Adi Nalić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Adi Nalić
On i Ahmedhodžić u prvih 11 protiv HJK-a.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Da, opet ce desno krilo igrati.

Koliko ovi Svedi (i Rex) mrze Nalica, haj da on ne zabija ili asistira mjesecima pa bi covjek rekao (jos mu mijenja trener pozicije svake sedmice). Nadam se ispadanju sugavog kluba.

Koliko ovi Svedi (i Rex) mrze Nalica, haj da on ne zabija ili asistira mjesecima pa bi covjek rekao (jos mu mijenja trener pozicije svake sedmice). Nadam se ispadanju sugavog kluba.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Opet gol, u zadnjih pet utakmica tri gola i jedna asistencija. Ako ovo budu računali kao autogol onda dva gola i dvije asistencije. 

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Užasan je na desnom krilu. Ali zamisli, gurati igrača na AM, na CF na krilo, i opet ima učinak i opasan po gol. Nadam se da će dok nije kasno završiti kod nekog normalnog trenera koji će nešto napraviti od njega.
⚜️~⚜️~⚜️
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Asistencija i danas. Ne znam sto su rezultati stavili da je Colak asistirao, evo Zlaja objavi asistenciju na instagramu. Veoma solidne brojke ove sezone bgm.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Da je bilo koji drugi igrač i da ga se bacalo na lijevo, desno, špic, raspao bi se.
Nalić nažalost pati od toga što je u svemu dobar a ni u jednom segmentu odličan, zato je potrebno da ode kod trenera koji ga može napraviti ozbiljnim igračem.
Nalić nažalost pati od toga što je u svemu dobar a ni u jednom segmentu odličan, zato je potrebno da ode kod trenera koji ga može napraviti ozbiljnim igračem.
⚜️~⚜️~⚜️
Ja gledao na streamu i bio ubijeđen da je Nalic upisao lijepu asistenciju...ali vidim na rezultati, livescoreu, UEFAcom piše da je Colak asistent, hajd rekoh mozda nisam dobro vidio s obzirom da je malo mutnjikav stream bio.
S obzirom koliko igra i na mijenjanje pozicija koje heraldo spominje, brojke su mu cak i dobre.
S obzirom koliko igra i na mijenjanje pozicija koje heraldo spominje, brojke su mu cak i dobre.
Ove sezone 742 minute (8 utakmica), 3 gola, 4 asistencije.
-
- Kontakt:
Trenutno ozbiljniji kandidat od Gojaka ...
Suska se sve vise o eventualnom odlasku Nalica ovog ljeta. Iako ima ugovor do decembra 2022, sto mi je malo cudno. Nazalost konkurencija mu je veoma jaka a i nema neko "svoje" mjesto u ekipi. Sad je vezni, sad na krilu, malo centarfor.
Sve u svemu, nimalo los nije bio ove sezone, cisto statistcki gledano 3 gola i 3 asistencije u 13 utakmica Allsvenskan. Sasvim pristojno, pogotovo jer i nema zagarantovano mjesto u prvoj postavi.
Danas je ekipu napustio Vagic (koji doduse igra vise defanzivnog veznog) ali svedjani pisu da je Pena iz Emmena skoro pa zavrsen. On je ofanzivni vezni. Ako je Vagic napustio za skoro pola miliona eura, sumnjam da ce Malme prodat Nalica ispod 500k-1M.
Sve u svemu, nimalo los nije bio ove sezone, cisto statistcki gledano 3 gola i 3 asistencije u 13 utakmica Allsvenskan. Sasvim pristojno, pogotovo jer i nema zagarantovano mjesto u prvoj postavi.
Danas je ekipu napustio Vagic (koji doduse igra vise defanzivnog veznog) ali svedjani pisu da je Pena iz Emmena skoro pa zavrsen. On je ofanzivni vezni. Ako je Vagic napustio za skoro pola miliona eura, sumnjam da ce Malme prodat Nalica ispod 500k-1M.
@igrajlopte 🐦
Malme bez problema sa novajlijama danas, 3-0 pobjeda kod kuce.
Nalic igrao cijeli mec ali je "sahranjen" u komentarima od najgoreg pojedinca do igraca bez mu*a. Steta, momak je izgubio samopouzdanje skroz i od solidnog igraca je postao anonimus.
Bilo bi dobro kada bi promjenio sredinu ovog ljeta ali sumnjam da ce do toga doci. Ipak je dobar kao igrac za klupe, sto je sigurno razmisljanje Tomasona.
Nalic igrao cijeli mec ali je "sahranjen" u komentarima od najgoreg pojedinca do igraca bez mu*a. Steta, momak je izgubio samopouzdanje skroz i od solidnog igraca je postao anonimus.
Bilo bi dobro kada bi promjenio sredinu ovog ljeta ali sumnjam da ce do toga doci. Ipak je dobar kao igrac za klupe, sto je sigurno razmisljanje Tomasona.
@igrajlopte 🐦
