KK Mladost

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

Minja MG
Kontakt:

Pojacanja

Post Postao/la Minja MG » 16 mar 2011, 11:36

Momci pozzz ja sam iz mrkonjica i mogu vas obavjestavati o promjenama u klubu.
Ove godine tim se potpuno izmjenio pa su mladost pojacali:Ivanic Petar iz Tamisa,Avdibegovic Armin iz Celika,nakon jednogodisnjeg odsustva vratio se i nas prvi centar Dragan Djuranovic,iz Borca je dosao Milosevic Ninoslav,iz Igokee je dosao Komatina Milos,iz Celika je takodje dosao Adelmo Delic,a na polusezoni ekipu je pojacao snazni centar Nebojsa Stanic.Uz proslogodisnje clanove tima Milana Kezica i Ranka Velimirovica u klubu su i Juniori naseg tima koji su ujedno i na spisku za reprezentaciju BIH do 18 god. Milos Vidovic i Branko Pekez kao i Dejan Kalajdzija,a kao sto ste mogli da procitate tim je pred ulazak u ligu 6 pojacao i Milijan Bocka a mogao bi doci i Savovic iz Slavije :D

Minja MG
Kontakt:

Re: KK Mladost

Post Postao/la Minja MG » 16 mar 2011, 11:44

Dragan-BL je napisao/la:
greska je napisao/la:Borac - Mladost: 85:78

Previse se forsirao individualizam i zelja pojedinih da se "proslave". S obzirom na dosadasnje rezultate neki su ganjali epitet zvijezde koja ce odluciti utakmicu
$ ? се ? " " " $,$ ? %..." онај ? на " " је " пута $ "...
Dragane neki dan ste porazeni sa 15 razlike i trebali bi obratiti paznju na ponasanje pojedinaca kao sto su Marko Jagodic Kuridza i Sinisa kovacevic koji su vrijedjali nase igrace tokom cjele utakmice pa cak i psovali majku nasim igracima mozda je Banjaluka veci grad od Mrkonjica ali ovde ste pokazali sav vas bonton i ponasanje borac duguje igracima vise od 130000 km i to je svima poznato.Ova liga nije prejaka i cak sam cuo od jednog kosarkasa da u bileci navijaci ulaze u teren i prijete igracima.Zato tisina i (sabanluk nije ako se dovedu trubaci na utakmicu).

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 16 mar 2011, 22:37

' $ ' ? 15 ? ',? - $ ? у то % се $ на тој ",? овај ' пост је " " " ',$ ' ? " вас у ? " ' везе са " ' $ " пар $...
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...

Е ' '...

Minja MG
Kontakt:

Post Postao/la Minja MG » 18 mar 2011, 19:51

Samo da kazem da je iz tima otisao sjajni centar nebojsa Stanic koji je nakon samo5-6 odigranih utakmica napustio klub.Ova iznenadna vijest je pogodila sve igrace ali i stanovnike Mrkonjica :cry: :cry: :cry: :cry:

Rosas7
Kontakt:

Re: Pojacanja

Post Postao/la Rosas7 » 19 mar 2011, 14:45

Minja MG je napisao/la:Momci pozzz ja sam iz mrkonjica i mogu vas obavjestavati o promjenama u klubu.
Ove godine tim se potpuno izmjenio pa su mladost pojacali:Ivanic Petar iz Tamisa,Avdibegovic Armin iz Celika,nakon jednogodisnjeg odsustva vratio se i nas prvi centar Dragan Djuranovic,iz Borca je dosao Milosevic Ninoslav,iz Igokee je dosao Komatina Milos,iz Celika je takodje dosao Adelmo Delic,a na polusezoni ekipu je pojacao snazni centar Nebojsa Stanic.Uz proslogodisnje clanove tima Milana Kezica i Ranka Velimirovica u klubu su i Juniori naseg tima koji su ujedno i na spisku za reprezentaciju BIH do 18 god. Milos Vidovic i Branko Pekez kao i Dejan Kalajdzija,a kao sto ste mogli da procitate tim je pred ulazak u ligu 6 pojacao i Milijan Bocka a mogao bi doci i Savovic iz Slavije :D
jel dobijate leotara ovo kolo
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 19 mar 2011, 16:45

