Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
jel ti pratis ove sezone Kingse? ni jedan incident Cousins nije napravio, cak je smanjio i probleme s licnim.Donnie Darko je napisao/la:Ekipa koja ima Cousinsa i Gaya nikada nece biti pobjednicka. Bogte umjesto da Cousinsa okruze veteranima koji ce ga smirit i malo prizemljit, ako je to uopce moguce, oni jednog od najvecih indijanaca u ligi dovedu. Jos im samo J.R. Smith treba i ima da dominiraju.
Ovo sto Kingsi rade vec postaje klisej. Nikad nece naucit.
Zao mi Maclemorea.
Pratim ih dovoljno da znam da je Cousins usijana glava.ElLoco7 je napisao/la:jel ti pratis ove sezone Kingse? ni jedan incident Cousins nije napravio, cak je smanjio i probleme s licnim.Donnie Darko je napisao/la:Ekipa koja ima Cousinsa i Gaya nikada nece biti pobjednicka. Bogte umjesto da Cousinsa okruze veteranima koji ce ga smirit i malo prizemljit, ako je to uopce moguce, oni jednog od najvecih indijanaca u ligi dovedu. Jos im samo J.R. Smith treba i ima da dominiraju.
Ovo sto Kingsi rade vec postaje klisej. Nikad nece naucit.
Zao mi Maclemorea.
ali nije mu dao jer je ovaj prije glumio da ga je nagazio a nijeLenBias je napisao/la:bio je samo onaj trenutak kada nije dao patuljku da pozdravi paula na kraju utakmice
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.