Ballon d'Or 2015
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Ballon d'Or 2015
Neke godine je u glasanju kapitena i selektora Gattuso dobio bodove od, mislim, Barbadosa. Razlog? Bio je na godišnjem odmoru tamo.
Bespotrebno otvorena tema kad se zna da će Messi osovojiti.
By Real Madrid fan
By Real Madrid fan
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ispravio sam ti postJeftha je napisao/la:Bespotrebno otvorena tema kad se zna da će igrac Reala ili Barce osovojiti.

Artetitis je napisao/la:Neke godine je u glasanju kapitena i selektora Gattuso dobio bodove od, mislim, Barbadosa. Razlog? Bio je na godišnjem odmoru tamo.

Budimo iskreni, odavno je ova svecanost Ballon d'Or jedan veliki cirkus koji sve manje ima veze sa fudbalom, a više sa svijetom glamura, jet seta, blicevima foto aparata i slicno
uostalom, Lucho im se sa najnovijom izjavom posrao posred face
Luis Enrique: "Nominated as Best Coach of the Year? It's like being nominated for the Golden Cucumber. I prefer to focus on team trophies."

Ove godine ipak igrac Barce, i to potpuno zasluzeno. Mislim da ces se i ti sloziti sa ovom konstatacijom.tuzlak1987 je napisao/la:Ispravio sam ti postJeftha je napisao/la:Bespotrebno otvorena tema kad se zna da će igrac Reala ili Barce osovojiti.
Pa valjda se tema otvorila zbog diskusije o drugo i trećeplasiranomJeftha je napisao/la:Bespotrebno otvorena tema kad se zna da će Messi osovojiti.

Ronaldo i Neymar. Ko ce biti drugi, a ko treci od ove dvojice, nije bitno. Samo se osvajaci pamte.Rajaz je napisao/la:Pa valjda se tema otvorila zbog diskusije o drugo i trećeplasiranomJeftha je napisao/la:Bespotrebno otvorena tema kad se zna da će Messi osovojiti.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: Ballon d'Or 2015
Alvesa sa desnog beka ne možes izbacit, a frajer rupa teskaPogba je napisao/la:Kakav show. Prvo nema Buffona među 69 nominovanih, pa onda nema Teveza koji je nosio ekipu do 2 trofeja i finala LP.
Samo oni znaju kriterije, je li to domaća liga, je li to Evropa ili je to koliko je neko lijep.
Pa gdje je onda Morata ako je LP toliko mjerilo, Vidal je imao lošu sezonu pa je tu ako ćemo cjepidlačiti. Mah, ovo za Teveza je cirkus, top 4-5 lani ako već prva 3 uzima trojac Barce.
Ali hajde, svi ostali su svakako da se spomenu kada Messi uzima, ali eto, ne bi škodila neka hijerarhija, ali već par godina neki klubovi imaju preferencu te se njihovi igrači pojavljuju u raznoraznim Uefinim timovima godine i sl., a da tamo ni u snu nisu smjeli biti.

Odavno je ovo postalo smiješno, timovi su još gori kad ih objave, a Gigi i tevez su morali na ovaj kratki spisak obavezno

- tuzlak1987
- Kontakt:
A Pogba nije trebao biti, al eto neka nam malo pumpaju cijenu za njega 

U 23 sigurno jeste. Ne kontam zašto svi sude igračima po ovoj sezoni. Nije u formi sada, kao i nekolicina drugih vrhunskih igrača.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Za razliku od prošle, ove sezone je sigurno zaslužio pa je izostavljen.JoseMourinho je napisao/la:Alvesa sa desnog beka ne možes izbacit, a frajer rupa teska![]()
Odavno je ovo postalo smiješno, timovi su još gori kad ih objave, a Gigi i tevez su morali na ovaj kratki spisak obavezno
Tako da je kosmička pravda zadovoljena

Ma dobro, jest smijesno malo kako neki igraci dobiju bodove i kako neki poput Bejla upadnu u uzi izbor ali na kraju uvijek onaj najbolji dobije nagradu i to je najbitnije.
Bas nekog briga sto je onaj pokraden kao sedmoplasirani.
Upravo tako, na kraju ljudi samo i pamte ko je osvajac/top 3, bas ce se neko previse uzbudjivati oko ostatkaKajzer10 je napisao/la:Ma dobro, jest smijesno malo kako neki igraci dobiju bodove i kako neki poput Bejla upadnu u uzi izbor ali na kraju uvijek onaj najbolji dobije nagradu i to je najbitnije.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sve je bitno.. Nemojte pricati nije bitno, treba biti pedantan, a ne nekome pumpati cijenu i popularnost, a nekoga "sikterisati"
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bale je sigurno zaslužio, zbog uspjeha sa reprezentacijom.
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Vodeći se tom logikom onda je i Sigurdson iz Islanda to zasluzio,da ne pričam o Laffertyu iz Sj.Irske.Donnie Darko je napisao/la:Bale je sigurno zaslužio, zbog uspjeha sa reprezentacijom.
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne kažem da nisu.GabrielBatistuta je napisao/la:Vodeći se tom logikom onda je i Sigurdson iz Islanda to zasluzio,da ne pričam o Laffertyu iz Sj.Irske.Donnie Darko je napisao/la:Bale je sigurno zaslužio, zbog uspjeha sa reprezentacijom.
Bale je reprezentaciju sa dna četvrtog šešira odveo direktno na prvo veliko takmičenje, a usput je zabio 7 od 11 njihovih golova. Možete ga smatrati precjenjenim (ja prvi), ali ovo je ogroman, ogroman uspjeh.
Bale za Real ove godine nema dvije dobre utakmice, i ovo najozbiljnije mislim. To sto je odigrao par dobrih utakmica za reprezentaciju ( obratiti paznju koliko je odigrao iskljucivo u 2015-oj) ne treba sakrivati cinjenicu da je covjek blago receno, katastrofalan u Realu.
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Nit su oni nit je on.Donnie Darko je napisao/la:Ne kažem da nisu.GabrielBatistuta je napisao/la:Vodeći se tom logikom onda je i Sigurdson iz Islanda to zasluzio,da ne pričam o Laffertyu iz Sj.Irske.Donnie Darko je napisao/la:Bale je sigurno zaslužio, zbog uspjeha sa reprezentacijom.
Bale je reprezentaciju sa dna četvrtog šešira odveo direktno na prvo veliko takmičenje, a usput je zabio 7 od 11 njihovih golova. Možete ga smatrati precjenjenim (ja prvi), ali ovo je ogroman, ogroman uspjeh.
Wales je u smijesnoj grupi igrao i recimo vise je Sigurdson zasluzio igrajuci u realno tezoj grupi,mada ima igraca koji su se prije trebali naci na spisku.
Kao sto rece Kajzer nije sve tekme ni odigrao u ovoj godini,tako da je ovaj potez da ga se stavi u neki siri izbor cisti marketinski potez jer igra za Real Madrid. Sad ne znam jel Aubemeyang iz BvB-a na popisu jer nisam obracao nesta posebno paznju na to,prvenstveno jer je ova nagrada smijesna vec zadnjih 5-6 godina,ali je svakako zasluzio da bude tu prije Balea.
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.