FORUMAŠ GODINE 2022. - DISKUSIJA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: FORUMAŠ GODINE 2022. - DISKUSIJA
Pa pola forumasa su i tamo i ovamo. Malo postaje ovo besmisleno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- AshburtonG
- Kontakt:
Realno kvalitet foruma je dobrano grohnuo. Kad vidis zavrsnicu za "Forumasa godine" i kvalitet forumasa, koji se tu nalaze, pa uporedis prije 5-6 godina, onda se bas vidi ogroman pad. Sto je najgore i ovi forumasi poput Marsala su prije bili mnogo zanimljiviji. Jedino Arvid po meni zasluzuje ovu nagradu, jer se vratio na forum u velikom stilu, jako je aktivan na aktuelnim temama i daje super input preko svojih twitter izvora. Marsalov humor postao sve isforsiraniji, a Epi vec prelazi granicu ukusa sa svojim postovima, iako se odredjenim dijelom i slazem s njegovim stavovima.
Delinjo je maskota foruma i kao takav ce uvijek kotirat dobro.
Ko je bio Arvid prije?AshburtonG je napisao/la: ↑14 dec 2022, 19:50Realno kvalitet foruma je dobrano grohnuo. Kad vidis zavrsnicu za "Forumasa godine" i kvalitet forumasa, koji se tu nalaze, pa uporedis prije 5-6 godina, onda se bas vidi ogroman pad. Sto je najgore i ovi forumasi poput Marsala su prije bili mnogo zanimljiviji. Jedino Arvid po meni zasluzuje ovu nagradu, jer se vratio na forum u velikom stilu, jako je aktivan na aktuelnim temama i daje super input preko svojih twitter izvora. Marsalov humor postao sve isforsiraniji, a Epi vec prelazi granicu ukusa sa svojim postovima, iako se odredjenim dijelom i slazem s njegovim stavovima.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- JosephNongeBoende
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Ma do prije 4 5 godina sam pratio ove što se vrate sa novim nickom, al ne obraćam više pažnju na te stvari. Mada znam sad ko je

U primeu po 150 postova dnevno imao.Brokula je napisao/la: ↑15 dec 2022, 09:44Ma do prije 4 5 godina sam pratio ove što se vrate sa novim nickom, al ne obraćam više pažnju na te stvari. Mada znam sad ko je![]()
Van primea sirotinjskih 50ak 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa ko jeBrokula je napisao/la: ↑15 dec 2022, 09:44Ma do prije 4 5 godina sam pratio ove što se vrate sa novim nickom, al ne obraćam više pažnju na te stvari. Mada znam sad ko je![]()

Sjećam se da je masa nas njemu zamjerala za to

- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma to je osim13 sto posto
Jeko ovaj Marsal
Cestitam majstore
Zivio nam marsal
Cestitam majstore
Zivio nam marsal
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
The comeback is on 

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Ko je ovaj jadnik sto glasa sam za sebe? PL pdf i godine u godinu sve jadniji.
- egocentrik
- Kontakt:
I meni je to isto nidje veze maksuz sam se ulogovao da glasam kontra njega
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Ne vjerujem da je lik sam za sebe glasao

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Jos pokusava diskreditirati Marsala, ovo do sad nije vidjeno 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
- Kontakt:
Podrzajem ovog Djastina, Justina, Svetog Justina Celijskog, kako se vec izgovara.
Nisam procitao mu nijedan post, ali glasovi mu idu od mene. Samo zbog imena. Djastin do titule
Nisam procitao mu nijedan post, ali glasovi mu idu od mene. Samo zbog imena. Djastin do titule

Nirton je napisao/la: ↑
29 jan 2023, 11:40
Tsitsipas se vraca u ovom mecu, zapisite sta sam rekao :kafa:
29 jan 2023, 11:40
Tsitsipas se vraca u ovom mecu, zapisite sta sam rekao :kafa:
Al čuj Delinjo kandidat za forumasa godine hahahahah