tko je favorit ženskog turnira po tebirio_Ferdy88 je napisao/la:Lloyd nastavlja gdje je stala u Londonu

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
tko je favorit ženskog turnira po tebirio_Ferdy88 je napisao/la:Lloyd nastavlja gdje je stala u Londonu
od regionalni samo RTS 2-ako ga imaš,gledam HRT nema ništa¸,RTS 2 prenosi i Portugal- Argentina,jednostavno uvijek se nađe stremovaHankMoody je napisao/la:Hoće li ko prenositi Brazil?
Ja imam RTS 2, ali standardno oni će ga u BiH zatamniti i ne može se gledati.branimir85 je napisao/la:od regionalni samo RTS 2-ako ga imaš,gledam HRT nema ništa¸,RTS 2 prenosi i Portugal- Argentina,jednostavno uvijek se nađe stremovaHankMoody je napisao/la:Hoće li ko prenositi Brazil?
Nazalost. Nisu jednom tako nešto uradili.HankMoody je napisao/la:Hvala na odgovorima. Trenutno sam ostao samo na mobitelu, a pošto je novi Android, ne mogu gledati većinu streamova.Ne bi trebali zatamniti RTS ako naši kanali ne prenose.
http://zonasports.be/link.php?id=10Rooney88 je napisao/la:Bacite kakav stream ako naletite.
USA po mom mišljenju.branimir85 je napisao/la:tko je favorit ženskog turnira po tebirio_Ferdy88 je napisao/la:Lloyd nastavlja gdje je stala u Londonu,ženski nogomet i ja
jesus je imao finih kretnji i otvaranja samo sto mu dribleri ne dodaju loptu na vrijeme.ASD je napisao/la:2 Brazilska supertalenta, 2 Gabriela, jedan je dribler, ali nije prosao igraca i prodao 20 lopti, a drugi uopste nema dribling i samo ceka da ga neko pronadje.
Torres_9 je napisao/la:jesus je imao finih kretnji i otvaranja samo sto mu dribleri ne dodaju loptu na vrijeme.
Lose odigrali bas kao ekipa,nikakve taktike niceg.Dodaj loptu nejmaru ako moze sta uraditi ili onaj sako polumenta uzme da dribla a ne zna gdje ce
Jesus je tezi panj, uvjerio sam se dosta puta, sto je najzalosnije napravit ce dobru karijeru, ponajvise zahvaljujuci fizikalijama.Torres_9 je napisao/la:jesus je imao finih kretnji i otvaranja samo sto mu dribleri ne dodaju loptu na vrijeme.ASD je napisao/la:2 Brazilska supertalenta, 2 Gabriela, jedan je dribler, ali nije prosao igraca i prodao 20 lopti, a drugi uopste nema dribling i samo ceka da ga neko pronadje.
Lose odigrali bas kao ekipa,nikakve taktike niceg.Dodaj loptu nejmaru ako moze sta uraditi ili onaj sako polumenta uzme da dribla a ne zna gdje ce
Sent from my iPhone using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.