Gold IV, ako bi me stabvilo bar na Silver 1 - bilo bi okSanto je napisao/la:Koji rank si bio prije reseta?delko je napisao/la:Otelo koja si ti divizija ?
Danas bio reset rankova, 2-2 sam za sadanadam se bar blizu golda opet da ce me baciti

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Gold IV, ako bi me stabvilo bar na Silver 1 - bilo bi okSanto je napisao/la:Koji rank si bio prije reseta?delko je napisao/la:Otelo koja si ti divizija ?
Danas bio reset rankova, 2-2 sam za sadanadam se bar blizu golda opet da ce me baciti
Santo je napisao/la:Imas poprilicno dobar mmr onda, mislim da bi trebao bez problema zavrsiti u goldu opet![]()
Koji si server?
Ako igras na eune dodaj me, da vidis sta je pro supportOtelo je napisao/la:Ma bio sam prije Bronza, ne sjećam se ko ja. I prestanem igrati i sad kad sam krenuo opet zaboravio sve podatke od accounta i morao ispočetka.
Sad ću da uzmem Ezreaela i da pokažem svijetu kako se igra na poziciji ADC-a
Ako igras na eune dodaj me, da vidis sta je pro supportSanto je napisao/la:Otelo je napisao/la:Ma bio sam prije Bronza, ne sjećam se ko ja. I prestanem igrati i sad kad sam krenuo opet zaboravio sve podatke od accounta i morao ispočetka.
Sad ću da uzmem Ezreaela i da pokažem svijetu kako se igra na poziciji ADC-a
Life goals prijateljuBordoArmy88 je napisao/la:Zovem havera na fuka i dobio kratak odgovor: "uzeo gajbu piva, ne izlazim dok ne doguram do platinuma!" WTF?!![]()
I onda opet dobijemo temu Igre, neka se ne miješa. Svako može otvoriti sebi temu ha jaAjsKjub je napisao/la:Bolje bi bilo da se tema preimenuje u eSports, pošto sam zapazio da ima i dosta DOTA i CSGO igrača na forumu.
UpravoUnitedWA je napisao/la:I onda opet dobijemo temu Igre, neka se ne miješa. Svako može otvoriti sebi temu ha jaAjsKjub je napisao/la:Bolje bi bilo da se tema preimenuje u eSports, pošto sam zapazio da ima i dosta DOTA i CSGO igrača na forumu.![]()
Za sad u promu 2W i 0L, valjda se tako nastavi![]()
Šta inače igrate, koji su champovi po vama najviše op? Kako vam se sviđa nova sezona i to, a da li je neko isprobao ovaj novi champ select? Ja nisam, kad sam uletio već pisalo da sređuju neki bug.
AjsKjub je napisao/la:Bolje bi bilo da se tema preimenuje u eSports, pošto sam zapazio da ima i dosta DOTA i CSGO igrača na forumu.
Morao si isprobati novi champselect jer je aktivan u ranked sistemu, a u normalu je idalje aktuelan stari sustav, jer je radi necega bagovit. Sto se tice championa, ja mainam svemogucu kravu Alistara, ilitiga "You can´t milk those"UnitedWA je napisao/la:I onda opet dobijemo temu Igre, neka se ne miješa. Svako može otvoriti sebi temu ha jaAjsKjub je napisao/la:Bolje bi bilo da se tema preimenuje u eSports, pošto sam zapazio da ima i dosta DOTA i CSGO igrača na forumu.![]()
Šta inače igrate, koji su champovi po vama najviše op? Kako vam se sviđa nova sezona i to, a da li je neko isprobao ovaj novi champ select? Ja nisam, kad sam uletio već pisalo da sređuju neki bug.
GP je op samo ako ga igra neko ko poznaje mehaniku barrela, inace je uselles, a nidalee je ispala iz mete, tako da ako se neko early ne nafida s njom, obicno je behind do kraja gejma.delko je napisao/la:
Upravo
A dobar je novi champ select jer odaberes sam sebi sta ces igrati i nema problemajedino sto moras LOCK champa inace je disband a raja je navikla da picka i ceka da iscuri vrijeme pa ima mnogo disband-a
Op champ trenutno: GP, Tahm, Nidalee i tako
Santo, da te dodam pa mozemo neke ranked zajedno do platine?
