FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

rammstein
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la rammstein » 19 jun 2014, 22:55

patakpasko9 je napisao/la:
rammstein je napisao/la:imas isjecak uz novina u toj grupi su zeljeznicar (1) i Sarajevo (3) ,,,tako da ne širite ovu propagandu dalje :)
jeste danas igrali sa rijekom ili sa litexom :roll:
Kakav isjecak iz novina bolan, imas na zvanicnoj stranici FSKS.ba sve rezultate. Ako vec tako pricas ni mlađi sarajevski premijerligaš se nije proslavio na turniru.
Pricamo o djeci koja dobrim djelom nece ni igrati nikad profesionalni fudbal... djeca koja trebaju da uce tek da igraju

kad neko napravi karijeru a da u nasem klubu bude do 21-24 godine, dakle stasa u klubu i napravi karijeru mozemo se busati u prsa ... sve do tad ova djeca oko 20-te godine vecinom propadnu...

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 19 jun 2014, 23:05

Ramo, ramo, ti reče da nećeš više pisati na ovoj temi do sljedećeg derbija :salut:
Ja te volim, volim Željo..

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 19 jun 2014, 23:16

Ok znaci prvih 11 je otprilike poznato.Jos jednom pitam sta je sa parama jer mi smo zadnje 3 sezone prodali bruku igraca za ne bas male pare a nista se nije kupilo.Ko koga ovdje zajebaje.Prodani su Seha,Zeba,Adilovic,Bekric,Vasilic,Bogicevic,Zolotic,Hodzic i jos neki pa halo da su svi za stoju otisli a nisu to je milion.Kupili nista nismo pa dze su pare.Ako smo duzni bili 2 miliona nek neko onda kaze e sad smo prodali tog i tog igraca sveli smo sad dug od tih para na 1 milon bubam primker ali ne samo se tisu misu .Neko ovdje nije dobar ili mi navijaci ili slijepo vjerovanje mladjem Osimu.

Orad1921
Kontakt:

Post Postao/la Orad1921 » 19 jun 2014, 23:28

Bilo je lijepo,lijepo poput obećanja,pamtim s'tobom Željo
gostovanja,pjesme,pobjede a i poraze što prošli smo uz tebe!!

S'tobom,prošli smo kroz mnogo toga
ti si,smisao života moga
od tebe tražim da pobjedu nam daš
i molim te zaigraj

Sada kad bi mog'o biti Željo kao nekada
da nam se vrati,stare slave sjaj
da svu ljubav koju imam samo tebi dam
i da tebi,samo tebi pripadam!!

ibish1995
Kontakt:

Post Postao/la ibish1995 » 19 jun 2014, 23:50

Je li Sanjin Spago neki talentovan igrac,il je guzonjin sin?

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 19 jun 2014, 23:56

Alipasino je napisao/la:Ok znaci prvih 11 je otprilike poznato.Jos jednom pitam sta je sa parama jer mi smo zadnje 3 sezone prodali bruku igraca za ne bas male pare a nista se nije kupilo.Ko koga ovdje zajebaje.Prodani su Seha,Zeba,Adilovic,Bekric,Vasilic,Bogicevic,Zolotic,Hodzic i jos neki pa halo da su svi za stoju otisli a nisu to je milion.Kupili nista nismo pa dze su pare.Ako smo duzni bili 2 miliona nek neko onda kaze e sad smo prodali tog i tog igraca sveli smo sad dug od tih para na 1 milon bubam primker ali ne samo se tisu misu .Neko ovdje nije dobar ili mi navijaci ili slijepo vjerovanje mladjem Osimu.
A sta mislis od cega su se placale pripreme, davale plate igracima, otplacivali neki dugovi od prije?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

HercegovinaBosna
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaBosna » 19 jun 2014, 23:59

