Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Za sve vas koji pricate Juve stela ovo Juve stela ono procitajte tekst i pppssssssssssssss http://sportsport.ba/ino_fudbal/zasto-j ... -ceh/60022" onclick="window.open(this.href);return false; znaci sve vam je crno na bijelo postavljeno i prestanite da ponavljate lazi.. Hvala
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- JuveSissoko
- Kontakt:
a da nije mjerilo fudbalski savez Pajalanda?-Paja je napisao/la:Ko kaze da je uefa globalno mjerilo?
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
[quote="Han!$;Lfc"]
To je onaj igrač, kojeg je Paja hvalio, kleo se u njega, smijao se da će potpisati za neki tim.
Arsenal se raspada...

To je onaj igrač, kojeg je Paja hvalio, kleo se u njega, smijao se da će potpisati za neki tim.

Arsenal se raspada...

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
- el_ninho_torres
- Kontakt:
Citiranje ti je losija starna izgleda.Ad0 je napisao/la:Han!$;Lfc je napisao/la:
To je onaj igrač, kojeg je Paja hvalio, kleo se u njega, smijao se da će potpisati za neki tim.![]()
Arsenal se raspada...![]()
![]()

Jedan je Joye Barton!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“
C'MON CHELSEA!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“
C'MON CHELSEA!
- -Paja
- Kontakt:
Jel se trebam nasmijati ja ili neko sa strane da dobaci?JuveSissoko je napisao/la:a da nije mjerilo fudbalski savez Pajalanda?-Paja je napisao/la:Ko kaze da je uefa globalno mjerilo?
Dio Arsenala
- JuveSissoko
- Kontakt:
ne trebas, samo konstatujem lokaciju na kojoj zivis.-Paja je napisao/la:Jel se trebam nasmijati ja ili neko sa strane da dobaci?JuveSissoko je napisao/la:a da nije mjerilo fudbalski savez Pajalanda?-Paja je napisao/la:Ko kaze da je uefa globalno mjerilo?
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
hahahhaha,evo ja cu da mu ne propadne fazon,hahahha,kako te prosuo,haahhaha-Paja je napisao/la:Jel se trebam nasmijati ja ili neko sa strane da dobaci?JuveSissoko je napisao/la:a da nije mjerilo fudbalski savez Pajalanda?-Paja je napisao/la:Ko kaze da je uefa globalno mjerilo?
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- -Paja
- Kontakt:
Posto duhoviti zeli implicirati da ja nisam objektivan moram mu reci da je to apsolutna neistina te da sam ja sinonim za objektivnost i realnost. To sto se njegovo subjektivno misljenje ne slaze sa mojim objektivnim je problem koji ti Jubetovac trebas rijesiti.
Dio Arsenala
- JuveSissoko
- Kontakt:
-Paja je napisao/la:Posto duhoviti zeli implicirati da ja nisam objektivan moram mu reci da je to apsolutna neistina te da sam ja sinonim za objektivnost i realnost. To sto se njegovo subjektivno misljenje ne slaze sa mojim objektivnim je problem koji ti Jubetovac trebas rijesiti.

Koji kralj jbt
uspio ih je natjerati da raspravljaju ko je veci klub Arsenal koji nikad ništa odvojio nije izvan engleske i jedan Juventus ili Milan koji imaju trofeja za izvoza
Paja kralj.

- -Paja
- Kontakt:
Imamo mi te neke kupove uefa kupove kupova ali stvarno ne ponosimo se tim nebitnim trofejima koje su takvi inferiorni klubovi poput nabrojanih vrijedno skupljali i sad ih velicaju. To su ti takmicenja poput Emirates kupa, nebitna i revijalnog karatkera.
Dio Arsenala
-Paja je napisao/la:Imamo mi te neke kupove uefa kupove kupova ali stvarno ne ponosimo se tim nebitnim trofejima koje su takvi inferiorni klubovi poput nabrojanih vrijedno skupljali i sad ih velicaju. To su ti takmicenja poput Emirates kupa, nebitna i revijalnog karatkera.
Paja pusti njih, ovdje su braca koja podrzavaju tvoje komentare 100 %

A vi berluskonijevci i jubentusovci kako paja rece i ja se slazem, kaze meni decko jbt proslost sadasnjost je bitna i slazem se s njim. Milan s totenhemom nije mogao da igra u LP kao sto sam naveo juve nije mogao s Fulhamom pa sta hocete zar to nije mjerilo neko. Nakon kalcopolija sad svi sumnjamo da li je juve stvarno osvojio titule na regularan nacin

