Imaju vec sad mogucnost da mu produze ugovor, ali sumnjam da ce to uraditi. Vrlo moguce da ce traziti tridesetak miliona godisnje, u tom slucaju ce ga Boston samo pustiti i ocistiti cap, sto im je najvise i bio cilj sa ovim trejdomNEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 jun 2025, 16:25Ma upravu si ti.I meni je logicno da je njima BOS dao pikove, a ne obratno, al eto.Slatinash_7 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 15:34Moja greška u pisanju, dva su pika druge runde, tako sam i pročitao ali eto..svejedno,previše cap spacea su uzeli, trebali su oni dobiti koji pik ako ništa druge runde..Ali opet, kao što ti napisa, Simons se naplaćuje iduće godine, vjerovatno bi ih čekala ista sudbina,preplati pa se klati,ali bi to bio duži ugovor i to sve..
Ma Simons ce traziti 35+mil godisnje, to je garant.Pogotovo ako odigra dobru sezonu, a imace prostora sad u BOS za takvo nesto.
Ako cemo realno, on ne vrijedi te novce.Fin igrac, ali u principu volume scorer koji je tanak defanzivac.
NBA Offseason 2025-2026
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- superFrankie
- Kontakt:
Re: NBA Offseason 2025-2026
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma BOS je tu za sebe odradio odlican posao.Rijesio si se velike plate igraca koji je u padu, smanjio cifru u apronu i doveo mladog igraca koji ima odredjeni kvalitet.Gledaces ga godinu dana, a onda odluciti sta dalje!? Nije iskljuceno da se tokom sezone proslijedi i dalje za jos draft kapitala.superFrankie je napisao/la: ↑24 jun 2025, 19:49Imaju vec sad mogucnost da mu produze ugovor, ali sumnjam da ce to uraditi. Vrlo moguce da ce traziti tridesetak miliona godisnje, u tom slucaju ce ga Boston samo pustiti i ocistiti cap, sto im je najvise i bio cilj sa ovim trejdomNEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 jun 2025, 16:25Ma upravu si ti.I meni je logicno da je njima BOS dao pikove, a ne obratno, al eto.Slatinash_7 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 15:34
Moja greška u pisanju, dva su pika druge runde, tako sam i pročitao ali eto..svejedno,previše cap spacea su uzeli, trebali su oni dobiti koji pik ako ništa druge runde..Ali opet, kao što ti napisa, Simons se naplaćuje iduće godine, vjerovatno bi ih čekala ista sudbina,preplati pa se klati,ali bi to bio duži ugovor i to sve..
Ma Simons ce traziti 35+mil godisnje, to je garant.Pogotovo ako odigra dobru sezonu, a imace prostora sad u BOS za takvo nesto.
Ako cemo realno, on ne vrijedi te novce.Fin igrac, ali u principu volume scorer koji je tanak defanzivac.
E koje ludilo haha
- superFrankie
- Kontakt:
I drugi veliki ugovor Bostona je rijesen
Jos samo Jaylen u Rakete 

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
- BosniaBoston
- Kontakt:
Poznati ste po dovodjenju superstarova, ali i po gubljenju kad je bitno s njima na čelualemsa je napisao/la: ↑24 jun 2025, 19:45Sta mislis hoce'l KD biti mvp ako Rakete budu imali najbolji rekord ligeBosniaBoston je napisao/la: ↑24 jun 2025, 19:43Dogodine će raznorazne nesorte biti AS igrači na istoku sa silnim povredamaNije bio mvp preko 10 godina, i odma ga Rakete stavili u poziciju da bude, u 37oj godini zivota, a nije jos ni dres obukao, sto ti je reci prava fransiza
![]()
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kao npr.? Nemoj da idemo u historiju jer je poznajem vrlo dobro, to sto se sprdam nekad i uvelicavam ostavi po strani. Barkley je dovoden da se dobije Seattle, jer je Seattle izbacio Rakete sezonu prije, u cemu su uspjeli, dobili su Seattle 4-3, medjutim Utah ih izbacila neocekivano (znaci bukvalno kao Pacersi Knickse sad), Stockton pogodio buzzer beater, da je otislo u 7 uzeli bi. Jedino ko je bio promasaj je Pippen. TMac dosao kao rame uz rame sa Kobijem (i da nije bio najbolji SG lige, bio je drugi tad, mada po meni je bio jednak u trenutku kad je dosao u Rakete). Dwight dosao u prime-u, CP tekma ih dijelila da izbace najbolju ekipu u zadnjih 30 godina, coj'k se povrijedio. Westbrook je vec bio ono shot in the dark, to i ne racunamo. Ova fransiza ne pravi promasaje tog tipa, to sto ja malo trolam ****.ji ga da se ukljucuite jer slabo pisete. KD ima legitimnu sansu da bude mvp ove sezone.BosniaBoston je napisao/la: ↑25 jun 2025, 03:19
Poznati ste po dovodjenju superstarova, ali i po gubljenju kad je bitno s njima na čelu
Jedino sto mozes reci je Harden, ali eto imas Doncica u Lakersima, oni su braca. Pa kako da se rijesis igraca koji je top 5 igrac lige

