavlja upitnik.

http://sportsport.ba/bh_kosarka/buducno ... jak/151874" onclick="window.open(this.href);return false;

A ja sam bio državni neprijatelj kad sam ovo isto rekao prije dva mjeseca...

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 28 jan 2015, 00:28

Pa sta radi Konakovic ( iz politike ) u Savezu, ako nije sposoban da obezbjedi sredstva!?
Bitno je da je on za zivota obezbjedio sebe. Ne treba mu vise ni dan radnog staza. Fuj
15.10 - 15.06 ...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 29 jan 2015, 20:20

admin je napisao/la:šteta što nema nene da opali propagandnu da nam je Duško selektor, iako evo danas i sekretar već na to stavlja upitnik.

http://sportsport.ba/bh_kosarka/buducno ... jak/151874" onclick="window.open(this.href);return false;

A ja sam bio državni neprijatelj kad sam ovo isto rekao prije dva mjeseca...
pa sad, i jeste selektor zar ne? piše u članku.. žale se na stanje, ali ne govore da nemamo selektora...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 30 jan 2015, 10:24

skyisthelimit je napisao/la:Pa sta radi Konakovic ( iz politike ) u Savezu, ako nije sposoban da obezbjedi sredstva!?
Bitno je da je on za zivota obezbjedio sebe. Ne treba mu vise ni dan radnog staza. Fuj
U tom i jeste fazon. Ne treba Dino da ganja politička sredstva nego marketinška, a politika treba da jasno definiše koliko ide kojem savezu. Ovako ako neki savez nema nikoga u politici, klempa.

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 08 mar 2015, 15:40

Upitan ostanak Ivanovića

Mahmutović je rekao i to da crnogorski stručnjak Duško Ivanović, aktuelni trener grčkog Panatinaikosa, koji je s klupe vodio najbolje bh. košarkaše u kvalifikacijama za Eurobasket, želi voditi BiH i u Francuskoj, ali da je njegov uvjet da se reprezentaciji na vrijeme osiguraju kvalitetne pripreme i kontrolni mečevi.

- Duško Ivanović nije upitan na selektorskoj poziciji BiH, postavlja se pitanje da li ćemo njemu i ekipi uspjeti osigurati kvalitetne pripreme na osnovu kojih možemo pretpostaviti da će se moći nositi s ostatkom ekipa u Francuskoj. Ako u tome ne uspijemo, onda nam ne treba Ivanović na poziciji selektora, a to je i njegovo mišljenje. Veliki je profesionalac i zaljubljenik u košarku, koji nije došao u BiH da uzme pare niti ga mi možemo platiti onoliko koliko vrijedi - rekao je Mahmutović.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 08 mar 2015, 18:16

Janez je napisao/la:
Upitan ostanak Ivanovića

Mahmutović je rekao i to da crnogorski stručnjak Duško Ivanović, aktuelni trener grčkog Panatinaikosa, koji je s klupe vodio najbolje bh. košarkaše u kvalifikacijama za Eurobasket, želi voditi BiH i u Francuskoj, ali da je njegov uvjet da se reprezentaciji na vrijeme osiguraju kvalitetne pripreme i kontrolni mečevi.

- Duško Ivanović nije upitan na selektorskoj poziciji BiH, postavlja se pitanje da li ćemo njemu i ekipi uspjeti osigurati kvalitetne pripreme na osnovu kojih možemo pretpostaviti da će se moći nositi s ostatkom ekipa u Francuskoj. Ako u tome ne uspijemo, onda nam ne treba Ivanović na poziciji selektora, a to je i njegovo mišljenje. Veliki je profesionalac i zaljubljenik u košarku, koji nije došao u BiH da uzme pare niti ga mi možemo platiti onoliko koliko vrijedi - rekao je Mahmutović.
Jeli ovo 3 ili 4 put da ponovi isto?
Ps
Ako ne bude Nurkića i Mirze ni tada nam neće trebati Duško
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 08 mar 2015, 19:23

nerminh74 je napisao/la:
Janez je napisao/la:
Upitan ostanak Ivanovića

Jeli ovo 3 ili 4 put da ponovi isto?
Ps
Ako ne bude Nurkića i Mirze ni tada nam neće trebati Duško
Tamo si napisao da ce doc Jusuf znaci da ce i Ivanovic vodit..Mirza ce sigurno igrat u to ne sumnjam ni sekunde!

