Rat savezu i grobarima BH fudbala!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

invincible1921
Kontakt:

Re: Rat savezu i grobarima BH fudbala!

Post Postao/la invincible1921 » 05 nov 2025, 17:30

General505 je napisao/la:
05 nov 2025, 17:05
Bespotreba i smiješna tema, besmislena rekao bih ,osim za prepucavnja neka i piskaranja da se izgubi malo vremena ko ga ima na pretek.

Svi mi znamo manje više biografije članova IO i predsjednika, otprilike da su to uhljebi poslušnici i kriminalci čak.

Bespotrebno je o tome polemisati uopste i pravit ovakve teme jer to je presipanje iz šupljeg u prazno.

Pravo pitanje i tema bi bila : ŠTA JE RJEŠENJE?

Od psovki, kletvi i šupljiranja nemamo ništa
Evo nek grijesim, ali ubijedjen sam da bi ova grupa u savezu otisla puno lakse nego sto raja misli...i to pokupili bi se glavom bez obzira na bilo kakav malo ozbiljniji pritisak, koji cak ne mora bit ni fizicki

Ja ne znam kako i zasto ali ubjedio nas je Vico da on mora bit tu i tjt..

Koliko su mocni govori podatak da su se usrali ko grlice na bilo sta na sta im je odgovreno MEDIJSKOM I HAJKOM PREKO DRUSTVENIH MREZA ,znaci samo to....nego zaboravi raja..pa htjeli su igrat s rusima, zabranit ljiljane, sta sve ne..medjutim ko sto rekoh neki dan problem je sto se stvari maksimalno lokaliziraju i izbanaliziraju. Evo konkretno ovaj slucaj, dobice BHF karte i svi ce se usutit od igraca do medija...do nekog iduceg ekcesa koji ce BIA smislit
=\_1921_/=

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 05 nov 2025, 19:14

invincible1921 je napisao/la:
05 nov 2025, 17:30
Bespotreba i smiješna tema, besmislena rekao bih ,osim za prepucavnja neka i piskaranja da se izgubi malo vremena ko ga ima na pretek.

Svi mi znamo manje više biografije članova IO i predsjednika, otprilike da su to uhljebi poslušnici i kriminalci čak.

Bespotrebno je o tome polemisati uopste i pravit ovakve teme jer to je presipanje iz šupljeg u prazno.

Evo nek grijesim, ali ubijedjen sam da bi ova grupa u savezu otisla puno lakse nego sto raja misli...i to pokupili bi se glavom bez obzira na bilo kakav malo ozbiljniji pritisak, koji cak ne mora bit ni fizicki

Koliko su mocni govori podatak da su se usrali ko grlice na bilo sta na sta im je odgovreno MEDIJSKOM I HAJKOM PREKO DRUSTVENIH MREZA ,znaci samo to....nego zaboravi raja..pa htjeli su igrat s rusima, zabranit ljiljane, sta sve ne..medjutim ko sto rekoh neki dan problem je sto se stvari maksimalno lokaliziraju i izbanaliziraju. Evo konkretno ovaj slucaj, dobice BHF karte i svi ce se usutit od igraca do medija...do nekog iduceg ekcesa koji ce BIA smislit
+1

General505
Kontakt:

Post Postao/la General505 » 05 nov 2025, 21:34

Moje mišljenje je da griješis vjeruj, zbog toga sto su oni snazniji i mocniji nego mislis.

Oni su zasticeni po svakom osnovu niti im ko zeli bilo sta uciniti a rekao bih niti smije.

Pa veci je nekako naboj bio i fanatizam oko repke u proslom savezu kada je trebalo smaknuti tročlano pa je li se to uspjelo, cak ni fizicke prijetnje nisu djelovale niti eskiviranje pracenja utakmica kamoli verbalne dok god se UEFA nije umijesalaa sa Komitetom tek onda su se desile te promjene.

Volio bih da mi neko kaze kada se ovdje u bilo kojoj branši desile neke promjene pod pritiskom čak i fizickim.