Mladost pravo jaka ove sezone, ne znam da ste izgubili i jednu kod kuće, svaka čast.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

Minja MG
Kontakt:

Post Postao/la Minja MG » 19 mar 2011, 22:39

Leotar dobijen sa 8 razlike najefikasniji Komatina sa 15 poena i Avdibegovic sa 14 :D treba napomenuti da je avdibegovic dao kos od kosa do kosa za 0.5 sekundi i time posramio i kecmana Xd.Usput ove sezone nemamo poraza na domacem parketu

roberto
Kontakt:

Post Postao/la roberto » 19 mar 2011, 23:14

Pored Vas, Bosna, Borac i Capljina nemaju poraz kuci, valjda to nesto znaci jer su te ekipe izborile Ligu 6

unLz
Kontakt:

Post Postao/la unLz » 20 mar 2011, 16:52

Mogli bi vi komotno do play off-a za NLB ligu, mislim, imate uigrane tandeme i evidentno je da ste jači od Čapljine, a možete se mjeriti i sa Bosnom te Borcem.
FsV Mainz '05

Minja MG
Kontakt:

Post Postao/la Minja MG » 26 mar 2011, 22:50

Mladost izgubila 2 razlike u meccu protiv borca.Mladost vodila tokom citave utakmice a na kraju Nemanja Vranjes trojkom sa 8 metara 1.1 sekund prije kraja postavlja konacan rezultat 72 - 74 .Milijan Bocka koji je najavljen kao najvece pojacanje dao samo 5 poena te razocarao.Samo treba napomenuti da je sudjenje bilo katastrofalno pa su na kraju na sudije letjele plasticne flase pa cak i cipele.

domineysn
Kontakt:

Post Postao/la domineysn » 16 apr 2011, 21:56

Minja MG je napisao/la:Mladost izgubila 2 razlike u meccu protiv borca.Mladost vodila tokom citave utakmice a na kraju Nemanja Vranjes trojkom sa 8 metara 1.1 sekund prije kraja postavlja konacan rezultat 72 - 74 .Milijan Bocka koji je najavljen kao najvece pojacanje dao samo 5 poena te razocarao.Samo treba napomenuti da je sudjenje bilo katastrofalno pa su na kraju na sudije letjele plasticne flase pa cak i cipele.
Revaširali ste im se, evo Mladost iz Mrkonjić Grada, tj. vi pobjedili ste Banjalučane nakon produžetaka. Rezultat je glasio 101:103. Svaka čast, imate Sladojevića kao mladog i perspektivnog stručnjaka, te dobar timski duh koji čini zaista respektabilnu ekipu. Puno sreće vam želim u play off-u do kojeg ne sumnjam da ćete doći.
Svaka čast i vašim navijačima koji vas bodre kako kući tako i na gostovanjima. Igrate košarku života. ;)
Still learning...

Minja MG
Kontakt:

Post Postao/la Minja MG » 27 apr 2011, 10:25

Evo put kroz ligu 6

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 27 apr 2011, 17:36

kakvi su planovi za novu sezonu u mladosti???
hocel i se ici na prvaka :) :D :D ;)
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

domineysn
Kontakt:

Post Postao/la domineysn » 27 apr 2011, 19:18

Svaka čast Mladosti, pobjediti klub sa izgrađenijom infrastrukturom, širim i kvalitetnijim rosterom (bez uvrede) i boljom finansijskom situacijom je stvarno veliki podvig. Ali, Mladost je dokazala da kada igra na svom terenu, uvijek je favorit. Ako ste već do ovdje došli, što ne bi išli barem do finala. ;)

Btw. Interesuje me nešto, mislim da je mjerodavno da pitam ovdje, kako nazivati stanovnika Mrkonjić Grada ? :D
Still learning...