P.S. Artesta sam i zaboravio, taman se stvorila ekipa, TMAC out for season, a Yao Ming se povrijedi game 2 u drugoj rundi playoffa vs Lakers (ili3 ne sjecam se tacno iz glave, mada mislim da je 2), i opet odu sa Lakersima u 7 koji su osvojili te sezone. Tad smo dobili Brandon Roya i tu ekipu Portlanda u prvoj rundi bez Tmaca, u drugoj rundi Yao dero Lakerse, nisu imali odgovor za njeg dok se nije povrijedio....Gledam ja ovo vec 25 godina burazeru i jace
A gore za TMAC ako nije bio najbolji SG lige tad (nek bude da je drugu s obzirom na Kobija), bio je drugi bek lige (znaci pg sg nebitno)
Riješi se Brad 2 velika ugovora, dobio mladog PG, a nije dao ništa zauzvrat...
Očistio se SC i imati će se mogućnost potpisati AS igrača dogodine i krenuti u novi pohod na titulu.
Svi pickovi prve runde ostali naši.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Neće Boston trejdati ni Whitea ni Browna, rekao sam ti već. Osim ako bude neka preluda ponuda sa tonom pickova koja se ne može odbiti.
Trejdani su Holiday i Porzingis i izašlo se iz 2nd aprona, što je i bio cilj ovo ljeto. Vjerovatno će trejdati Hausera, Nianga još i moooožda Simonsa i tako izaći iz svega.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Netsi imaju pickove 8, 19, 22, 26, i 27 na ovom draftu. Nisam dugo vremena vidio da jedna ekipa drži 5 pickova prve runde na istom draftu, ne bi me iznenadilo da pokušaju sve to upakirati za nekoga ili da se pomjere naprijed još na draftu za 3-4 mjesta.
Ma i ne treba nam niko (major move) realno. KD kad se oprosti ovi mladji igraci ce tek imati po 25 godina, potpises nekog drugog plus pikovi Netsa i Phx, Rakete bi trebali biti contenderi u slijedecih 10 godina. Trenutna ekipa je dobra i moze igrati sa svakim, neki manji move za ndkog sutera mozda i to je tobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑25 jun 2025, 08:12Neće Boston trejdati ni Whitea ni Browna, rekao sam ti već. Osim ako bude neka preluda ponuda sa tonom pickova koja se ne može odbiti.
Trejdani su Holiday i Porzingis i izašlo se iz 2nd aprona, što je i bio cilj ovo ljeto. Vjerovatno će trejdati Hausera, Nianga još i moooožda Simonsa i tako izaći iz svega.
Rockets were 26-8 last year when Jalen shot>.500eFG%. KD did that in 80% of his games.
To prvo je 60 pobjeda
To prvo je 60 pobjeda

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Moglo bi biti trejdova večeras fin broj, dosta ekipa gleda da se pomjeri u draftu par mjesta naprijed.
- superFrankie
- Kontakt:
Nema nikakvih iznenadjenja sa prvim pickom, Cooper Flagg ocekivano
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Plus je PHX upravo birao i Maluacha.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Uze MEM Cowarda.Oni vole igrace koji su gotov produkt, a sve su prilike da je ovaj mali odlican igrac.
Vidicemo sta su dali POR za njega!?
Vidicemo sta su dali POR za njega!?
Ode za manje nego što su im Lakersi davali.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Jedino "veliko" iznenađenje na draftu je ovaj kinez što je 16. pick.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.