Steta, a dobro je kren'o. Evo i veceras klupa. Koju on, licno, poziciju preferira? Je li davao izjave u vezi toga posto znamo kako ga sele sa jedne na drugu poziciju?ReX je napisao/la: ↑21 avg 2021, 16:52Malme bez problema sa novajlijama danas, 3-0 pobjeda kod kuce.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Izumrla pozicija, SS. Oko glavnog napadaca da se vrti i odvlaci defanzivce, pritisce i da kupi otpatke, solidan link up igrac. Tesko ga uklopiti u modernom fudbalu i ovim formacijama, zbog toga malo i igra.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Našao si najveću fudbalsku neznalicu pitati.Hare1902 je napisao/la: ↑24 avg 2021, 20:43Steta, a dobro je kren'o. Evo i veceras klupa. Koju on, licno, poziciju preferira? Je li davao izjave u vezi toga posto znamo kako ga sele sa jedne na drugu poziciju?ReX je napisao/la: ↑21 avg 2021, 16:52Malme bez problema sa novajlijama danas, 3-0 pobjeda kod kuce.
Nalić je 1.90m i jedini njegov spas da uspije na nekom pristojnom nivou je da postane centralni napadač.
Nažalost napadači su nam previše deficitarni.
Ne vjerujem da će se iko pojaviti sa kompletnim kvalitetima poput Džeke.
Prevljak: Dueli 0 poena, pokretnost 0 poena, tehnika +, driblanje u šesnaestercu +
Demirović: Dueli 0 poena, tehnika 0 poena, pokretnost +
Bajić: Dueli 0, pokretnost 0, Šut +
Ibišević je barem bio pokretan, imao inteligentan trk i dobar u završnicama i igri glavom.
Za sada nije niko ni blizu nivo Vedada a kamo li mahalaša.
⚜️~⚜️~⚜️
Znaci neka 'pijacarska' verzija Demirovica iako je i ovaj u zadnje vrijeme zakucan za klupu. Slazem se da je jako tesko pronaci ekipu za njih jer se vecinom igra 4-3-3 i 4-2-3-1 (u ovoj jos i nekako na poziciji 'desetke'). Dobro je odigrao sa repkom onih par utakmica. Nadam se da ce pronaci neki klub koji ce iskoristiti njegove kvalitete na pravi nacin.marlostanf1eld je napisao/la: ↑24 avg 2021, 20:48Izumrla pozicija, SS. Oko glavnog napadaca da se vrti i odvlaci defanzivce, pritisce i da kupi otpatke, solidan link up igrac. Tesko ga uklopiti u modernom fudbalu i ovim formacijama, zbog toga malo i igra.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Demirovic mi je nekako vise klasicni napadac od njega. Nema Nalic osjecaj za gol kao Demirovic, a ni zavrsnicu. Demirovic ce moci igrati vremenom i sam u napadu ili vec moze u ekipama sa laznom devetkom. Mda nemam pojma sta se desava sad u Freiburgu sa njim. Obojica se ubila za Dzekinog partnera u reprezentaciji (profilom ne i kvalitetom) sa obzirom da nemamo krila.
Ma vidim da je tamo i da poznaje jezik pa reko da nije Adi dao neki interview na svedskom u vezi pozicije koju preferira.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑24 avg 2021, 20:51Našao si najveću fudbalsku neznalicu pitati.Hare1902 je napisao/la: ↑24 avg 2021, 20:43Steta, a dobro je kren'o. Evo i veceras klupa. Koju on, licno, poziciju preferira? Je li davao izjave u vezi toga posto znamo kako ga sele sa jedne na drugu poziciju?ReX je napisao/la: ↑21 avg 2021, 16:52Malme bez problema sa novajlijama danas, 3-0 pobjeda kod kuce.
Nalić je 1.90m i jedini njegov spas da uspije na nekom pristojnom nivou je da postane centralni napadač.
Prevljak: Dueli 0 poena, pokretnost 0 poena, tehnika +, driblanje u šesnaestercu +
Ibišević je barem bio pokretan, imao inteligentan trk i dobar u završnicama i igri glavom.
Ja sam mislio da ce biti nesto od onog Turkesa. Dobro je izgledao u svicarskoj cvajti i u prvoj ligi sve do povrede. A i Koljic je imao neki potencijal, medjutim povrede su ga bas unazadile.
Od ovih mladjih Jovo Lukic mozda nesto napravi. On mi je, prije povrede, bas izgledao kao igrac koji je za nesto vise od nase lige. Bile su neke price da je Galata bila zainteresovana za njegove usluge.
Wtf. Koji je sad tebi?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑24 avg 2021, 20:51Našao si najveću fudbalsku neznalicu pitati.Hare1902 je napisao/la: ↑24 avg 2021, 20:43Steta, a dobro je kren'o. Evo i veceras klupa. Koju on, licno, poziciju preferira? Je li davao izjave u vezi toga posto znamo kako ga sele sa jedne na drugu poziciju?ReX je napisao/la: ↑21 avg 2021, 16:52Malme bez problema sa novajlijama danas, 3-0 pobjeda kod kuce.

@igrajlopte 🐦
Trenutno korisnika/ca: sagitarius i 42 gosta.