Sve je to dio moje formule.
Da ne bude offtopic Ronaldo je dao najvise golova u 2018.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Dao bi i više, da nas ne kradu. Jeb eni savez!Dzoni je napisao/la:Da ne bude offtopic Ronaldo je dao najvise golova u 2018.

Pocinje kampanja za 6. ballonDzoni je napisao/la:Uvjek sam znao napravit promet na ovom forumu.
Sve je to dio moje formule.
Da ne bude offtopic Ronaldo je dao najvise golova u 2018.
E moj hardene ne znas ti katalonce dobroharden je napisao/la:Kakav način da se dođe do 1000. stranice.![]()
Moj Felde šta ti uradiše, psuješ i još si u jednom postu stavio DVA smajlija, što je ono, neviđeno za tebe.
I Džoni ima zasluga za ovo, ne oduzimaj mu.MElloo je napisao/la:E moj hardene ne znas ti katalonce dobroharden je napisao/la:Kakav način da se dođe do 1000. stranice.![]()
Moj Felde šta ti uradiše, psuješ i još si u jednom postu stavio DVA smajlija, što je ono, neviđeno za tebe.
Makaveli = RajazMElloo je napisao/la: a ja cijelo vrijeme kontam da je Rajaz ustvari Mandrax
Ti si za mene bio i ostao mandrle.let3 je napisao/la:Malo je reci da su pojedinci opterećeni sa bivšim nickovima, citava istraga u toku
Jeste, nema šanse da je neko drugi u pitanju.xaviesta je napisao/la:A po postovima rekao bi da je let3 zapravo LSD na klixu.
To još nije zvanično utvrđeno, al istraga je u toku, momci rade predano na terenuKawhi je napisao/la:Ti si za mene bio i ostao mandrle.let3 je napisao/la:Malo je reci da su pojedinci opterećeni sa bivšim nickovima, citava istraga u toku
Kakva je ovo bitanga.Nogometaš španskog Villarreala Ruben Semedo (23) uhapšen je zbog optužbe da je oteo, vezao i mučio osobu s kojom se prethodno posvađao u kafani.
Naime, Semedo je zajedno sa dvojicom rođaka sačekao žrtvu i odveo ga u svoju kuću gdje ga je satima maltretirao, prenose španski mediji.
Potom je uzeo žrtvine ključeve od kuće i otišao kako bi ukrao novac ili bilo kakvu vrijednost s kojom bi mogao da ga ucjenjuje da ne prijavi slučaj policiji.
Ipak, prije nekoliko dana cijeli slučaj policiji prijavila je žrtva, koja je bila sva u modricama te je imao i vidljive povrede oko zglobova na rukama od vezivanja i maltretiranja u podrumu.
Podsjetimo, ovo nije prvi put da Semedo ima problem sa nasiljem jer je krajem prošle godine udario mladića flašom u glavu, također u kafiću, a zatim pištoljem prijetio hostesi.
Oprošteno ti je, ali nemoj da se ponavlja.Blejzer10 je napisao/la:Nisam upratio onda dobro, nek mi mandrax oprosti ako je živ i zdrav.
madridist je napisao/la: Kakva pogreska,drug MandraX je institucija.
Neće generalemandraX je napisao/la:Oprošteno ti je, ali nemoj da se ponavlja.Blejzer10 je napisao/la:Nisam upratio onda dobro, nek mi mandrax oprosti ako je živ i zdrav.![]()
Ko je sad Feld, MoR?Brokula je napisao/la:Sve čestitke Dzoniju![]()
Hala madrid
Dobar je fudbalski dio foruma na Klixu.madridist je napisao/la:Gdje na kliksu.
Ja procitam malo politike ostalo je bezze.
Ne znam. Čisto sumnjam i da je MoR i da je Duke. Bio bih razočaran da je ono bio Duke iskrenobega_afc je napisao/la:Ko je sad Feld, MoR?Brokula je napisao/la:Sve čestitke Dzoniju![]()
Hala madrid
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.