Evo stari odigrao sam još jedan ranked (3 WSanto je napisao/la:AjsKjub je napisao/la:Bolje bi bilo da se tema preimenuje u eSports, pošto sam zapazio da ima i dosta DOTA i CSGO igrača na forumu.DOTA i LOL igraci ne smiju da se mijesaju
![]()
Morao si isprobati novi champselect jer je aktivan u ranked sistemu, a u normalu je idalje aktuelan stari sustav, jer je radi necega bagovit. Sto se tice championa, ja mainam svemogucu kravu Alistara, ilitiga "You can´t milk those"UnitedWA je napisao/la:I onda opet dobijemo temu Igre, neka se ne miješa. Svako može otvoriti sebi temu ha jaAjsKjub je napisao/la:Bolje bi bilo da se tema preimenuje u eSports, pošto sam zapazio da ima i dosta DOTA i CSGO igrača na forumu.![]()
Šta inače igrate, koji su champovi po vama najviše op? Kako vam se sviđa nova sezona i to, a da li je neko isprobao ovaj novi champ select? Ja nisam, kad sam uletio već pisalo da sređuju neki bug., a mehanicki dosta dobro poznajem i Nautilusa i Brauma, i mogu reci da su mi ta tri Championa mainovi. Nova sezona je pokusaj riota da ispravi neke stvari, prelamanjem ela na pola highelo igracima pokusali su da daju priliku low elo igracima da skoce koju diviziju vise, ali su novim ranked 5vs5 sustavom usrali stvar totalno, tako da sad nije vise bitno koji champion je op, vec koliko dobar teamcomp imas. Nestvarno je to da, recimo ako ne pridodas paznju ban fazi, obicno dobijes Malphite-a top, Amumu Jung, Orianna mid, Miss Fortune ADC i Alistar Support, tako da nije bitno kakvog heroja da pikas, od chained CC-a ne moze niko da pobjegne i to je vec izgubljen match u startu. Dakle Meta se jednostavno povukla na bruisere i early-mid game, tako da cak i ako jedan tim pobijedi u lejning fejzu obicno popusi u teamfightovima.
U svakom slucaju bit ce zanimljiva sezona, novi champ select je spektakularan, nema vise trollova i mid or feed poljaka, gejmovi su dosta cistiji, iako idalje ima pozamasan broj flejmera i djece koji se provlace bez bannova.
GP je op samo ako ga igra neko ko poznaje mehaniku barrela, inace je uselles, a nidalee je ispala iz mete, tako da ako se neko early ne nafida s njom, obicno je behind do kraja gejma.delko je napisao/la:
Upravo
A dobar je novi champ select jer odaberes sam sebi sta ces igrati i nema problemajedino sto moras LOCK champa inace je disband a raja je navikla da picka i ceka da iscuri vrijeme pa ima mnogo disband-a
Op champ trenutno: GP, Tahm, Nidalee i tako
Santo, da te dodam pa mozemo neke ranked zajedno do platine?
A naravno kume, dodaj nick Selestio
Sa EZ-om moras smart-castati inace hendikepiras i sebe i teamOtelo je napisao/la:Kupim Ezreala. Prvi game onako, malo me itemi zezali, ali dobijemo jer sam napravio game change killove. Drugi game, Leona i ja protiv Luciana i Leone. Ubili nas. Moj support bio katastrofalan, a da ne spominjem junglera koji nije jedan gank uradio u čitavom gameu, ni u jednom lanu. I izgubim.
Ali vraćam se u formu polako
Ma znam, ali me supp ukopao u prvih deset minuta gamea...delko je napisao/la:Sa EZ-om moras smart-castati inace hendikepiras i sebe i teamOtelo je napisao/la:Kupim Ezreala. Prvi game onako, malo me itemi zezali, ali dobijemo jer sam napravio game change killove. Drugi game, Leona i ja protiv Luciana i Leone. Ubili nas. Moj support bio katastrofalan, a da ne spominjem junglera koji nije jedan gank uradio u čitavom gameu, ni u jednom lanu. I izgubim.
Ali vraćam se u formu polako