Pariz 2024 -Plivanje, Sinkro, Skokovi u vodu
Re: Pariz 2024 -Plivanje, Sinkro, Skokovi u vodu
bilo je par žestokih finala, biće još 

- branimir85
- Kontakt:
Murphy je uvijek ronjenjem stvarao prednost,njegov trade/mark,a li ovaj put nema plivačke brzine.
Bravo Ceccon,samo nek nije kinez.
Bravo Ceccon,samo nek nije kinez.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- branimir85
- Kontakt:
Bravo Šonemejker ,nisam očekivao zlato na stotki.
Bravo Irkinja,spomenuo sam je.
Bravo Irkinja,spomenuo sam je.

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- branimir85
- Kontakt:
Očekivan rasplet na 200 m free,samo sam mislio da će biti bliže između Molli i Titmus.
Zabavna plivačka večer,a pao je i OR.
Zabavna plivačka večer,a pao je i OR.
Super dobro plivanje, plivanje na OI dimenzija više u odnosu na sve
nema potpisa
peaty plivao bolestan sa koronom ... sad je jasno zašto nije imao snage dokraja, on je za njih sve titojestamaji je napisao/la: ↑29 jul 2024, 20:44teško ide, prespor bazen
juče sam imao osjećaj da će ih peaty opet mlatnuti, ali ispuhao na zadnjih 10m. prsno plivanje je dvije klase ispod zlatnih vremena.
za kineze me svaki neuspjeh raduje, očito je da da su pod debelom prismotrom i da se ne šikaju kao do sada
- branimir85
- Kontakt:
Pan jedva prošao u polufinale na 100m ,kasnije ćemo saznati jeli ustao samo na lijevu nogu ili nema više čarobni napitaka jer su pod jakom prismotrom .
Tomoru Honda tek 22. na 200m fly,veliko iznenađenje.
Tomoru Honda tek 22. na 200m fly,veliko iznenađenje.
- branimir85
- Kontakt:
Očito ih ima još ,Palisteri je odustala od 1500m zbog toga ,dok je i iznenađenje da Grimes nije ušla u finale najestamaji je napisao/la: ↑30 jul 2024, 08:41peaty plivao bolestan sa koronom ... sad je jasno zašto nije imao snage dokraja, on je za njih sve titojestamaji je napisao/la: ↑29 jul 2024, 20:44teško ide, prespor bazen
juče sam imao osjećaj da će ih peaty opet mlatnuti, ali ispuhao na zadnjih 10m. prsno plivanje je dvije klase ispod zlatnih vremena.
za kineze me svaki neuspjeh raduje, očito je da da su pod debelom prismotrom i da se ne šikaju kao do sada
1500m. 9 repki u finalu na 4x200m free, Japan i Izrael s istim vremenom , a Talijani ispali.
- branimir85
- Kontakt:
Pan je očito jutros bio ne naspavan ,kakvo će to biti finale . 

- branimir85
- Kontakt:
Sanja će Smith australku ,prošle godine je tukla na SP u obe leđne utrke.
Jako dobro vrijeme i očekivan podijum na kraju.
Idemo Wiffin
Jako dobro vrijeme i očekivan podijum na kraju.
Idemo Wiffin

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ameri i dalje bez individualnog zlata kod muskih cini mi se
Zene ih izvlace al i kod njih nema puno zlata
Evropa i Australke ih tuku, nema vise one dominacije kao prije
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- branimir85
- Kontakt:
Baš guštam u tome.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 21:22Ameri i dalje bez individualnog zlata kod muskih cini mi se

Jesi upratio NBC i tablicu medalja,jesu ameri i dalje prvi po njihovim pravilima?
Pa O'Callaghan bebo 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Australija bas sila u plivanju. Morat ce Ameri zapet da budu bolji kuci za cetiri godine.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Naravnobranimir85 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 21:38Baš guštam u tome.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 21:22Ameri i dalje bez individualnog zlata kod muskih cini mi se
Evropa i Australke ih tuku, nema vise one dominacije kao prije![]()
Jesi upratio NBC i tablicu medalja,jesu ameri i dalje prvi po njihovim pravilima?

Italija on fire veceras, Paltrinieri, gimnasticarke i macevanje zlato

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- branimir85
- Kontakt:
Qin out ,a prošle godine rušio WR na 200m prsno gdje je plivao 4 sec. brže.
Gdje je @jesta.
Gdje je @jesta.

- akisarajevo92
- Kontakt:
Ne ide Amerikance kako bi se ocekivalo, od skoro 30 medalja koje su uzeli dosad samo su 4 zlatne
Don't believe the hype.
- branimir85
- Kontakt:
Što se tiče plivanja za sad sasvim očekivano,Ledecky nije još plivala svoje najjače discipline ,kao ni Dressel ,plusakisarajevo92 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 22:28Ne ide Amerikance kako bi se ocekivalo, od skoro 30 medalja koje su uzeli dosad samo su 4 zlatne
još par štafeta ima,Kinezi su za sad podbacili u plivanju nema više tajni napitaka.
Očekivano britanska štafeta uzela zlato na 4x200m.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
branimir85 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 22:35Što se tiče plivanja za sad sasvim očekivano,Ledecky nije još plivala svoje najjače discipline ,kao ni Dressel ,plusakisarajevo92 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 22:28Ne ide Amerikance kako bi se ocekivalo, od skoro 30 medalja koje su uzeli dosad samo su 4 zlatne
još par štafeta ima,Kinezi su za sad podbacili u plivanju nema više tajni napitaka.
Očekivano britanska štafeta uzela zlato na 4x200m.
Citao sam bas neki dan dobar clanak Gainesa o Marchandu i Mcintosh, jer oboje treniraju u Americi, Leonov trener je Bowman koji je i Phelpsa trenirao, a Mcintosh trenira Arckey na Floridi, i oboje su sa njima u Parizu.There are three really, really tough things American swimmers are facing,” says NBC analyst and Olympic gold medalist Rowdy Gaines. “One is Léon. Two is Summer. And three are the Australian women. They’ve all three got the potential to win gold medals in events the Americans could win, if not for them.”
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- branimir85
- Kontakt:
Jednostavno takav ciklus je naišao što je dobro za sport,dosadi dominacija jedne zemlje i neki plivača/ica,ali nećerio_Ferdy88 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 23:02branimir85 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 22:35Što se tiče plivanja za sad sasvim očekivano,Ledecky nije još plivala svoje najjače discipline ,kao ni Dressel ,plusakisarajevo92 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 22:28Ne ide Amerikance kako bi se ocekivalo, od skoro 30 medalja koje su uzeli dosad samo su 4 zlatne
Očekivano britanska štafeta uzela zlato na 4x200m.Citao sam bas neki dan dobar clanak Gainesa o Marchandu i Mcintosh, jer oboje treniraju u Americi, Leonov trener je Bowman koji je i Phelpsa trenirao, a Mcintosh trenira Arckey na Floridi, i oboje su sa njima u Parizu.There are three really, really tough things American swimmers are facing,” says NBC analyst and Olympic gold medalist Rowdy Gaines. “One is Léon. Two is Summer. And three are the Australian women. They’ve all three got the potential to win gold medals in events the Americans could win, if not for them.”
dugo proći i opet će USA biti najjača, jer prevelik je to sistem ,moć i znanje da se to duže održi.
Uvjeren sam da za godinu/dvi će izabaciti nove velike zvijezde ,ide LA28.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.