League of Legends

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Ko osvaja EU Masters 2020 Springsplit ?

Anketa je završila: 14 maj 2020, 20:49.

Fnatic Rising
0
Nema glasova.
Mousesports
1
50%
Schalke 04
1
50%
Vodafone Giants
0
Nema glasova.
GamersOrigin
0
Nema glasova.
Energypot Wizards
0
Nema glasova.
Neko drugi ?
0
Nema glasova.

Ukupno glasova: 2

delko
Kontakt:

Re: League of Legends

Post Postao/la delko » 20 jan 2016, 18:00

Santo je napisao/la:
delko je napisao/la:Otelo koja si ti divizija ? :)

Danas bio reset rankova, 2-2 sam za sada :D nadam se bar blizu golda opet da ce me baciti :D
Koji rank si bio prije reseta?
Gold IV, ako bi me stabvilo bar na Silver 1 - bilo bi ok :D
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Santo
Kontakt:

Post Postao/la Santo » 20 jan 2016, 18:02

Imas poprilicno dobar mmr onda, mislim da bi trebao bez problema zavrsiti u goldu opet :D

Koji si server?
naprijed rejal

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 21 jan 2016, 11:00

Santo je napisao/la:Imas poprilicno dobar mmr onda, mislim da bi trebao bez problema zavrsiti u goldu opet :D

Koji si server?

EUNE, ali sad levelujem i na WESTU, stigao sam do 21LVL :D
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 21 jan 2016, 15:37

Ma bio sam prije Bronza, ne sjećam se ko ja. I prestanem igrati i sad kad sam krenuo opet zaboravio sve podatke od accounta i morao ispočetka.

Sad ću da uzmem Ezreaela i da pokažem svijetu kako se igra na poziciji ADC-a :kafa:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

BvB09
Kontakt:

Post Postao/la BvB09 » 21 jan 2016, 17:05

Evo počinjem i ja igrati League of Legends :kafa:
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.

Santo
Kontakt:

Post Postao/la Santo » 21 jan 2016, 18:36

Otelo je napisao/la:Ma bio sam prije Bronza, ne sjećam se ko ja. I prestanem igrati i sad kad sam krenuo opet zaboravio sve podatke od accounta i morao ispočetka.

Sad ću da uzmem Ezreaela i da pokažem svijetu kako se igra na poziciji ADC-a :kafa:
Ako igras na eune dodaj me, da vidis sta je pro support :mrgreen:
naprijed rejal

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 22 jan 2016, 14:33

Santo je napisao/la:
Otelo je napisao/la:Ma bio sam prije Bronza, ne sjećam se ko ja. I prestanem igrati i sad kad sam krenuo opet zaboravio sve podatke od accounta i morao ispočetka.

Ako igras na eune dodaj me, da vidis sta je pro support :mrgreen:[/quote']

'Ladno me stavise u bronzu 1 :D al nema veze, za 15 dana bit ce gold opet :D

problem je u tom sto challengeri maksimalno mogu dobiti Platinium 1 nakon reseta, tako da mnogi odose u bronzu ovih dana :D
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Santo
Kontakt:

Post Postao/la Santo » 22 jan 2016, 16:06

Ja sam evo 0-4 :rol:
naprijed rejal

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 22 jan 2016, 21:47

Zovem havera na fuka i dobio kratak odgovor: "uzeo gajbu piva, ne izlazim dok ne doguram do platinuma!" WTF?! :rol: :rol:

Santo
Kontakt:

Post Postao/la Santo » 23 jan 2016, 11:00

BordoArmy88 je napisao/la:Zovem havera na fuka i dobio kratak odgovor: "uzeo gajbu piva, ne izlazim dok ne doguram do platinuma!" WTF?! :rol: :rol:
Life goals prijatelju :rol:

Upadoh u silver 2 :rol:
naprijed rejal

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 23 jan 2016, 13:15

Bolje bi bilo da se tema preimenuje u eSports, pošto sam zapazio da ima i dosta DOTA i CSGO igrača na forumu.
Unico amore sei!
❤️🖤

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 23 jan 2016, 13:26

AjsKjub je napisao/la:Bolje bi bilo da se tema preimenuje u eSports, pošto sam zapazio da ima i dosta DOTA i CSGO igrača na forumu.
I onda opet dobijemo temu Igre, neka se ne miješa. Svako može otvoriti sebi temu ha ja :D
Za sad u promu 2W i 0L, valjda se tako nastavi :mrgreen:
Šta inače igrate, koji su champovi po vama najviše op? Kako vam se sviđa nova sezona i to, a da li je neko isprobao ovaj novi champ select? Ja nisam, kad sam uletio već pisalo da sređuju neki bug.

