Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Cautinho je napisao/la:Znam da nije tema za to,ali inače bih napisao post na nekoj neaktivnoj temi pa bi svima smetalo,pa cu ovdje.
Konkretno me zanima slika,ja mislim da je riječ o SP 2010 i nekoj utakmici gdje su isključena 4 igrača,i svi isključeni odu do nekih stepenica u tunelu i zajedno gledaju.
Ja mislim da je jedan tim Nizozemska.
odlican prijedlog, mislim da ce fifa imati potpuno razumjevanjeKEC je napisao/la:Ako je izvlacenje 6 decembra(Petak) ajmo da uputimo zahtjev FIFI da pomjere izvlacenje oko 14 00 da mozemo lagano zavrsiti sa Dzumom da nebude brzanja il nedaj Boze preskakanja Dzume
Pa, s obzirom da je džuma riječ koja se koristi za imenovanje petka na arapskom jeziku, onda i ta ima mjesta.džakailibu je napisao/la:njemu je džuma 24 sata dnevno!
uviek je negdje u nekom dijelu svijeta Dzuma, koliko god se pomjeraloKEC je napisao/la:Ako je izvlacenje 6 decembra(Petak) ajmo da uputimo zahtjev FIFI da pomjere izvlacenje oko 14 00 da mozemo lagano zavrsiti sa Dzumom da nebude brzanja il nedaj Boze preskakanja Dzume
Algeria, Cameroon, Ghana, Ivory Coast, Nigeria.
Australia, Iran, Japan, South Korea.
Belgium, Bosnia-Hercegovina, Croatia, England, Germany, Greece, Italy, Netherlands, Russia, Switzerland, Spain, France, Portugal.
Costa Rica, Honduras, United States, Mexico
Argentina, Brazil (hosts), Colombia, Ecuador, Chile, Uruguay
Bitno samo da na kraju ne ispadnemo "debilanti"Cartman je napisao/la:Mi jedini debitanti.
Al' baš kremom.Virtu4l je napisao/la:Poprilično moćno djeluje ova lista Evropskih učesnika na SP. Lijepo nas je vidjeti među fudbalskom kremom.
Kad malo bolje pogledam, mi smo jedini padobranci. Tu su još Hrvatska, Belgija i Švicarska, ali oni redovno učestvuju na velikim takmičenjima. Belgija je malo zaštopala u zadnje vrijeme, ali imaju strašnu generaciju, tako da ih ne mogu nazvati padobrancima.BaDa12 je napisao/la:Al' baš kremom.Virtu4l je napisao/la:Poprilično moćno djeluje ova lista Evropskih učesnika na SP. Lijepo nas je vidjeti među fudbalskom kremom.
Susjedi su nam poprilično slični kada je postavljanje ciljeva u pitanju. Oni će svoje razapeti čak i ako ispadnu u polufinalu.adc je napisao/la:Ova bi repka pokorila Brazil, a ovako Hrvatska može do četvrtfinala, a BiH možda do osmine finala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.