BiH - NK Rijeka, prijateljska
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - NK Rijeka, prijateljska
Ma prejaka je Rijeka ba, zna ciro najbolje....joj cirkusa od trenera majko mila. Igrac rekao zivu istinu, a on mu prijeti da vishe nece igrati. Tipicno za nekog ko radi za kriminalni savez
nema potpisa
A i ti si izgleda zalutao na ove stranice.....de PROCITAJ pa onda repliciraj...i malo manje vulgarnosti..ipak ovo svak cita...za psovke svake vrste treba uvesti BAN....gavra je napisao/la:A kralja ma da Dodik je kriv 100%,**** majku u subotu pade na Milan za 250 km Dodik namjestio **** ga usta seljacka![]()
![]()
![]()
Zadnja linija,neko pomenu...
Ma Nurkovic je na golu,to je najvaznije:)Vladavic igra lijevog beka valjda,Spahic u sredini na svom mjestu..a ostalo?Znat ce se sutra ako Bog da...a prijenosa NEMA......
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!
Procitao sam dobro sta si napisao ali izgleda ti nisi razumio sta sam ja napisao,malo se skoncetrisi pa se javi.A i ti si izgleda zalutao na ove stranice.....de PROCITAJ pa onda repliciraj...i malo manje vulgarnosti..ipak ovo svak cita...za psovke svake vrste treba uvesti BAN....
pozz i necu nista vise replicirati jer vec vidim ne potrebnu raspravu
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
DinceManijak je napisao/la:'Što je Vladavić rekao, da je Rijeka slaba? Ako je to rek’o, neće igrati!'
http://sportskenovosti.hr/index.php?cmd ... ak_id=8590
a pretjerao je ćiro
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Dobro glup, nemaran i nesposoban moras biti da ugovoris generalnu probu pred najvazniju utakmicu s Rijekom.
Nastranu davanje Armadi prilike za revans osim svega toga, no, mi smo dobili tu istu Rijeku prosle godine, kakva je to provjera u ovom momentu...
Nastranu davanje Armadi prilike za revans osim svega toga, no, mi smo dobili tu istu Rijeku prosle godine, kakva je to provjera u ovom momentu...
evo ako bude kise mozda necemo ni odigrat tu istorijsku utakmicu sa Rijekom...to je scenario koji bi ja najvise volio...samo bi mi bilo zao ljudi koji ce otici na tu utakmicu...Sljedeca prijateljska je sa Vrbanjusom 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
PRENOSICE HAYAT DANAS SAM GLEDO VIJESTII!!!! AKO NEMATE DJE DA GLEDATI IMA NA INTERNETUU IDIETE JUSTIN TV BOSNA ALIL MORATE SOPCAST SEBII INSTALLIERATIII!!!
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
ma oni su posteniiiiiiii, narocito Munib U. nema nista postenije od njega.
Samo mi ovdje razglabamo i mlatimo praznu slamu, a drzava nam se rastura.
Sta cemö? Ne znam ili bih plakao ili bih se smijao

Samo mi ovdje razglabamo i mlatimo praznu slamu, a drzava nam se rastura.

Sta cemö? Ne znam ili bih plakao ili bih se smijao
MENI MOJE, A VAMA VASE
imam pitanje znam da ce biti prenoz ali neznam u koliko SATI+??
- kemo zahirovic
- Kontakt:
u pet poslije podne, tj 17:00... pozzajdoo je napisao/la:imam pitanje znam da ce biti prenoz ali neznam u koliko SATI+??
kakva sramota za nog.savez bosne i hercegovine,pogledam na ponudi kladionice kad ono igra neki zimbambve nista protiv njega ali bar igra sa nekom reprezentacijom a mi sa rijekom,kojoj jos moramo zahvaliti sto uopce zele da igraju sa nama,stvarno ste jadnici vi u savezu kad ni to nemozete organizirati budite posteni bar nekad pa napustite savez,a ne kao one godine kad ste prodali dancima euro u portugalu za mizerne pare,za kraj hvala ciri sto nas vodi i mozda se vidimo sutra u rijeci.
- The_Target
- Kontakt:
Čitam danas u hrv novinama da je atmosfera super,da nam Ćiro imo rođendan 75 hahha najstariji selektor.
Da su se super pripremili da očekuje veliki meč ,borbu,da će ovo bit prava utakmica da isproba neke nove igrače.
Žao mu je da mu nedostaje Keno golman i Vedo .
Kiša je stala valjda će sunce malkice obasjat taj Kvarner,karata ima .
Sretno idemo Bosno!
Da su se super pripremili da očekuje veliki meč ,borbu,da će ovo bit prava utakmica da isproba neke nove igrače.
Žao mu je da mu nedostaje Keno golman i Vedo .
Kiša je stala valjda će sunce malkice obasjat taj Kvarner,karata ima .
Sretno idemo Bosno!

Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Jedna najodanija grupa navijaca BiH, je krenula za Rijeku, solidna brojka. Sretno decki.
93,4 % " !!!
pazi Nurkovića

ko da je Gašijev čovjek

ko da je Gašijev čovjek

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
mone je napisao/la:pazi Nurkovića
ko da je Gašijev čovjek
moguće

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
ovom prlikom bih j.bao majku prvo ovima sto traze 30 hiljada tisuca milja eura evra za prenos ko da igramo sa brazilom a ondah bi j.bao majku i nasem nesposobnom savezu koji nije bio u stanju da ugovori bilo kakvu utakmicu sa nekom reprezentacijom jer bi tada sigurno bio prenos ovako smo ostali uskraceni za utakmicu nase repke protiv nekog river.a a i ti se ciro previse kurcis nije ti ovo babovina pa da ti mozes marskat igrace i tjerat kako hoces nadam se da ovaj post se nece brisati jer je ovo moje licno misljenje a i vecine ja mislim forumasa , a ako ga kojim slucajem obrisete smatrat cu to da ste na strani tate cire i saveza i cika muniba hvala dovidjenja i prijatno .
Prvo sto nemogu (nece) da nadju reprezentaciju da igramo kao i svi (zato sto nemaju poznanstva, neznaju nijedan strani jezik , nemaju ugleda...), pa onda igramo sa tamo nekim timom, a evo sad nema ni prijenosa
Dok smo sa ovakvim savezom tesko da mozemo ista uciniti !
Dok smo sa ovakvim savezom tesko da mozemo ista uciniti !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
ovi ljudi iz saveza kao da žele neuspjeh nasoj reprezentaciji.
rade(nerade) sve da nasa reprezentacija nebi ,nedao Bog, napravila neki rezultat.
a svaka cast papcu kada je ostao pri svome stavu....
otići će i ćiro jednom pa cemo onda da vidimo šta će da bude.
rade(nerade) sve da nasa reprezentacija nebi ,nedao Bog, napravila neki rezultat.
a svaka cast papcu kada je ostao pri svome stavu....
otići će i ćiro jednom pa cemo onda da vidimo šta će da bude.
mes que un club
-
- Kontakt:
Ma ne. On je samo primjer kršnog Krajišnikamone je napisao/la:pazi Nurkovića
ko da je Gašijev čovjek

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.