Svi bi mi nesto ali nemoj mene, nemoj da ja...
Evo vidimo danas u ispred Vlade u Sa zene dosle da protestvuju da **** igraju ovdje a tih tzv mudonja nigdje, polivija je tu prići ne mozes a isto tako bilo kakav god bunt da je otpoceo izmlate ljude smiri se.. i mi bi kao nesto mijenjali rušili kao prsimo se....ma bi malo morgen mi smo samo za kafe ispijati i analizirati kako bi trebalo i šta.

Znam ja nas hebo nas... Ali mislim da ce biti nekih problema zbog ovih ulaznica, pokusat ce momci ali to nece dati nikakve rezultate nazalost jer ovde je kriminalna vlast(režim) u svakom smislu i nista ne mozes na silu spremni su i specijalnu policiju poslat na narod kao sto su na jadne borce i invalide nedavno a mi pi...e gledamo i sutimo a itekako treba da nas to zanima.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 05 nov 2025, 22:17

slika

OUT ! PERSONA NON GRATA !
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 05 nov 2025, 23:01

05 nov 2025, 21:34

Moje mišljenje je da griješis vjeruj, zbog toga sto su oni snazniji i mocniji nego mislis.

Oni su zasticeni po svakom osnovu niti im ko zeli bilo sta uciniti a rekao bih niti smije.

Pa veci je nekako naboj bio i fanatizam oko repke u proslom savezu kada je trebalo smaknuti tročlano pa je li se to uspjelo, cak ni fizicke prijetnje nisu djelovale niti eskiviranje pracenja utakmica kamoli verbalne dok god se UEFA nije umijesalaa sa Komitetom tek onda su se desile te promjene.

Volio bih da mi neko kaze kada se ovdje u bilo kojoj branši desile neke promjene pod pritiskom čak i fizickim.

Svi bi mi nesto ali nemoj mene, nemoj da ja...
Evo vidimo danas u ispred Vlade u Sa zene dosle da protestvuju da **** igraju ovdje a tih tzv mudonja nigdje, polivija je tu prići ne mozes a isto tako bilo kakav god bunt da je otpoceo izmlate ljude smiri se.. i mi bi kao nesto mijenjali rušili kao prsimo se....ma bi malo morgen mi smo samo za kafe ispijati i analizirati kako bi trebalo i šta.

Znam ja nas hebo nas... Ali mislim da ce biti nekih problema zbog ovih ulaznica, pokusat ce momci ali to nece dati nikakve rezultate nazalost jer ovde je kriminalna vlast(režim) u svakom smislu i nista ne mozes na silu spremni su i specijalnu policiju poslat na narod kao sto su na jadne borce i invalide nedavno a mi pi...e gledamo i sutimo a itekako treba da nas to zanima.
Ne kazem sa nisi u pravu daleko od toga...al opet ipak prosli savez je bio duboko ukorijenjen u sve pore.

Koliko god vico i ovaj onaj imali veza, ipak je on tu iskljucio protiv necega nego da ima da ga veze nesto "za"...ovi ostali realno niko i nista obicni posluslnici.

Mozda opet grijesim, al ipak jedno je trjerat i napadat Vicu u BL drugo u Sarajevu, ja mislim kad bi vidio da je bas losa siutacija, kao prvo ovi poltroni kad su prodali sebe, prodace i njega alo zatrreba...da bi reko "hebo ovo ba odo ja svojim eto pokuso sam"....i kazem na prvu pukotinu u moci....

Zavoravih jos jednu stvar...ini da ne kazem mnogi su godinama pricali, ma hajde bgt nije los vico..eo tereni, reflektori, evo barbarez, evo ovo evo ono....ne da nije bilo ozbiljnijeg pritiska. Takodjer skidam kapu ko god smislja strategiju... pokusa nesto-manji otpor-uradi....pokusa nesto-veci otpor-napravi se lud-baci neku "utjehu" tipa postavi barbareza-saceka-opet ce pokusat
=\_1921_/=

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 07 nov 2025, 16:07

slika

KRME OUT. PERSONA NON GRATA !
Stadion Koševo

lobiranje
Kontakt:

