Vladan Danilović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vladan Danilović
Bekovi su tanki, skoro sve golove primamo sa strane.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Zanemario si brt zadnju recenicu koja je kljucna i koja s*ebe vecinu nasih talenata.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Sve u svemu preporucio se da preuzme Loncarovo mjesto u hijerarhiji u veznom redu. A za dalje cemo vidjeti.
Bajević je isprobavao najviše od svih selektora u Europi i opet nemamo zaokruženu ekipu a doći će i novi selektor sa drugačijom vizijom. Kakav je naš vezni red red, Hadžiahmetović je došao iznenada, odigrao najvažniju utakmicu pa opet nestao, sad isprobavamo Danilovića, ali iščekujemo i Gigovića, nećemo otpisivati ni Lončara jer iako je u reprezentaciji bio potpuno izgubljen kad god je igrao u Rijeci igra dobro. Pjanić je u zadnjem intervju davao odgovore kao neko ko razmišlja i da se oprosti, šta je sa Bešića, računa li se na Jajala, šta će igrati Krunić i Gojak. Da ne zaboravim Cimirota
Ni pozicije stopera, bekova i krila nisu ništa više određene. Najviše isprobavamo, najmanje znamo.

Ovaj momak je doktor doktora za Gojka Cimirota, momka koji niti miriše niti smrdi, s tim da ipak više smrdi i momka koji ima nesaglediv kredibilitet kod "nekoga". Iako recimo da njegova karijera stagnira već par godina.
Mora da si doktor cim si to uspio zaključiti na osnovu pola sata.
Svaka čast.
Još pure Vladan mora da jede, a vjerovatno nikad neće biti nivo Cimirota. Bezveze se pretjeruje, kao i za svakoga na temelju pola sata.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
I ti hureme znas nekad ali nekad biti glas razuma. Danilovic nek makar prismrdi nivou Cimirota bit ce dobro.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Cuj nekad...mislis uglavnom.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑16 nov 2020, 21:09I ti hureme znas nekad ali nekad biti glas razuma. Danilovic nek makar prismrdi nivou Cimirota bit ce dobro.