MilosObilic
Kontakt:

Post Postao/la MilosObilic » 27 apr 2011, 19:46

Rosas7 je napisao/la:kakvi su planovi za novu sezonu u mladosti???
hocel i se ici na prvaka :) :D :D ;)
i ove idu na titulu :)

vladedivac
Kontakt:

Post Postao/la vladedivac » 28 apr 2011, 08:59

domineysn je napisao/la:Svaka čast Mladosti, pobjediti klub sa izgrađenijom infrastrukturom, širim i kvalitetnijim rosterom (bez uvrede) i boljom finansijskom situacijom je stvarno veliki podvig. Ali, Mladost je dokazala da kada igra na svom terenu, uvijek je favorit. Ako ste već do ovdje došli, što ne bi išli barem do finala. ;)

Btw. Interesuje me nešto, mislim da je mjerodavno da pitam ovdje, kako nazivati stanovnika Mrkonjić Grada ? :D
Nisam iz Mrkonjića, ali mi je žena iz tog kraja (a time i ja, kako kažu). Sve u svemu, stanovnik Mrkonjić-Grada je Mrkonjićanin. Možda pravopis kaže drukčije, ali tako Mrkonjićani sebe nazivaju, pa pretpostavljam da je to mjerodavno.

I naravno, sve čestitke Mladosti na rezultatima ove sezone. Još ako polufinale odigraju kako treba, možda ih vidimo u finalu sa Igokeom. Ili bar da dobro izmore Široki... :)

Crveni Barun
Kontakt:

Post Postao/la Crveni Barun » 28 apr 2011, 11:29

vladedivac je napisao/la:
domineysn je napisao/la:Svaka čast Mladosti, pobjediti klub sa izgrađenijom infrastrukturom, širim i kvalitetnijim rosterom (bez uvrede) i boljom finansijskom situacijom je stvarno veliki podvig. Ali, Mladost je dokazala da kada igra na svom terenu, uvijek je favorit. Ako ste već do ovdje došli, što ne bi išli barem do finala. ;)

Nisam iz Mrkonjića, ali mi je žena iz tog kraja (a time i ja, kako kažu). Sve u svemu, stanovnik Mrkonjić-Grada je Mrkonjićanin. Možda pravopis kaže drukčije, ali tako Mrkonjićani sebe nazivaju, pa pretpostavljam da je to mjerodavno.

I naravno, sve čestitke Mladosti na rezultatima ove sezone. Još ako polufinale odigraju kako treba, možda ih vidimo u finalu sa Igokeom. Ili bar da dobro izmore Široki... :)
ništa od toga široki je kući previše jak pa dob li su kući u nlb-u partizan, union olimpiju, budućnost .... tako da mladost ima veoma male šanse da se dokopa finala
Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 28 apr 2011, 12:17

sumnjam da Bijedić može isto suđenje ponovit, ako uopće bude sudio..trebali bi mladost proć bez problema..ova utakmica ionako nije bila bitna..bitne su sad polufinalne
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

MilosObilic
Kontakt:

Post Postao/la MilosObilic » 28 apr 2011, 16:38

Mladost bi vrlo lako mogla da iznenadi Široki, imaju dva od tri najbolja odbrambena igrača igraju kod njih, tako da se Morović neće baš naigrati, a bez njega je Široki prosječna ekipa

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 28 apr 2011, 18:42

MilosObilic je napisao/la:Mladost bi vrlo lako mogla da iznenadi Široki, imaju dva od tri najbolja odbrambena igrača igraju kod njih, tako da se Morović neće baš naigrati, a bez njega je Široki prosječna ekipa
Ok stručnjak , a sad mi reci hoće li kiša padati sutra .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: JHam i 3 gosta.