Schwarz je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Ok znaci prvih 11 je otprilike poznato.Jos jednom pitam sta je sa parama jer mi smo zadnje 3 sezone prodali bruku igraca za ne bas male pare a nista se nije kupilo.Ko koga ovdje zajebaje.Prodani su Seha,Zeba,Adilovic,Bekric,Vasilic,Bogicevic,Zolotic,Hodzic i jos neki pa halo da su svi za stoju otisli a nisu to je milion.Kupili nista nismo pa dze su pare.Ako smo duzni bili 2 miliona nek neko onda kaze e sad smo prodali tog i tog igraca sveli smo sad dug od tih para na 1 milon bubam primker ali ne samo se tisu misu .Neko ovdje nije dobar ili mi navijaci ili slijepo vjerovanje mladjem Osimu.
A sta mislis od cega su se placale pripreme, davale plate igracima, otplacivali neki dugovi od prije?
Ma kakve pripreme pa nisi bio u Španiji, kakve plate nisi imao Ronalda u ekipi. Dugovi su se jedino smanjivali vjerovatno.Momak pita pitanje na mjestu, ali odgovor neće dobiti jer to niko ovdje ne zna, a i ovi par što poznaju stanje u klubu naravno da mu neće odgovoriti, nego će se vrtiti ista priča tako da je uzaludno o tome.Okrenimo se svi zajedno u budučnost pa da vidimo dokle ćemo...
Mićo je Fićo!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 20 jun 2014, 00:00

Ma jok pripreme za 30 ljudi su nam džabe davali po 4 puta godišnje. Ne košta to ništa, ko kafu popiti u štrosi.
DRUG NEBI TI PUNCA

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 20 jun 2014, 00:07

HercegovinaBosna je napisao/la:
Schwarz je napisao/la:
Ma kakve pripreme pa nisi bio u Španiji, kakve plate nisi imao Ronalda u ekipi. Dugovi su se jedino smanjivali vjerovatno.Momak pita pitanje na mjestu, ali odgovor neće dobiti jer to niko ovdje ne zna, a i ovi par što poznaju stanje u klubu naravno da mu neće odgovoriti, nego će se vrtiti ista priča tako da je uzaludno o tome.Okrenimo se svi zajedno u budučnost pa da vidimo dokle ćemo...
uzmi pa preracunaj koliko treba para za jednu godinu, da klub funkcionise normalno.Sta ti mislis da je Zeba, Beslija, Adilovic i dr. imali 500KM platu. A u ostalom pare od Sehe nisu stigle,od Adilovica nisu stigle sve rate, a transferi Zebe, Bogicevica i Vasilica su bili neki simbolicni
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

HercegovinaBosna
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaBosna » 20 jun 2014, 00:17

Ma nemam pojma niti bi da se zamaram s tim stvarima. Nego momak je pitao pitanje na mjestu a to niko ovdje ne može odgovoriti realno.
Mićo je Fićo!

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 20 jun 2014, 00:22

rammstein je napisao/la:
patakpasko9 je napisao/la:
rammstein je napisao/la:imas isjecak uz novina u toj grupi su zeljeznicar (1) i Sarajevo (3) ,,,tako da ne širite ovu propagandu dalje :)
jeste danas igrali sa rijekom ili sa litexom :roll:
Kakav isjecak iz novina bolan, imas na zvanicnoj stranici FSKS.ba sve rezultate. Ako vec tako pricas ni mlađi sarajevski premijerligaš se nije proslavio na turniru.
Pricamo o djeci koja dobrim djelom nece ni igrati nikad profesionalni fudbal... djeca koja trebaju da uce tek da igraju

kad neko napravi karijeru a da u nasem klubu bude do 21-24 godine, dakle stasa u klubu i napravi karijeru mozemo se busati u prsa ... sve do tad ova djeca oko 20-te godine vecinom propadnu...
Cocalic, Stilic, Zolotic, Visca (dosao vrlo mlad kod nas), Sehic i ne mogu se ni sjetiti vise, i to je ovo sve u zadnjih par godina, kad bi nabrajao samo od rata, ne bi do sutra

Jos su na dobrom putu Stanic, Svraka, B. Colic, Hodzic...

a sta vi imate ?
FKŽ !

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 20 jun 2014, 01:43

Alipasino je napisao/la:Jos jednom pitam sta je sa parama jer mi smo zadnje 3 sezone prodali bruku igraca za ne bas male pare a nista se nije kupilo.Ko koga ovdje zajebaje.Prodani su Seha,Zeba,Adilovic,Bekric,Vasilic,Bogicevic,Zolotic,Hodzic i jos neki pa halo da su svi za stoju otisli a nisu to je milion.Kupili nista nismo pa dze su pare.Ako smo duzni bili 2 miliona nek neko onda kaze e sad smo prodali tog i tog igraca sveli smo sad dug od tih para na 1 milon bubam primker ali ne samo se tisu misu .Neko ovdje nije dobar ili mi navijaci ili slijepo vjerovanje mladjem Osimu.
AJDE NAUCI DA NE PONAVLJAS KAO TELE!
NAPISI OVDJE KOLIKO JE ZARADJENO OD PRODAJE IGRACA U POSLJEDNIH 5 GODINA, OD KAD JE OSIM TU, A JA CU TI RECI DA SMO POTROSILI VISE OD 11 MILIONA KM!!! Kako si samo naporan i dosadan sa svojim kukanjem, neki lopov iz kluba ti je sigurno rod, ili ne zelis da razmisljas mozgom a Bog ti ga dao... ne budi naporan vise molim te, dok mi ne odgovoris na pitanje!!! Dakle, koliko smo namakli para osim prodaje igraca, i koliko smo duzni... imas mozak, digitron ako ti treba, upotrijebi oboje! Za dug, procitaj intervju sa zvanicne stranice iz januara ove godine... koji si ti matori lik...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 20 jun 2014, 07:22

