nebih bio lars los izbor, samo neznam stvarno bili on pristao da vodi repku BiH! i to prije svega radi mafijasa u savezu, i od prije NS BiH ima losu reputaciju u skandinaviji. valjalo bi vidjeti jednom i stranog ali kvalitetnog trenera(poput lagerbacka) na klupi BiH, ali nazalost nevjerujem da ce se to desiti u skorije vrijeme....Brijac je napisao/la:Ja bi licno preporucio bivseg trenera Svedske repke Larsa Lagerbäcka.. Taj covjek je veoma konzervativan sto se tice kolektiva.. Gledajuci Svedsku, brzo shvatim koliko je ona jaka defanzivno i tu je Lagerbäck najvise i ucinio.. Covjek je jako civilizovan, znao bi se rukovati sa igracima.. Mislim da bi mogo unijet onu stabilnost u ekipu, ono malo ekstra sto nam hvali.. Covjek je vodio Svedsku na sva prvenstva posljedni 10 godina..
u Svedskoj nije imo nelu veliku platu.. Mozda malo vise od 10 000 eura mjesecno i mozda bi prihvatio malo manju u BiH..
I trenutno je slobodan i price se vrte da bi mozda mogo da preuzme Skotsku repku!
Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?
Od svih nabrojanih ubjedljivo najbolje rjesenje!!!!HordeZla je napisao/la:ALIJA BRACO HADZIOSMANOVIC !

Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............
Fatih Terim bi nas za jeftine pare odveo na prvenstvo !!!
Trenutno je bez ugovora ja mislim !!!!!
Ovi svi gore nabrojani mogu da rade u Savezu i uzmu neku funkciju ali NISU za selektora, nemaju nikakvog skoro iskustva!!
Ovi svi gore nabrojani mogu da rade u Savezu i uzmu neku funkciju ali NISU za selektora, nemaju nikakvog skoro iskustva!!
- miralem444
- Kontakt:
Bob_Rock je napisao/la:Fatih Terim bi nas za jeftine pare odveo na prvenstvo !!!
pa vidi s ovim se slazem..cuo sam ta je TERIM strasan trener motivator ..... i sto da ne...fin prijedlog...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
sergej se vise pitao dok je igrao kad je sliskovic bio selektor nego sami sliskovic..znaci da covjek ima iskustvasmijesni_ste je napisao/la:hhehehehehh cuj sergej selektor pa bolan o cemu ti pricas pa on nije vodio ni jedan klub a da bude selektor reprezentacije.........on jest dobar igrac a za selektora treba godina i godina pa da se vidi kakav jeAda je napisao/la:Sergej , sergej, sergej barbarez, sergej barbarez...

Volim te Bosno!!!
Mislim da je ovo najizglednija opcija, na stranu naše želje...KONGO je napisao/la:Nisam za, al' bit ce Amar Osim ! Pa red je na Bosnjaka
Kako ce ba taj klosar da vodi reprezentaciju? Njegov autoritet je nula bodova a smijem se kladiti da bi redovno bile tuce na treningu izmejdu njega i igraca, smijem se kladiti da bi se na prvom okupljanju potukli Spahic i on...atko je napisao/la:Mislim da je ovo najizglednija opcija, na stranu naše želje...KONGO je napisao/la:Nisam za, al' bit ce Amar Osim ! Pa red je na Bosnjaka
Slažem se ja s tobom, ali dok je savez u ovom sastavu, mišljenja sam da će teško doći neko koga bi mi željeli. Daj Bože da ja griješim. Mislim i ako ne bude on onda je to neko tipa Sredojević, Tulić ili šta ja znam, možda čak i Jović iz Zrinjskog.Bob_Rock je napisao/la:Kako ce ba taj klosar da vodi reprezentaciju? Njegov autoritet je nula bodova a smijem se kladiti da bi redovno bile tuce na treningu izmejdu njega i igraca, smijem se kladiti da bi se na prvom okupljanju potukli Spahic i on...atko je napisao/la:Mislim da je ovo najizglednija opcija, na stranu naše želje...KONGO je napisao/la:Nisam za, al' bit ce Amar Osim ! Pa red je na Bosnjaka
Ne treba ti taj osmjeh, znaš li ti da je on diplomirao 10-kom na fakultetu za sport-odsjek treneri, i da su mu mentori bili današnji dekan Izet Rađo i današnji voditelj uefine škole za trenere Munir Talović(usput se nalazi na jedno 5 komisija u NSBIH)Bob_Rock je napisao/la:Od svih nabrojanih ubjedljivo najbolje rjesenje!!!!HordeZla je napisao/la:ALIJA BRACO HADZIOSMANOVIC !
![]()
Ovo nije nimalo smješno ovo je prežalosno i upravo pokazatelj dna u kojem se nalazi sport a i samo društvo...
Na žalost nebi me čudio i ovaj razvoj situacije...
Pa dajte onda Bracu, sta dzaba raspravljamo...Vidite da covjek ima potrebne kvalifikacije...

Joj to bi bilo ludilo..Njegove govore stavljati na TV nakon utakmica...Oborilo bi svaku gledanost na Balkanu...

