BIHfan je napisao/la:Wolverine je napisao/la:1. rekao si da u svakoj tekmi ima 10 skokova
2. navedi mi molim te post ili barem dio posta gdje sam ja rekao da je rondo los play. eto kad te molim.
3. rondo jest vazan igrac, ali najvaznija karika nije.
edit:4. ne bi ni rondo bez velike trojke bio niko i nista.
Otkud sad to da sam rekao da svaku utakmicu ima 10 skokova? uopste ne citas
Ti si rekao kakva je to divizija u kojoj je Rondo najbolji playmaker,znaci da je po tebi los playmaker.
Pa pogledaj bolan tu tvoju statistiku koji igrac Bostona najvise daje doprinos pobjedi,momak stalno(ne uvjek) ima double-double ucinak,najvise provodi vremena na parketu.Velika trojka je vec u godinama nemoze odrzavat ekipu,eto vidis jednu utakmicu dobro igra Allen,jednu Pirce,a Rondo je konstantan.
rekao si da stalno fata 10 skokova. ove sezone je imao 2 utakmice sa 10 skokova. pa sta ako ima double double dosta utakmica, ima ih jos dosta igraca.
kad rondo mogne dva otvorena suta u nizu ubacit, nek se javi onda. ili kad nauci slobodna bacanja bacat. playmaker koji u karijeri ima 60% slobodnih bacanja? omg. kakve cigle baca sa linije za tri poena to nije normalno, ponekad se posreci pa udje. nisam siguran da ima procenat trojki od 20%, ustvari nema sigurno.
zatim, normalno da ce asistencija imati dosta kakve saigrace ima pored sebe(allen, pierce, garnet i wallace). sinoc kad sam vidio koga nash ima pored sebe(kloceve zive, jedino amare), ili koga paul ili deron imaju.
zatim, ovo poena sto daje sve je sa polaganja, ako ne sve onda velika vecina. svaka odbrana vise paznje ce stavljati na veliku trojku nego na ronda, sto ovaj fenomenalno koristi.
opet ponavljam nigje, ali nigdje nisam rekao da je rodno los play, nit sam aludirao negdje na to. rondo nije los, ali nije ni medju prva tri u ligi. a prva tri su by the way svi na zapadu, sto je bio moj prvi cilj, a ne kako si ti skontao da je rondo los.