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 23 jan 2016, 15:52

UnitedWA je napisao/la:
AjsKjub je napisao/la:Bolje bi bilo da se tema preimenuje u eSports, pošto sam zapazio da ima i dosta DOTA i CSGO igrača na forumu.
I onda opet dobijemo temu Igre, neka se ne miješa. Svako može otvoriti sebi temu ha ja :D
Šta inače igrate, koji su champovi po vama najviše op? Kako vam se sviđa nova sezona i to, a da li je neko isprobao ovaj novi champ select? Ja nisam, kad sam uletio već pisalo da sređuju neki bug.
Upravo :D
A dobar je novi champ select jer odaberes sam sebi sta ces igrati i nema problema :) jedino sto moras LOCK champa inace je disband a raja je navikla da picka i ceka da iscuri vrijeme pa ima mnogo disband-a :)
Op champ trenutno: GP, Tahm, Nidalee i tako :D

Santo, da te dodam pa mozemo neke ranked zajedno do platine? :D
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Santo
Kontakt:

Post Postao/la Santo » 23 jan 2016, 17:22

:nene: DOTA i LOL igraci ne smiju da se mijesaju :nedam:
UnitedWA je napisao/la:
Morao si isprobati novi champselect jer je aktivan u ranked sistemu, a u normalu je idalje aktuelan stari sustav, jer je radi necega bagovit. Sto se tice championa, ja mainam svemogucu kravu Alistara, ilitiga "You can´t milk those" :mrgreen: , a mehanicki dosta dobro poznajem i Nautilusa i Brauma, i mogu reci da su mi ta tri Championa mainovi. Nova sezona je pokusaj riota da ispravi neke stvari, prelamanjem ela na pola highelo igracima pokusali su da daju priliku low elo igracima da skoce koju diviziju vise, ali su novim ranked 5vs5 sustavom usrali stvar totalno, tako da sad nije vise bitno koji champion je op, vec koliko dobar teamcomp imas. Nestvarno je to da, recimo ako ne pridodas paznju ban fazi, obicno dobijes Malphite-a top, Amumu Jung, Orianna mid, Miss Fortune ADC i Alistar Support, tako da nije bitno kakvog heroja da pikas, od chained CC-a ne moze niko da pobjegne i to je vec izgubljen match u startu. Dakle Meta se jednostavno povukla na bruisere i early-mid game, tako da cak i ako jedan tim pobijedi u lejning fejzu obicno popusi u teamfightovima.

U svakom slucaju bit ce zanimljiva sezona, novi champ select je spektakularan, nema vise trollova i mid or feed poljaka, gejmovi su dosta cistiji, iako idalje ima pozamasan broj flejmera i djece koji se provlace bez bannova.
delko je napisao/la:
A dobar je novi champ select jer odaberes sam sebi sta ces igrati i nema problema :) jedino sto moras LOCK champa inace je disband a raja je navikla da picka i ceka da iscuri vrijeme pa ima mnogo disband-a :)

GP je op samo ako ga igra neko ko poznaje mehaniku barrela, inace je uselles, a nidalee je ispala iz mete, tako da ako se neko early ne nafida s njom, obicno je behind do kraja gejma.