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 08 mar 2015, 20:05

Jesam napisao sam i tako trenutno stoji, ali kako nam sekretar umjesto da gasi požar više voli doljevati benzina na njega ko zna šta će biti za 4-5 mjeseci
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 08 mar 2015, 20:18

@nerminh74

Tako nekako druže koliko sam uspio primjetiti zadnja dva prethodna intervjua na tu temu je bio odgovor sličan ovome, ali ako se zna hvaliti da su sve repke u A diviziji, da je uradio ovo ili ono onda će Bogami morati javnosti objasniti zašto nije uspio da nađe sponzore i zatvori finansijsku konstrukciju za operaciju "EP 2015" i samim tim ostanak gospodina Duška Ivanovića kao Selektora ili očekuje da će Nihad, Mirza ili neka druga dobra duša među igračima opet da uskoči i posudi lovu. To je ono što mi kod njega lično smeta previše se hvali sa nekim stvarima, a na drugim i važnijim nema nigdje rada i ozbiljnog posla kao što je domaće prvenstvo ili problem finansija u Savezu. Znamo već da vlast i država ne pomažu, ali imaš privatnike traži da ti Bingo bude sponzor umjesto Konzuma naplati im dobru reklamu što se mene tiče neka igrači spavaju u pidžama sa logom Bingo i natpisom "Bingo-Kralj najboljih igrača" i tu lovu uzme za pripreme repke. ;)

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 08 mar 2015, 20:26

Janez je napisao/la:@nerminh74

Tako nekako druže koliko sam uspio primjetiti zadnja dva prethodna intervjua na tu temu je bio odgovor sličan ovome, ali ako se zna hvaliti da su sve repke u A diviziji, da je uradio ovo ili ono onda će Bogami morati javnosti objasniti zašto nije uspio da nađe sponzore i zatvori finansijsku konstrukciju za operaciju "EP 2015" i samim tim ostanak gospodina Duška Ivanovića kao Selektora ili očekuje da će Nihad, Mirza ili neka druga dobra duša među igračima opet da uskoči i posudi lovu. To je ono što mi kod njega lično smeta previše se hvali sa nekim stvarima, a na drugim i važnijim nema nigdje rada i ozbiljnog posla kao što je domaće prvenstvo ili problem finansija u Savezu. Znamo već da vlast i država ne pomažu, ali imaš privatnike traži da ti Bingo bude sponzor umjesto Konzuma naplati im dobru reklamu što se mene tiče neka igrači spavaju u pidžama sa logom Bingo i natpisom "Bingo-Kralj najboljih igrača" i tu lovu uzme za pripreme repke. ;)
Ako država ne pomaže zašto su do sada bili Telekom i elektroprivreda sponzori ili očekuje pomoć od istih onih koji ne osiguravaju sredstva za prosvjetu, policiju, penzije,... da daju velike sume
Ma navikli da svi budu na našim grbačama i da tako budu uspješni

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 07 sep 2015, 20:38

Kapa dole majstore!!Ko imalo poznaje ovaj sport zna da je ova pobjeda,koliko igraca,toliko i tvoja u najmanju ruku... :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 07 sep 2015, 20:40

Al' kako čovjek nacrta na tabli ko će dobiti loptu i koga da vreba Renfroe da ukrade i ukrade je.Bravo selektore!!!!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 07 sep 2015, 20:41

slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 07 sep 2015, 20:44

:bow: :bow: :bow: :salut:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 07 sep 2015, 20:45

Omark je napisao/la:Al' kako čovjek nacrta na tabli ko će dobiti loptu i koga da vreba Renfroe da ukrade i ukrade je.Bravo selektore!!!!
sabe hadžić bi to bolje uradio, a ekipu bi nakon prve četvrtine podigao tako što bi rekao na time outu "odošmo u qrac" :mrgreen:
nema potpisa

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 07 sep 2015, 20:51

Admir_Sa je napisao/la:
Omark je napisao/la:Al' kako čovjek nacrta na tabli ko će dobiti loptu i koga da vreba Renfroe da ukrade i ukrade je.Bravo selektore!!!!
sabe hadžić bi to bolje uradio, a ekipu bi nakon prve četvrtine podigao tako što bi rekao na time outu "odošmo u qrac" :mrgreen:
Hahahha i onda bi to lord Bavčić riješio :mrgreen: :mrgreen: :urnebes:

komax
Kontakt:

Post Postao/la komax » 07 sep 2015, 20:54

Ne mogu nikako prezaliti ovu situaciju da kad imamo dobrog trenera nismo kompletni sa igračkim kadrom, nikad spojiti dva dobra.

Zaključano

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Muumii i 10 gostiju.