Post Postao/la lobiranje » 07 nov 2025, 16:20

Mocvara1991 je napisao/la:
05 nov 2025, 07:01
Buduci da dolazim s USK,tacnije iz Cazina,mogu reci nesto o clanu izvrsnog odbora koji dolazi iz Cazina,Duric Irfan. To je covjek koji je sve ono sto jedan sportski radnik ne treba biti. Politicki aktivan u NES (nekadasnji A-SDA, toliko o tome politika i sport), federalni parlamentarac s 0 javljanja u dva mandata,posao dobar,para laka. U momentu kad dolazi na funkciju u savez FK Krajina igra 1.ligu FBIH i tu su negdje konstantno u gornjem dijelu. Nakon njegovog ulaska u klub i savez tako sto je prethodnom clanu s USK uz pomoc Kazlagica koji je njegov i Vicin sudija u Premijer ligi,a ujedno i sekretar fudbalskog saveza USK namjestio suspendiju i tako zauzeo njegovo mjesto,jos u vladavini Begica., srozali su FK Krajinu u drugu ligu Zapad. Cast svakom klubu,ali danas FK Krajina Cazin gubi utakmice u Kamengradu,Buzimu,Bosanskoj Otoci. Poredjenja radi,u neko bolje vrijeme kad Krajina igra prijateljsku utakmicu u tim sredinama bio je kao drzavni praznik. Tu se vidi koliko su Duric i njegovi puleni uspjesni i da ih zanimaju samo vip loze i dzabna putovanja i utakmice na racun saveza. Preko njega Vico kontrolise Kazlagica i sudije s USK i par clanova bosnjackog dijela IO i ima ta potrebna 3 glasa bosnjaka. Sve u svemu jedan od grobara nogometa na USK,clan saveza kojeg treba potjerati sto prije,ma da sam misljenja da nema postenog i ispravnog u kompletnoj garnituri saveza. Da svi rade samo za svoj licni interes. Duric se u FK Krajina pojavi samo oko izbora u savezu jer je to klub preko kojeg se kandiduje za izbore, ostale 3 godine i 11 mjeseci ga zaboli neka stvar. Ko god ima nekog normalnog iz Cazina,politicki neovisnog,slobodno nek pita za misljenje. Ako ih 90 posto ne bude kao moje ja cu se povuci s foruma. Za ostale clanove nemam informacija. :)
Duric je najvece zlo sto je doslo iz naseg grada…Ne znam da li neko ima u nasem gradu da je vece zlo…

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 08 nov 2025, 11:35

slika

OUT ! PERSONA NON GRATA ! Kakva svinjska glava.
Stadion Koševo

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 10 nov 2025, 10:21

jos materijala, otvoriti i ostale komentare.. ovaj Alesevic sto ih je prijavljivao kaze da se Jabandzic kao i suprotstavlja Duricu i klapi..

Jet2Holiday
Kontakt:

Post Postao/la Jet2Holiday » 10 nov 2025, 10:24

Krenulo se kolutati, **** cemo im majke.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶

„Nothing beats a Jet2 holiday!”

General505
Kontakt:

Post Postao/la General505 » 10 nov 2025, 12:41

Eh da nas je više mooodonja kao Nerko puno manje bi lopovluka bilo

Inače, za one koje ne znaju to je čovjek koji je snimao razgovor sa glavniim tužiocem tad... Tegeltijom.

Jest da je i Nermin ziv kad je u tim petljancijama, bukvalno covjek je stalno po Sudovima, i da nekad i njegovo maslo nije za Ramazana ali sigurno jeste da je čovjek borac i ne boji se prozvat svakog za pravdu.

Za te Hušidice jest u pravu, to su babini okorjeli, malo veći kriminalci ali generalno sve su to sitnee ribe i ne utiču puno na neke značajnije promjene niti oni odlučuju o nečemu niti je Nerko covjek koji je toliko involviran i uticajan u Fs USk ali kao covjek i biznismen sigurno da može na neke stvari uticati, pitanje u kolikoj mjeri samo.

Baš večeras imamo termin rekreacije trebao bi doci i on pa usput mi pitat šta planira i koliko je to ozbiljno sto on najavljuje.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Uknaac i 23 gosta.