A naravno kume, dodaj nick Selestio
naprijed rejal

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 23 jan 2016, 19:14

Santo je napisao/la:
:nene: DOTA i LOL igraci ne smiju da se mijesaju :nedam:
UnitedWA je napisao/la:
Morao si isprobati novi champselect jer je aktivan u ranked sistemu, a u normalu je idalje aktuelan stari sustav, jer je radi necega bagovit. Sto se tice championa, ja mainam svemogucu kravu Alistara, ilitiga "You can´t milk those" :mrgreen: , a mehanicki dosta dobro poznajem i Nautilusa i Brauma, i mogu reci da su mi ta tri Championa mainovi. Nova sezona je pokusaj riota da ispravi neke stvari, prelamanjem ela na pola highelo igracima pokusali su da daju priliku low elo igracima da skoce koju diviziju vise, ali su novim ranked 5vs5 sustavom usrali stvar totalno, tako da sad nije vise bitno koji champion je op, vec koliko dobar teamcomp imas. Nestvarno je to da, recimo ako ne pridodas paznju ban fazi, obicno dobijes Malphite-a top, Amumu Jung, Orianna mid, Miss Fortune ADC i Alistar Support, tako da nije bitno kakvog heroja da pikas, od chained CC-a ne moze niko da pobjegne i to je vec izgubljen match u startu. Dakle Meta se jednostavno povukla na bruisere i early-mid game, tako da cak i ako jedan tim pobijedi u lejning fejzu obicno popusi u teamfightovima.

U svakom slucaju bit ce zanimljiva sezona, novi champ select je spektakularan, nema vise trollova i mid or feed poljaka, gejmovi su dosta cistiji, iako idalje ima pozamasan broj flejmera i djece koji se provlace bez bannova.
delko je napisao/la:

GP je op samo ako ga igra neko ko poznaje mehaniku barrela, inace je uselles, a nidalee je ispala iz mete, tako da ako se neko early ne nafida s njom, obicno je behind do kraja gejma.

A naravno kume, dodaj nick Selestio
Evo stari odigrao sam još jedan ranked (3 W :D) i nije mi bio novi champ select. Na euw očito još ima nekih bugova ili čega već.
Po meni su op sljedeći champovi: Jax, Fiora, Mundo dok su dosta oslabili mid champovi (naročito AP).
Volim ja te team kompozicije i baš se mora dobrano usrati game da ga ne dobiješ :D
Mene jako čudi što ovi pro timovi rijetko kad igraju Leonu, a ja je baš volim igrati kad moram na supp poziciju :mrgreen:
Main mi je top, ali sam sposoban odigrati svaki lane sa bar 2-3 champa jer nikad ne znaš šta će se desiti u ranked izboru haha.
Primijetio sam da mi je dosta poznanika koji mainaju support visoko rangirano, valjda ljudi fantastično kontaju gameplay, a i ne pizde što igraju supp već uživaju :D
P.S GP nije op samo zbog buradi već zbog vrlo lakog farmanja i pushanja sa passive-barrel zajebancijom. Ali da se njemu stati u kraj sa skoro svakim mobilnim champom.

Santo
Kontakt:

Post Postao/la Santo » 24 jan 2016, 01:11

eo promocije za **, valja sad dobit dvije :mrgreen:
naprijed rejal

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 25 jan 2016, 19:59

Kako prodjoste u placementu ? :D ja cekam par dana da ovi odu u high elo pa da se dignem polako :D ovako u silver usli svi zivi xD
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 25 jan 2016, 20:08

Kupim Ezreala. Prvi game onako, malo me itemi zezali, ali dobijemo jer sam napravio game change killove. Drugi game, Leona i ja protiv Luciana i Leone. Ubili nas. Moj support bio katastrofalan, a da ne spominjem junglera koji nije jedan gank uradio u čitavom gameu, ni u jednom lanu. I izgubim.

Ali vraćam se u formu polako :salut:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 25 jan 2016, 20:48

Otelo je napisao/la:Kupim Ezreala. Prvi game onako, malo me itemi zezali, ali dobijemo jer sam napravio game change killove. Drugi game, Leona i ja protiv Luciana i Leone. Ubili nas. Moj support bio katastrofalan, a da ne spominjem junglera koji nije jedan gank uradio u čitavom gameu, ni u jednom lanu. I izgubim.

Sa EZ-om moras smart-castati inace hendikepiras i sebe i team :)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 25 jan 2016, 20:50

delko je napisao/la:
Otelo je napisao/la:Kupim Ezreala. Prvi game onako, malo me itemi zezali, ali dobijemo jer sam napravio game change killove. Drugi game, Leona i ja protiv Luciana i Leone. Ubili nas. Moj support bio katastrofalan, a da ne spominjem junglera koji nije jedan gank uradio u čitavom gameu, ni u jednom lanu. I izgubim.

Sa EZ-om moras smart-castati inace hendikepiras i sebe i team :)
Ma znam, ali me supp ukopao u prvih deset minuta gamea...

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: nerkolfc i 7 gostiju.