Ivan Sesar

aless
Kontakt:

Re: Ivan Sesar

Post Postao/la aless » 04 avg 2012, 02:34

Drago mi je sto je pozvan ako nista da i ovi moci iz nase PL znaju da mogu dobiti sansu ako se stvarno pokazu, mada sam pesimistican da ce mu se i pruziti normalna sansa, dobice plafon 10 - 15min i onda opet se nece znati da li se na njega moze racunati.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 04 avg 2012, 09:42

Potpuno opravdan poziv. Decko je zasluzio, vidjecete da ce to opravdati na terenu.

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 04 avg 2012, 11:11

Svaka cast Ivane, svojim igrama si zasluzio poziv. Ocekujem da u nedostatku zadnjih veznih postanes i standardni reprezentativac jer imas kvalitet za to.

DonVito
Kontakt:

Post Postao/la DonVito » 04 avg 2012, 12:29

Sigurno se nece plaho zadrzati u Sarajevu, sjajan nogometas... 8-)
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 04 avg 2012, 12:33

Sretno Ivane!
I dobrodošao :)
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 04 avg 2012, 15:31

Trebao bi Pape probati tandem Sesar-Pjanić na sredini, moglo bi se pokazati kao pun pogodak. 8-)
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 04 avg 2012, 15:45

Shanks je napisao/la:Trebao bi Pape probati tandem Sesar-Pjanić na sredini, moglo bi se pokazati kao pun pogodak. 8-)
Što ti je život,danas igraš u tandemu sa De Rossiem,sutra sa Sesarom :mrgreen:

Da neće biti ko sa Salihamidžićom,u subotu tandem sa Jeremiesom u srijedu sa Sinišom Mulinom :lol:

Da ne bude zabune,drago mi je što je Sesar pozvan,ali mi je smiješno nešto izvinite :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

aless
Kontakt:

Post Postao/la aless » 04 avg 2012, 15:48

LBJ MVP je napisao/la:
Shanks je napisao/la:Trebao bi Pape probati tandem Sesar-Pjanić na sredini, moglo bi se pokazati kao pun pogodak. 8-)

Da neće biti ko sa Salihamidžićom,u subotu tandem sa Jeremiesom u srijedu sa Sinišom Mulinom :lol:

Da ne bude zabune,drago mi je što je Sesar pozvan,ali mi je smiješno nešto izvinite :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: vrh komentar
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney

DonVito
Kontakt:

Post Postao/la DonVito » 06 avg 2012, 10:40

LBJ MVP je napisao/la:

A taj Jeremies nesto bolji od Muline :mrgreen: smijesno ha.. udri u korijen odma.
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 06 avg 2012, 11:06

Sto ste se vi digli sa ovim Sesarom kao da ce biti udarni igrac reprezentacije a zapravo ce odigrati 10-15 minuta mozda cak i manje. I opet ce dokazati da igraci PL BiH nisu zreli za reprezentaciju, pocevsi od znanja pa do kondicije.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 avg 2012, 12:26

Elegant je napisao/la:Sto ste se vi digli sa ovim Sesarom kao da ce biti udarni igrac reprezentacije a zapravo ce odigrati 10-15 minuta mozda cak i manje. I opet ce dokazati da igraci PL BiH nisu zreli za reprezentaciju, pocevsi od znanja pa do kondicije.
I ja to isto ocekujem. Ali nadam se da grijesimo. Barem cemo odma vidit koliko moze, jer igrat ce protiv Ramseya i Allena, dva odlicna igraca iz Premiershipa. Igrat ce se 10 puta brze i kvalitetnije od pretkola Europa Lige, a o Premijer Ligi da ne pricam.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 06 avg 2012, 23:47

On svakako nije za reprezentacije
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 07 avg 2012, 00:30

Kada sam vidio protiv Čelika kako gubi lopte na 40m od protivničkog gola, ja se zijanio, svaka zrelija europska ekipa, - ( moram da naglasim to europska, jer je kod nas sve potaman ) bi to kaznila efektnim golom u suparničkoj mreži.
No, za nadati se je ljudski, pa šta bude, volio bih da me pozitivno iznenadi, u svakom slučaju, kao i svakoga ovdje.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 avg 2012, 01:43

Ma nema pape damu da mu da neku veću minutažu, on će dobiti 10 - 15 minuta maximalno i to je to.
DRUG NEBI TI PUNCA

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 avg 2012, 02:16

bagrcavi je napisao/la:Ma nema pape damu da mu da neku veću minutažu, on će dobiti 10 - 15 minuta maximalno i to je to.
Za debitanta,sasvim dovoljno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 07 avg 2012, 02:53

Svaka cast momku, ali mislim da ima boljih rjesenja od njega...

