Dvije političke struje se kolju. Uprave Slobode i Budućnosti su na jednoj strani, može se reći da su i isti ljudi.
Budućnost nema namjeru ulaska u PL. Pitanje je da li će se moći finansirati čitava sezona u ovoj ligi.
Nema više glavnog sponzora rudnika koji je bio glavni izvor prihoda klubu, drugi glavni izvor je opština, a i to je upitno u drugom dijelu sezone.
Veoma je izgledno da će doći i do smjene uprave na polusezoni.
Buducnost - Sloboda 2 Hadžići - Tomislav 1 Goražde - G.Rahić 1 Zvijezda - TOŠK 1 Gradina - Simm Bau x Jedinstvo - Rudar K. 1 Mladost DK - Celik x Stupčanica - Bratstvo 1
0-4 Tomislava mi je bas iznenadjenje, zar su ovi toliko slabi
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Puno tipova X i 2 na Rudar, a nisu imali šuta na gol danas u Bihaću
Kakva je tekma bila. Jel vam se ko izdvaja osim Hadžikadunića?
Ne bas pretjerano dobra, bas teski uslovi za igru... brzo se istrosili igraci i onda previse gresaka u osnovnim stvarima, ne zamjeram im ybg, 35+ je bilo.
Sudija 55-45 domacinski, nista drasticno da je ostetio Rudar. Oni se od prvog minuta dosli valjati i bacali se na svaki kontakt, a sto kaze Iceplayer nisu imali suta kako treba.
Imamagic sto igra spica je bas spreman ( zabio drugi gol ), po onakovom vremenu lik sprinta u 85oj visok, jak, bas je raznosio stopere Rudara. Zaric sto je dosao iz Goska je isto dobar, u subotu i nije bio nesto pretjerano dobar al ima kvaliteta. Kapiten Hadrovic sto igra stopera standardno odlican, odbrana dosta bolja s njim.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "