Ista je bila prica i prije 2 godine,ali eto trebala bi jednom zazivjeti ta ideja,Modrica postavila reflektore koji su najvjerovatnije naruceni i placeni dobrim djelom dok je Milan Jelic bio ziv,stigli kada je Modrica bankrotirala,a mogli su od tih para biti jos koju godinu u PLastra1922 je napisao/la:zakon ce biti da svi koji zele igrati premijer ligu moraju na svome stadionu imati reflektore.po meni odlicno imamo roka jos godinu dana i mislim da ce nasi to sve ispunit naravno ako do tada budemo igrali uopste premijer ligu
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
ko zeli gledat a nema arenu bih
http://bstream4.net/raspored.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://bstream4.net/raspored.html" onclick="window.open(this.href);return false;
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ajmo ZVIJEZDOOOOOO joj ja mezu pripremio nemoj da mi prisjedne, bar se borte ostavite srce na terenu.
idemo momci imate sve uslove da danas ostanete neporazeni
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka

Zadnja izmjena: vatreni, dana/u 04 maj 2013, 17:15, ukupno mijenjano 1 put.
šta vam je ljudi 2:0 gubite nakon 15 minuta... 

Ova Zvijezda sazrela za prve lige..da ste bogodom manili se tih reflektora pa kupili neku utakmicu..

hebem li vam mamu manekensku, treba ih veceras docekati i isprebijati , mamu im hebem
mamu vam opalim svima i pestalicu i odovicu i citavoj ekipi koja gora nikad nije bila dabogda se ne vratili iz sarajeva
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ovo je bruka ja kontao bar ćete im bod uzeti ovo niko ne igra isto balerine samo se sklanjaju nit se trude nit kog boga nema od ovog ništa, bez veze igra i primit ćete 5 komada zbog ovakve nonšalancije. 

Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
kako se lijepo u ovom prenosu vidi koji nekvalitet posjeduje nasa ekipa.4-5 igraca mogi se ostaviti ovo sve rastjerati
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
meni je ovo žalosno gledati
**** mu omki mater

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
e jedva cekam srijedu bice veselo na banji
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ma treba njih prije srijede posjetit,i zalaganje u srijedu 200 % ili ce dopit po pickiastra1922 je napisao/la:e jedva cekam srijedu bice veselo na banji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.