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 07 avg 2012, 03:42

zizu1991 je napisao/la:Kada sam vidio protiv Čelika kako gubi lopte na 40m od protivničkog gola, ja se zijanio, svaka zrelija europska ekipa, - ( moram da naglasim to europska, jer je kod nas sve potaman ) bi to kaznila efektnim golom u suparničkoj mreži.
No, za nadati se je ljudski, pa šta bude, volio bih da me pozitivno iznenadi, u svakom slučaju, kao i svakoga ovdje.
Dobro nisu odigrali protiv Celika dobro vidilo se da su umorni i da nisu spremni bili za Celik moze se svakom desiti pa kakve samo Spahic kardinalne greske zna napraviti pa je najbolji sto imamo u odbrani u repki zasluzio je Sesar sansu najvise zato sto u repki mora se pozivati igraci po nacionalnom kljucu to ti je tako u nasoj repki i dokle got budu pozivali igrace po toj politici necemo nikad nigdje se kvalifikovati jer mora biti odredjen procenat muslimana, srba i hrvata u timu
Nepozivaju se najbolji ili da se isprobaju najbolji sto imamo nego se glreda vazda taj nacionalni kljuc prvo pa onda koga imaju u izboru da pozovu jedan primjer nije pozvo Vranjesa ali je zato pozvo mu brata
Nije pozvo Cocalica ili onog iz belgije nego je pozvo Sunjica da malo pomjesa nije pozvao A.Hadzica jer kofol nije sredio papire do sada da on njega zeli u repki kao sto je Pjanica zelio prijasnji trener dosad bi on dobio sve papire i tri razlicita pasosa ali to je samo bilo Susicevo maslo da navijace i novinare udovolji pa susic je igrac od onih sto su su ga i doveli u repku da smire loptu u ono doba kad je se drzava okrenula protiv saveza
Mali iz Shaleka je talenan kao i Pjanic a i onaj Seferovic pa sto ga nema u repki sto mu nesrede papire za takve se igrace treba boriti jok Susic izjavljuje sto njih nepoziva trener mlade repke sam da skine sa sebe a onaj jos gori od Susica imam uigranu ekipu i nemogu sada da mjenjam nista do kraja kvalifikacija pa ako imas sansu da pojacas konkurenciju da dovedes super talente koji samo mogu unaprijediti mladu repku a i Arepku zasto nepozivas da nebi izgubio Biblija mjesto u Repki

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 07 avg 2012, 09:46

Svaka čast na pozivu i puno sreće...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 avg 2012, 11:45

harishp je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Ma nema pape damu da mu da neku veću minutažu, on će dobiti 10 - 15 minuta maximalno i to je to.
Za debitanta,sasvim dovoljno.
I šta on može pokazati za tih 10 minuta ? Ništa, ući će malo trčkarati, šutnuti loptu koji put i to je to.Daj mu poluvrijeme pa da vidimo ima li kapacitet.Ako ne zadovolji više ga ne zoveš i ćao. ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 avg 2012, 11:54

Problem je sto na Rahimica ne mozemo vise racunat, a Medunjanin ne zna kad ce odigrat sljedecu utakmicu. To nam je bio tandem u veznom duze vrijeme. Sad se mora neko drugi tu uigrat (Pjanic i Salihovic vjerovatno). I za to je Pape donekle kriv, jer nije dao priliku nekim drugim igracima, nego je forsirao Rahimica, ali situacija sa Medunjaninom nije Papetova krivica naravno. U glavnom, tesko se moze Sesaru dat poluvrijeme, jer moramo uigrat vaznije igrace.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.