@Alipasino-malo ti je bez veze potenciranje price oko para.Dovoljno ti je da uzmes digitron i da sracunas i sve bi ti bilo jasnije.Uzmimo da je prosjek plata bio 2 milje km(mada nije bio je i veci al da ne pregonimo),znaci 20 igraca puta 2 milje=40 milja mjesecno samo za plate.Onda tu cifru pomnozis sa 12 mjeseci i dodjes do cifre od 480 milja godisne,sto hoce kazati da smo u zadnje 4 godine potrosili na plate samo blizu 2 miliona km.Dalje,pripreme u Medjugorju kostaju 100 km po osobi(1 dan),pa i tu uzmes digitron te sracunas,o ostalim destinacijama da ti ne govorim.Za poptpise ugovora davale su se i neke pare,a navest cu ti samo primjer Zebe-80 milja km,Alen Mesanovic 20 milja km.............O putovanjima na europske utakmice da ne govorimo i to je valjda neko morao platiti.Ima jos jako puno stavki,ali mi se neda pisati ovo su samo neke okvirne stvari koje su ti nadam se razbistrile um,i donekle odgovorile na tvoja konstantna pitanja gdje su pare.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 20 jun 2014, 09:01

Pregovarate da dovedete Kajkuta , danasnje Oslobodjenje

jahija

Post Postao/la jahija » 20 jun 2014, 09:03

Čitam jutros u Oslobođenju selimović ostaje i dolazi bajić d. **** ih oni oba u usta naš stručni štab umjesto da mlade igrače nalazimo, tipa bekića ili neke slične mi se fatamo za starkelje iz staračkog doma, a nisu bog zna kakav kvalitet aman zaman da bi ih trebali uzet pa i na pola godine..
Napadač tipa Kajkut uredu i to piše, ali oav dva nam nikako nisu potrebna, pa protiv veleža od njega se lopta odbije ko od beton, a trebalo bi n jegovo iskustvo u tim trenutcima, ali ne zna jednostavno.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 20 jun 2014, 09:21

bekić je već dokazani mladi igrač i on ima malo veću cijenu. mislim da je u našoj situaciji za te neke slične pare bolje dovesti nekoga ko će više pomoći sad k'o što je kajkut, a uz njega gurati ovu našu djecu koja su još mlađa.

za selimovića se slažem da je dao svoje i da ga ja ne bi vraćao, al' eto vidjećemo. bajić d. ako dođe dolazi k'o zakrpa, a ne k'o pojačanje, to je ono drži vodu dok majstori odu. on je treći stoper za našu ligu dok ne bude uslova da se dovede neko bolji i u toj ulozi bi trebao biti okej.

arma
Kontakt:

Post Postao/la arma » 20 jun 2014, 09:26

Ma treba forsirati na pripremama zeljkovica i bogdanovica ...a ako sta bude skripalo onda ili u slucaju povrede ubaciti bajica...a selimovic je dao dosta golova za nas al nekako mi je istrosen..nije vise kalibar za nas...al u slucaju njegovog ostanka riad bajic ti ide na klupu,al nadam se da nije tako...pa opet desno krilo ti igra i alibasic,nuspahic a sve mladi igraci i zeljni dokazivanja....

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 20 jun 2014, 11:00

skim pregovaramo,s kajkutom,mora da je onaj ublehas super to narucio u oslobodjenju
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 20 jun 2014, 11:12

šta se pališ na dječja posla :mrgreen:

arma
Kontakt:

Post Postao/la arma » 20 jun 2014, 11:14

http://www.****/sport/nogome ... -formaciju" onclick="window.open(this.href);return false;

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Hrasno15, Proximic i 29 gostiju.