Joj to bi bilo ludilo..Njegove govore stavljati na TV nakon utakmica...Oborilo bi svaku gledanost na Balkanu...
A nama je od svega najdraze, najcesce i najzanimljivije biranje selektora. Yebo SP i EP dajte nam novog selektora
.
Dzaba nama bilo kakav selektor kad mi nemamo ono nesto, nemamo savez, nema se ni repa ni glave, a ni mi najvijaci nismo cemu

Dzaba nama bilo kakav selektor kad mi nemamo ono nesto, nemamo savez, nema se ni repa ni glave, a ni mi najvijaci nismo cemu

Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Nama selektor moze biti samo stranac !
Samo zbog tog da ne konta nasa prepucavanja i sranja koja se dogadjaju kod nas a ne zbog znanjakomax je napisao/la:Nama selektor moze biti samo stranac !

Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Definitivno nekog gospodina na mijesto predsjednika saveza treba stavit...Po meni Bolić je pravi gospodin....Svugdje u svijetu ima odlične veze...Svi ga poznaju..Ostavija velik trag u Turskoj, u Španiji takođe...Svi znaju za njegov gol Valenciji sa pola terena....Na Munibovo mjesto Konjića...Taj čovjek je duša od čojka..Umjesto Čeke STAVIT Hibića...10 GODINA IGRANJA U Španiji...Kapiten Atletica.. i
Za selektora Barbareza...ZAŠTO ???
Zato što taj čovjek kod igrača ima autoritet, kakav niko nema..Sa njih 40% je zajedno igro, bio im kapiten u repki..Onako tih, nevoli se hvalit, kulturan i obrazovan....Pogledajte da njaveće ekipe stavljaju za trenera igrače koji su igrali za taj tim, i koji bili kapiteni i miljenici navijača...Bilić(Hrvatska), Guardiola (Barcelona), Klinsman(Njemačka 2006), Ćiro Ferara(Juventus) itd. itd.
Ovo kad bi se desilo, onda bi tek mogli računat na neki plasman ne veliko takmičenje...a to tada, trebamo borit se protiv ovih iz saveza, istjerat ih i nedopustit da nam zamažu oči kao što su to uradili u Junu 2008 kada su nas sjebali i dokazali da su pametni ljudi i da kad ih nebi zanimale pare MOGLI VODITI OVU REPKU KA USPJEHU !!!
Zato što taj čovjek kod igrača ima autoritet, kakav niko nema..Sa njih 40% je zajedno igro, bio im kapiten u repki..Onako tih, nevoli se hvalit, kulturan i obrazovan....Pogledajte da njaveće ekipe stavljaju za trenera igrače koji su igrali za taj tim, i koji bili kapiteni i miljenici navijača...Bilić(Hrvatska), Guardiola (Barcelona), Klinsman(Njemačka 2006), Ćiro Ferara(Juventus) itd. itd.
Ovo kad bi se desilo, onda bi tek mogli računat na neki plasman ne veliko takmičenje...a to tada, trebamo borit se protiv ovih iz saveza, istjerat ih i nedopustit da nam zamažu oči kao što su to uradili u Junu 2008 kada su nas sjebali i dokazali da su pametni ljudi i da kad ih nebi zanimale pare MOGLI VODITI OVU REPKU KA USPJEHU !!!
vOluMme je napisao/la:Definitivno nekog gospodina na mijesto predsjednika saveza treba stavit...Po meni Bolić je pravi gospodin....Svugdje u svijetu ima odlične veze...Svi ga poznaju..Ostavija velik trag u Turskoj, u Španiji takođe...Svi znaju za njegov gol Valenciji sa pola terena....Na Munibovo mjesto Konjića...Taj čovjek je duša od čojka..Umjesto Čeke STAVIT Hibića...10 GODINA IGRANJA U Španiji...Kapiten Atletica.. i
Problem je nacionalni kljuc.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Safet Sušić 

- smijesni_ste
- Kontakt:
e ako se on pito onda je to i razlog sto nikad nismo ni na jedno veliko takmicenje prosli dobro mu je iskustvoxavi26 je napisao/la:sergej se vise pitao dok je igrao kad je sliskovic bio selektor nego sami sliskovic..znaci da covjek ima iskustvasmijesni_ste je napisao/la:hhehehehehh cuj sergej selektor pa bolan o cemu ti pricas pa on nije vodio ni jedan klub a da bude selektor reprezentacije.........on jest dobar igrac a za selektora treba godina i godina pa da se vidi kakav jeAda je napisao/la:Sergej , sergej, sergej barbarez, sergej barbarez...

hej gdje si jarane smijesni_sta, sta ima? To i ti malo navratio jel?
- smijesni_ste
- Kontakt:
ma evo malo citam sad sam usto hehehh pa malo uz kaficu da vidim sta se desava ovdjeBob_Rock je napisao/la:hej gdje si jarane smijesni_sta, sta ima? To i ti malo navratio jel?
ma nista pametno, zavjera do zavjere jarane...Da bi naci dobrog rezisera pa da od ovoga napravi sapunice....smijesni_ste je napisao/la:ma evo malo citam sad sam usto hehehh pa malo uz kaficu da vidim sta se desava ovdjeBob_Rock je napisao/la:hej gdje si jarane smijesni_sta, sta ima? To i ti malo navratio jel?

Ima materijala za godisnji ciklus...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.