Tu grijesis! Emirates cup je nadtakmicenje sa postenim sudjenjem i sjajnom organzacijom u odnosu na Ligu Prvaka!-Paja je napisao/la:Imamo mi te neke kupove uefa kupove kupova ali stvarno ne ponosimo se tim nebitnim trofejima koje su takvi inferiorni klubovi poput nabrojanih vrijedno skupljali i sad ih velicaju. To su ti takmicenja poput Emirates kupa, nebitna i revijalnog karatkera.
Liga prvaka je rame uz rame sa PLBiH.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Kruze neke price da bi Arshavin mogao u Anzi. Za neke jake pare prodat ga rusima nebi bilo lose 

- JuveSissoko
- Kontakt:
majko mila kakve ti gluposti valjas, nije ni cudo sto ti je Paja "brat"mmirsad je napisao/la:-Paja je napisao/la:Imamo mi te neke kupove uefa kupove kupova ali stvarno ne ponosimo se tim nebitnim trofejima koje su takvi inferiorni klubovi poput nabrojanih vrijedno skupljali i sad ih velicaju. To su ti takmicenja poput Emirates kupa, nebitna i revijalnog karatkera.
Paja pusti njih, ovdje su braca koja podrzavaju tvoje komentare 100 %![]()
![]()
A vi berluskonijevci i jubentusovci kako paja rece i ja se slazem, kaze meni decko jbt proslost sadasnjost je bitna i slazem se s njim. Milan s totenhemom nije mogao da igra u LP kao sto sam naveo juve nije mogao s Fulhamom pa sta hocete zar to nije mjerilo neko. Nakon kalcopolija sad svi sumnjamo da li je juve stvarno osvojio titule na regularan nacinA mozes li mi dokazati da nisu kupovali utakmice
29 utakmica su kupili u sezoni kad su ih otkrili i sutnuli u Seria B to sve govori o tome koliko je juve stvarno jak.
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Pa hajde Arsene više, dovedi 2 odlična pojačanja koji ti je. 

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
-Paja je napisao/la:Imamo mi te neke kupove uefa kupove kupova ali stvarno ne ponosimo se tim nebitnim trofejima koje su takvi inferiorni klubovi poput nabrojanih vrijedno skupljali i sad ih velicaju. To su ti takmicenja poput Emirates kupa, nebitna i revijalnog karatkera.

Reci im @paja.

Vi (jako neobjektivni,većinom navijači 'talijanskih klubova) forumaši gledate samo konačne rezultate, a nikako način na koji se do njih dodje,pored toga se nikad niste zapitali-zašto?!
Uporedite mi dominaciju Ajaxa 70-tih sa osvojenom LP bilo kog engleskog kluba-eto recimo Manchestera (pošto je zadnj)?
Kome je bilo lakše?
Gledate li Južnoamerička prvenstva?
Znate li da se Brazilski, klubovi koji se takmiče u medjudržavnim klupskim turnirima, naprosto gube u domaćem prvenstvu?
Zašto je to tako?Zašto nije takav slučaj sa npr. Čileanskim klubovima?
Eh, aj prvo na to odgovorite (sami sebi),pa da se upustimo u tu debatu osvajanja medjunarodnih turnira.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Lesinari j*bo vas mladić
Kod nas je ovaj ljetni rok prosao ovako:Jimmy from the hood je napisao/la:Pa hajde Arsene više, dovedi 2 odlična pojačanja koji ti je.
-pojacanja stizu prije pripremnih utakmica
-pojacanja stizu prije Emirates cupa
- poslije Emirates Cupa
- dvije sedmice prije prelaznog roka
- poslije kvalifikacija za LP
bas i ne vjerujem o tim pricama o superpojacanjima, koja je nas dragi AW rekao dovesti

zivi bili pa vidjeli

Arsene zna!

- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ma sve ok tražite izgovore jer jednostavno morate tako, ali kako objašnjavaš da manutd i liverpool su osvajali LP a igraju istu ligu kao arsenal, a arsenal nije???
i to manut je osvajao kad je engleska liga bila treća ili četvrta u evropi ali ih to nije omelo da dignu pehar arsenalu nikad dosanjan a u evropi najviše cijenjen ma koliko mi šutjeli o tome
a ranije villa i forest isto a arsenal i tada 0 bodova?
kako majku mu?
imal i za ovo neko opravdanje?
loš raspored zvijezda, visoko košena trava, ili oni standardni sudije nas kradu, preoštar protivnik i sl?
i to manut je osvajao kad je engleska liga bila treća ili četvrta u evropi ali ih to nije omelo da dignu pehar arsenalu nikad dosanjan a u evropi najviše cijenjen ma koliko mi šutjeli o tome

a ranije villa i forest isto a arsenal i tada 0 bodova?
kako majku mu?
imal i za ovo neko opravdanje?
loš raspored zvijezda, visoko košena trava, ili oni standardni sudije nas kradu, preoštar protivnik i sl?
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.