Muamer Svraka

SarajlijaTM

Re: Muamer Svraka

Post Postao/la SarajlijaTM » 15 nov 2012, 09:07

Monolog je napisao/la:
Hypnose je napisao/la:Uz Pjanica definitivno najbolji vezni igrac u nasoj repci, osim naravno ako pozove Cocu....
Ne moraš trollat na svakom podforumu. ;)
Pojedini navijači Želje i Sarajeva na reprezentaciju gledaju isključivo kroz prizmu igrača koji igraju/su igrali/ za njihov klub, pa tako dobijamo izjave da je Sesar novi Essien, Svraka da je najbolji veznjak u reprezentaciji, Pape veći stručnjak od Mourinha, te da Bekrić, Zeba, Husejinović i Torlak moraju imati mjesta u reprezentativnom kadru. :lol:
Svraka je sinoć donio pobjedu i to je najbitnije. Nije ni blizu prvih jedanaest (nešto poput Sesara), al' nek' je zabio i nadam se da će uskoro napustiti Željezničar i zaigrati u nekoj jačoj ligi i jačem klubu.
E sve si lijepo objasnio,
umrem od sege,jbt,kad cujem neke takve izjave za nase PL "Zvjezdice" :lol: :lol: :lol:

Da nam se Muamer proda nakon ovog gola abd i da mu ovo bude odskocna daska...

btw. svaka cast za go,ali ko sto neko rece,premijerligasi su igrali kao kod kuce po onakvom terenu :lol: :lol: :lol:

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 15 nov 2012, 18:35

Mozeli se znati ko je menadzer Svraki

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 15 nov 2012, 20:31

Svraka 8-)

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 15 nov 2012, 20:51

samoposteno je napisao/la:Mozeli se znati ko je menadzer Svraki
mislim da ga odnedavno zastupa neka austrijska agencija , ali ipak mislim da se tu za sve pita Amar Osim 8-)
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 15 nov 2012, 20:55

Ode ovo sve u pm ,kad je Svraka dobio temu na forumu,sad cu i ja Jamaku napravit,da mu psujem maksuz svaku tekmu. :mrgreen: :mrgreen:
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

coggnac
Kontakt:

Post Postao/la coggnac » 15 nov 2012, 20:58

Ovo su igraci koje zastupa isti zastupnik kao i Svarku.

http://www.transfermarkt.co.uk/en/berat ... _1207.html

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 15 nov 2012, 21:09

coggnac je napisao/la:Ovo su igraci koje zastupa isti zastupnik kao i Svarku.

Izvini molim te ne bi htio da te omalovazavam ali an vhu ove liste pise da ove igrace savjetuju clanovi njihove porodice a ne neki menadzer.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 nov 2012, 01:11

Ovo neka firma koja se bavi time.

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 16 nov 2012, 04:14

pa stvarno nema smisla, zar treba da postoji tema za ovog igraca? Sve sto se o njmu treba napisati, moze ici na temu potencijanih reprezentativaca ili na temu vezanu za neku utakmicu kad je pozvan. Sa druge strane, ovdje svoje teme imaju i reprezentativci drugih drzava (npr.Vuckic), pa kad tako gledamo, moze i Svraka.
P.S. Neutralac sam (ne navijam ni za Zelju ni za Sarajevo), ali je Sesar za Svraku izmislio fudbal (da ne kazem Yaya Toure).
FKS❤️1946

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 16 nov 2012, 07:26

Imaju istog managera jer je ovo lista igraca sa managerom koji se zove sto u prevodu znaci clan porodice ili neki blizi rodjak, znaci sad kad stavis "Familienangehörige" onda dobijes sve igrace na jednom mjestu o kojima se neko bliznji brine.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 16 nov 2012, 11:36

djokica je napisao/la: P.S. Neutralac sam (ne navijam ni za Zelju ni za Sarajevo), ali je Sesar za Svraku izmislio fudbal (da ne kazem Yaya Toure).
Obrazlozi malo.. Uporedi statistike i molim te nemoj biti zavidan.. A ako ti se ne svidja tema onda je nemoj posjecivati.. Jednostavno zar ne??
BUDI ŽELJO !!!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 16 nov 2012, 11:40

