Pitanja
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Pitanja
Koliko mi otprilike treba da položim vozački?
(testovi, vožnja)

- 10DelPiero
- Kontakt:
2-3 mjeseca.gojzerica je napisao/la:Koliko mi otprilike treba da položim vozački?(testovi, vožnja)
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Blue_He4rt
- Kontakt:
gojzerica je napisao/la:Koliko mi otprilike treba da položim vozački?(testovi, vožnja)
Otprilike jedno mjesec dana.Zavisi opet od toga kako ces savladati probne voznje kod instruktora,sto prije budes spreman,prednost imas ako si prije upravljao volanom,također,sto manje puta padnes test i finalni. Za testove ti savjetujem da sjedes k'o ozbiljan covjek za radni sto i naucis sva pravila,clanove,zakone..Vrlo jednostavno,samo treba provjezbati raskrsnice i tako to

Chelsea F.C.
- 10DelPiero
- Kontakt:
Zar nisu samo slusanja ona oko teorije mjesec
Pa dok to polozis pa onda prva pomoc ali to je glupost 7 dana pa dok odvozas jer ne mozes vozat dok teoriju ucis i na kraju dok izades na voznju meni se cini 2 mjeseca.

Alessandro Del Piero !
-
- Kontakt:
Već sam položio ljekarski, sad bih trebao ići da lagano te testove odrađujem. Imam osjećaj da će mi trebati oko 2 mjeseca, taman. 

Zna li ko koliko kosta najjeftinija povratna avionska karta Sarajevo-Dusseldorf ? Unaprijed hvala. 

<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Zna li ko koliko kosta najjeftinija povratna avionska karta Sarajevo-Dusseldorf ? Unaprijed hvala. 

<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
i koliko para ?gojzerica je napisao/la:Koliko mi otprilike treba da položim vozački?(testovi, vožnja)

-
- Kontakt:
Već sam ispitao sve, za otprilike mjesec ipo ću sve da završim, cijena oko 1100.jasmin10 je napisao/la:i koliko para ?gojzerica je napisao/la:Koliko mi otprilike treba da položim vozački?(testovi, vožnja)

- alan_kardec
- Kontakt:
s tim da svaki put kad padneš na testovima ili na vožnji, svaki dodatni izlazak plaćaš.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
- Kontakt:
Znam znam, ma sumnjam da će se to meni desiti, prekucao testove ocm
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Mene je 1150 izaslo, sve sam iz prve poloziogojzerica je napisao/la:Već sam ispitao sve, za otprilike mjesec ipo ću sve da završim, cijena oko 1100.jasmin10 je napisao/la:i koliko para ?gojzerica je napisao/la:Koliko mi otprilike treba da položim vozački?(testovi, vožnja)
![]()

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Sukob SAD-a I SSSR-a koji je trajao od zavrsetka Drugog svjetskog rata do raspada Sovjetskog saveza. Rat nije vodjen puskama i tenkovima, vec obavjestajnim sredstvima, spijunima, prijetnjama, sankcijama itd.Cautinho je napisao/la:Moze netko da mi objasni,kao laiku,sta je to Hladni rat?
i doveo je do razvitka nuklearnih bombiSlevinKelevra je napisao/la:Sukob SAD-a I SSSR-a koji je trajao od zavrsetka Drugog svjetskog rata do raspada Sovjetskog saveza. Rat nije vodjen puskama i tenkovima, vec obavjestajnim sredstvima, spijunima, prijetnjama, sankcijama itd.Cautinho je napisao/la:Moze netko da mi objasni,kao laiku,sta je to Hladni rat?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Cautinho
- Kontakt:
Hvala,to me zanimalo,sredstva.Ja sam mislio da je vodjen nozevima i tim "hladnim stvarima" ,posto je nazvan hladni.
Keep walking.
Cautinho je napisao/la:Hvala,to me zanimalo,sredstva.Ja sam mislio da je vodjen nozevima i tim "hladnim stvarima" ,posto je nazvan hladni.

uze mi post sa tastatureDzoni je napisao/la:Cautinho je napisao/la:Hvala,to me zanimalo,sredstva.Ja sam mislio da je vodjen nozevima i tim "hladnim stvarima" ,posto je nazvan hladni.![]()
![]()

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Cautinho
- Kontakt:
E jbg sad...Nisam upucen u to,pa sam tako glupast u vezi toga.Sad kad unitedovci i Sveti nalete.
Keep walking.
@Cautinho jesi ti iso u skolu majke ti ? 

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google [Bot] i 2 gosta.