Memphis Grizzlies

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Re: Memphis Grizzlies

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 17 jan 2010, 20:20

ljubav je napisao/la:Ako je direktni obracun protiv PHX, onda se Mededi nemaju cega bojati.

Onaj PHX je amaterska ekipa sa dva prosjecna igraca u vidu Nesha i Amara, a ostalo je sitna buranija.

taj prosječni igrač nash je dva puta bio mvp lige,za razliku od courtney leea koji je po tebi fantastičan igrač

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 17 jan 2010, 20:22

ma pusti ba, ne teba sa takvima zalazit u raspravu. osim ako ti nije dosadno pa hoces malo da se nasmijes.

a osim toga, samo vrijedja igrace iz denvera nazivajuci ove prosjecnima.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 17 jan 2010, 20:28

Wolverine je napisao/la:ma pusti ba, ne teba sa takvima zalazit u raspravu. osim ako ti nije dosadno pa hoces malo da se nasmijes.

a osim toga, samo vrijedja igrace iz denvera nazivajuci ove prosjecnima.

i to što kažeš,ako je nash prosječan,šta je onda martin ili nene.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 17 jan 2010, 20:32

sta su onda martin, smith, nene, a bogami tu mogu i billupsa stavit. jedino melo odskace.

nego da kmentiram sutrasnju tekmu, ocekujem pobjedu sunsa. utakmica ce najvise ovisit upravo o nastupu dragica, dudleya i barbose. sunsima klupa moze donijeti veliku prevagu, jer ruku na srce memphis ima kriminalnu klupu.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 17 jan 2010, 20:44

nije young bolji od barbose.

a sunsi imaju mnogo izbalansiraniju klupu, i imaju vise kvalitetnih igraca na istoj.

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 17 jan 2010, 20:44

Wolverine je napisao/la:nije young bolji od barbose.

a sunsi imaju mnogo izbalansiraniju klupu, i imaju vise kvalitetnih igraca na istoj.
Jest imaju izbalansiran nekvalitet.
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 17 jan 2010, 20:47

ljubav je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:nije young bolji od barbose.

Jest imaju izbalansiran nekvalitet.

a šta onda ima denver sa samo jednom pobjedom više u sezoni

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 17 jan 2010, 20:50

cekaj malo ba, gdje ce z-bo bit bolji od amarea, mislim njemu svaka cast, al amare je ipak bolji. a frye i gasol su jednaki.

a kdn sad ce ti on pocet nabrajat sta sve denver ima, od najboljeg defanzivnog igraca, najbolje tricasa, najboljeg centra na zapadu...

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 17 jan 2010, 20:53

Wolverine je napisao/la:cekaj malo ba, gdje ce z-bo bit bolji od amarea, mislim njemu svaka cast, al amare je ipak bolji. a frye i gasol su jednaki.

a kdn sad ce ti on pocet nabrajat sta sve denver ima, od najboljeg defanzivnog igraca, najbolje tricasa, najboljeg centra na zapadu...

ma ja,od njega me niušta neće iznenaditi,pa i to da je nash tek prosječan igrač

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 17 jan 2010, 20:54

Cescinho4 je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:cekaj malo ba, gdje ce z-bo bit bolji od amarea, mislim njemu svaka cast, al amare je ipak bolji. a frye i gasol su jednaki.

Nisam ja ni rekao da je Z-Bo bolji nego da su jednaki.
do mene, al amare je bolji ;) opet 100 ljudi, 100 ćudi ;)

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 17 jan 2010, 20:54

Ma nema PHX sta traziti, samo treba Amara drzati podalje od kosa i to je to.
Trebao bi i Hasim dobiti priliku protiv slabasnih centara PHX-a.

@KDN

Denver ce biti prvak pa ti kako hoces i ovo nije tema o Denveru, tako da na ovoj temi necu komentarisati Denver, ima NBA tema i tamo se mozemo raspravljati.
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 17 jan 2010, 20:56

amare je jedan od rijetkih krilnih centara (centara koji ima jako dobar sut sa poludistance, tako da je dosta opasan i kad nije pod kosem. ako sunse krene trice, oni ce dobit. sunsi su ipak najbolja tricaska ekipa u ligi.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 17 jan 2010, 21:00

ljubav je napisao/la:Ma nema PHX sta traziti, samo treba Amara drzati podalje od kosa i to je to.
Trebao bi i Hasim dobiti priliku protiv slabasnih centara PHX-a.

