+1dijabola je napisao/la:I kod mene apsolutno ista stvar, dvaput skinem, oba puta ne može. Ako nije frka, možel i meni torrent link za neku provjerenu verziju. Hvala.RSBL je napisao/la:Je li mogu na pp dobiti link(torrent) 100% isparvne igrice. Dvaput sam dosad skidao, neisravnu igricu. Hvala
NBA 2K13
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- hule_barca
- Kontakt:
Re: NBA 2K13
Mes Que Un Club
Kada otvorim igru pojavi se black screen i vrati me na desktop. Zna li neko kako mogu ovo popravit ?
- Donnie Darko
- Kontakt:
Draftovali me Sunsi. Stelio sam na njih na onim intevjuima, necu u Portland il Milwaukee normala
Odigrao dvije tekme. 10 poena, 5 asista & 4 skoka prosjek, na 60% suta iz igre. 

Je li kupio ko original?
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
jel ti XP? ako jeste, nađi na netu krek posebno za taj operativni sistem. ako nije, svejedno probaj promijenit krek.Mouse je napisao/la:Kada otvorim igru pojavi se black screen i vrati me na desktop. Zna li neko kako mogu ovo popravit ?
-
- Kontakt:
Kad krenem da pokrenem igru, samo mi pokaže crno i vrati me na desktop.. do čega je?
napisao sam gore eto da je možda problem sa krekom. probajte tako, ako ne bude pomoći, probat ćemo nešto drugo.
-
- Kontakt:
Nisam ni čitao, samo uletih na temu i napisa post. I meni je XP, valjda će to riješiti problem. Hvala.
ko ima problema sa "black screenom" neka skine xp crack fix od Skidrowa, tako sam ja rjesio problem 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ja imam Win 7 i kad pokrenem igru samo crn ekran bude, zna neko sta je?
Ja taman da izbrišem igru, kad vidim tvoj post.azTer je napisao/la:jel ti XP? ako jeste, nađi na netu krek posebno za taj operativni sistem. ako nije, svejedno probaj promijenit krek.Mouse je napisao/la:Kada otvorim igru pojavi se black screen i vrati me na desktop. Zna li neko kako mogu ovo popravit ?
Hvala, radi !
nemaš frke, tu smo da pomažemo jedni drugima.
evo ja krenuo igrat my player, ali džaba se iznervirah. oni dugmići za icon pass su toliko sitni i teško primjetni da je to čudo jedno. plus su sad izmijenjeni za razliku od nba 2k12 pa se teško snalazim. čekam patch koji će ubacit ikonice od ps2/ps3.
evo ja krenuo igrat my player, ali džaba se iznervirah. oni dugmići za icon pass su toliko sitni i teško primjetni da je to čudo jedno. plus su sad izmijenjeni za razliku od nba 2k12 pa se teško snalazim. čekam patch koji će ubacit ikonice od ps2/ps3.
- supersonic83
- Kontakt:
Roster Update - All Second Round Players 1.0 http://forums.nba-live.com/downloads.ph ... df_id=3625 zubčić, satoransky, kuzmic, karaman, freeland, christmas, kravtsov, sacre, claver, aldemir...
I require a window seat and an in-flight Happy Meal…and no pickles. GOD HELP YOU IF I FIND PICKLES!
jel probao ko ovaj gore patch?
jesam ja, nema Teleta a i roster nije cemu, tako da dzaba ne skidasazTer je napisao/la:jel probao ko ovaj gore patch?

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- supersonic83
- Kontakt:

I require a window seat and an in-flight Happy Meal…and no pickles. GOD HELP YOU IF I FIND PICKLES!
- supersonic83
- Kontakt:
Evo covjek je danas izbacio roster update http://www.nba-live.com/forums/viewtopi ... 49&t=88429 sadrzi: All PLayers in NBA have his own CF and portrait!!!
Roster update (all trades, salary, Players rankins, tendencies...)
New players add Prigioni, Flight White, Shved, De Colo, Teletovic and more ... Sad ga skidam pa cu javiti jel valja.

- supersonic83
- Kontakt:

mogao je izgovoriti i na nba 2k12 sa euroliga patchem
ostavi nam utisak kako je urađen patch, jel mirza realno napravljen
ostavi nam utisak kako je urađen patch, jel mirza realno napravljen
Igra li neko karijeru ? Meni nece kompjuter da "zove" akciju iako je ukljuceno u opcijama 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.