Ja bih bio presretan da Danilovic bude ubrzo nivo iznad Cimirota i iskreno volio bih da pocne protiv Italije, da ga vidimo od 1.minute. Gledao sam ga par puta i bio sam zadovoljan...ali ipak to nisu bile utakmice visokog nivoa.
Ne volim kad se sudi na osnovu par minuta...kao onda Hasic odigrao 2 solidne utakmice u Besiktasu, daj ga odmah u startnih 11. Ne postaje se igracina preko noci, izuzev ako si novi Messi.
Očekivali smo puno i od Bešića nakon Argentine i Velsa, Menala nakon SAD-a, Hodžića dok je bio u Dinamu itd. Polako.
BHF
Problem Bajevića je taj što je probavao igrače koje nije trebao a one koje je trebao nije, ali etoDrape je napisao/la: ↑16 nov 2020, 18:56Bajević je isprobavao najviše od svih selektora u Europi i opet nemamo zaokruženu ekipu a doći će i novi selektor sa drugačijom vizijom. Kakav je naš vezni red red, Hadžiahmetović je došao iznenada, odigrao najvažniju utakmicu pa opet nestao, sad isprobavamo Danilovića, ali iščekujemo i Gigovića, nećemo otpisivati ni Lončara jer iako je u reprezentaciji bio potpuno izgubljen kad god je igrao u Rijeci igra dobro. Pjanić je u zadnjem intervju davao odgovore kao neko ko razmišlja i da se oprosti, šta je sa Bešića, računa li se na Jajala, šta će igrati Krunić i Gojak. Da ne zaboravim CimirotaNi pozicije stopera, bekova i krila nisu ništa više određene. Najviše isprobavamo, najmanje znamo.
Liga Nacija jest uglavnom tu da probamo igraci, ali ne za igraci koji nece u buducnosti velku ulogu imati! Trebaš najbolji igraci pozvati i svi mladji igraci koji nemaju više pravo za mladu reprezentaciju. Misimovic je prija mijeseca rekao pred utakmicu sa Iranom da ce mnogi igraci iz u21 pozivati i na kraju su dobili Rahmanovic, Zilkic, Corluka, Zeljkovic i Tatar poziv. Uz toga je dobio anti talent Todorovic poziv. Za njega bi Sarajevo, Zeljo i Zrinjski previše bilo još nemoze u Hajduku igrati koja nikada gorja bila. Piric do nekle bio 3 golman u Maribor jer ga niko htieo kupiti. Sad je zahvaljuce poziva dogurao se do klupi Maribora! Sanicanin svaku utakmicu igra, a nismo nikada više golove primili. Mogao je jednu utakmicu pauzirati da umjesto njega Mihojevic igra ako je vec pozvan. Nemaš ti ljevo krilu osim Tatara i Zilkica, a Burekovic neki dan igrao prvi sastav u Tursku ligu i prija toga je dobio redovno minutazu. Igra u 3 puta jacu ligu od naše. Onda guraš Hodzica, Krunica i Gojaka na ljevo krilo bez obzir ako imaš dvojca na klupi. Ako nemaš bolje rješenje na ljevo onda igraj 3-5-2 sa 3 štoperi, 2 universalni bekove koji naprijed i nazad igraju ako nemaš bolje rješenje. A imaš bolje rješenje kao Menalo, Duljevic i Burekovic. Husein Balic nije bio na protokolu protiv Sjeverne Irske na kratak spisak do 23 igraca s Austrijom. Valdja je priliku dobio za prijatelsku utakmicu kao nagrada za dobre igre u LASK Linzu. On ce biti mozda na Euro 2021 na širem spisku, a za kratku i glavnog spiska nece biti, moramo realni biti Austrija ima dobre igrace na krilu. Neki su ga ovdje poredili kao prosjecnog igraca, ali realno on bi bio uz Visca najbolji krilo koji imamo. Neki dan sam ga nadimao Ausrijski smece, jer se odlucio za Austriju umjesto BiH. Toliko mi je bilo tesko da smo izgubili dobrog igraca, ali kada sam njegov interviju procitao. Razlljutio sam se kako su naši levati iz Saveza nesposobni da njega barem kontaktiraju. Krivo mi je sto sam ruzne rjeci o njega napisao. On bi nama valjao na ljevu stranu. Cak imam osjecaj da ce biti novi Lulic ako se odluci za nas, jer je Lulic sa 26 godina posto standardan u našu reprezentaciju.benjo34 je napisao/la: ↑17 nov 2020, 13:27Problem Bajevića je taj što je probavao igrače koje nije trebao a one koje je trebao nije, ali etoDrape je napisao/la: ↑16 nov 2020, 18:56Bajević je isprobavao najviše od svih selektora u Europi i opet nemamo zaokruženu ekipu a doći će i novi selektor sa drugačijom vizijom. Kakav je naš vezni red red, Hadžiahmetović je došao iznenada, odigrao najvažniju utakmicu pa opet nestao, sad isprobavamo Danilovića, ali iščekujemo i Gigovića, nećemo otpisivati ni Lončara jer iako je u reprezentaciji bio potpuno izgubljen kad god je igrao u Rijeci igra dobro. Pjanić je u zadnjem intervju davao odgovore kao neko ko razmišlja i da se oprosti, šta je sa Bešića, računa li se na Jajala, šta će igrati Krunić i Gojak. Da ne zaboravim CimirotaNi pozicije stopera, bekova i krila nisu ništa više određene. Najviše isprobavamo, najmanje znamo.
ubaci ga zadnjih 15 minuta I prebaci ga nazad da krpi stopera 
Starter u kupu, prošli nakon produžetaka.
Novi Rade Krunic
Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?
Vise sam mislio da ce imati slicnu karijeru. Srbin, koji igra u ligi petice a reprezentativac je BIH

Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?
Obojica su iz Foče.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Danilovic i Krunic su iz Foce dok su Cimirot i Mihojevic iz Trebinje...
Ušao u 64. minuti.