champions1921 je napisao/la:
djokica je napisao/la: P.S. Neutralac sam (ne navijam ni za Zelju ni za Sarajevo), ali je Sesar za Svraku izmislio fudbal (da ne kazem Yaya Toure).
Obrazlozi malo.. Uporedi statistike i molim te nemoj biti zavidan.. A ako ti se ne svidja tema onda je nemoj posjecivati.. Jednostavno zar ne??
Evo bas tako, obrazlozi ovo, Svraka je prosle sezone bio drugi strijelac lige, kapiten osvajaca duple krune, i covjek koji je srusio Alzir.
Istina je da Muamer u zadnjih par kola ne igra u nekoj vele formi i da ne moze se porediti sa Sesarom koji igra drugu poziciju defanzivnog veznog.
Ivan je dobar igrac ali za nase lige kao i Muamer, to su igraci koji mogu biti ovako na sirem spisku repke i tesko je ocekivati neku znacajniju ulogu, ali sto se tice tehnike i trke ne mozes reci da je Sesar Yaya Toure za defanzivnog igraca Gradine a ne za Muamera Svraku.
Sa druge strane ako vec poredis neuporedivo i gledamo ofanzivno ta dva igraca, slobodno mogu reci da je Muamer za Sesara Iniesta.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 16 nov 2012, 11:42

Sesa je masina za Svraku i tu je Ende!! :D :D :D , malo sale nije na odmet nemojte me odmah napasti jel u dure kone moje?? :P :P
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 16 nov 2012, 11:45

DevilS je napisao/la:Sesa je masina za Svraku i tu je Ende!! :D :D :D , malo sale nije na odmet nemojte me odmah napasti jel u dure kone moje?? :P :P
Ako ne postoji onda pokreni temu za Sesara pa tamo lupaj nebuloze :D .. Nemoj se ni ti uvrijediti.. Ovo je tema M.Svrake, kapitena osvajaca duple krune.. Volio bih znati sta je sesar napravio u karijeri ali naravno to pisi na njegovoj temi a ne na Muamerovoj..
BUDI ŽELJO !!!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 16 nov 2012, 11:49

Znao sam ma to sam napisao u sali komso neka je on vama ziv i zdrav. ;) :D
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 16 nov 2012, 21:36

taj sesar je šutnut iz lokomotive (dinamove filijale), a ovdje ljudi od njega prave yayu tourea... :roll:
da išta vrijedi mogao bi parirati barem ekipi zete.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 16 nov 2012, 21:50

i Dzeko je skoro iz Zelje pa vidu sad...pustimo strucnjake..

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 16 nov 2012, 22:14

Nasa liga je slaba preslaba sad igra i kurta i murta liga prije 4 do 5 godina bila dosta jaca.Sad imalo bolji igrac koji dodje odskace od ovih nasih igraca i onda ispadne zidane .U ovoj ligi je jedan od boljih

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 16 nov 2012, 22:44

Mislim da će Svraka u dogledno vrijeme zaigrati za Svrake iz Newcastlea. :mrgreen:

Šalu na stranu, Muamer je odličan igrač, ali varira dosta s formom. Ipak, mislim da može izgurati još koju stepenicu više, ali daleko od toga da je pred njim bogata karijera kao brojnih drugih igrača Želje ranije (Višća, Hasagić, Bekrić... da sad ne bih pretjerao i rekao Džeko).
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 17 nov 2012, 05:44

Ja se neslazem da je liga sad slabija nego prije nekoliko godina... Tada nisi mogao procijenit igraca uopste jer pola tekmi je bilo namjesteno ... Sada ima manje namjestanja I mislim da je kvalitet veci nego prije...realno za svraku sljedeci korak bi bio neki osrednji klub belgijske ili ukrajinske lige... Ofanzivno je jaci od sesara dok je sesar jaci u defanzivi...

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.