@KDN

Denver ce biti prvak pa ti kako hoces i ovo nije tema o Denveru, tako da na ovoj temi necu komentarisati Denver, ima NBA tema i tamo se mozemo raspravljati.

to si tvrdio i prošle godine,pa znamo kako je denver završio,uostalom svima su dobro poznata tvoja katastrofalna prognoziranja rezultata

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 17 jan 2010, 22:45

Cescinho4 je napisao/la:Mozda imate bolju klupu, al:
Frye<Gasola
Amare=Z-Bo
Hill<Rudy
Jason<Mayo
Nash>Conley
sve ok osima Amarea gdje će Z-Bo biti u rangu s njim :o :? :shock:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 17 jan 2010, 23:00

Cescinho4 je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
Cescinho4 je napisao/la:Mozda imate bolju klupu, al:
Frye<Gasola
Amare=Z-Bo
Hill<Rudy
Jason<Mayo
Nash>Conley
sve ok osima Amarea gdje će Z-Bo biti u rangu s njim :o :? :shock:
Pogledaj Zachovu igru ove sezone i sve ce ti biti jasno ;) Covjek je najzasluzniji za ovaj uspjeh Memphisa.
jest mu teško biti dobar kada ima suigrače poput Gasola,Hašima pod košem pa OJ vani Rudy isto dobru dvojicu playeva neko misli da je Memphis loša ekipa nije ima puno lošijih i ovaj uspjeh bi trebao biti i veći do kraja sezone minimum playoff jedino neiskustvo će možda biti problem
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 17 jan 2010, 23:05

Cescinho4 je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:jest mu teško biti dobar kada ima suigrače poput Gasola,Hašima pod košem pa OJ vani Rudy isto dobru dvojicu playeva neko misli da je Memphis loša ekipa nije ima puno lošijih i ovaj uspjeh bi trebao biti i veći do kraja sezone minimum playoff jedino neiskustvo će možda biti problem
Slazem se u potpunosti LBJ. To je upravo i razlog zasto cemo vas izbaciti u playoffu :mrgreen:
ako se sretnemo možda vi ste jedina ekipa na zapadu koja nas može izbacit u 7 utakmica osim lal,ali ipak mislim da će iskustvo pobijediti pa pogledaj Arsenal godinama samo zbog nedostatka iskustva gube trofeje

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 18 jan 2010, 02:05

ma, tesko ce iko sa san antoniom u playoffu. to je tim koji ima najizbalansiraniju, i najpopunjeniju ekipu u ligi, najbolju klupu u ligi, igru koja donosi odlicne rezultate upravo u playoffu, i tesko je ocekivat da grizziesi ista mogu toj ekipi. nemojte da vam sinocnja utakmica bude mjerilo, playoff je nesto sasvim drugo, u playoffu pocinje prava borba.

memphis ima dosta neiskusnu ekipu za playoff,kao i oklahoma. i tesko je ocekivat da prodju prvu rundu playoffa prije svega zbog zoga, a bogme i zbog cinjenice da ih tamo cekaju lakersi ili san antonio koji ce zavrsit drugi na zapadu.

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 19 jan 2010, 09:16

Rutinska pobjeda protiv slabasnog protivnika, sto samo potvrduje moju sumnju da PHX nece vidjeti playoffa
jer su odron od ekipe, a na Zapadu ima mnogo boljih ekipa od iste.
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 19 jan 2010, 14:34

Cescinho4 je napisao/la:Opet se potvrdilo da je klupa manje bitna od startne petorke. Odlicna predstava Maya, Gaya i Z-Boa 8-) Takodjer se potvrdilo da je Z-Bo bolji od Amarea :) Cestitke Phoenixu na pruzenom otporu, veoma zanimljiva tekma...

P.S. Savjet za Sunse, vjezbajte malo trice :D
cesitke na pobjdi. nego, ti preporucujes najboljoj tricaskoj ekipi u ligi da vjezbaju trice :mrgreen:

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 19 jan 2010, 15:15

jbg. nije htjela uci nikako. sjeti se portugala :cry:

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.