Treće pretkolo Lige Prvaka protiv Njukastla, najveći uspjeh poslije rata.
Sarajevo igralo 3. pretkolo Lige Prvaka i play off zza ulazak u Kup UEFA...
Borac igrao sa Lozanom i ispao...

Moderator/ica: vlakanje
i onda se isfura i ode na gubavicu da uzme titulubabilonTM je napisao/la:Polufinale Kupa UEFA najveći uspjeh prije rata, i najveći uspjeh bh fudbala.
Sve sami uspjesi... od tih uspjeha ostade krivi Amar Osim i paket hrenovkibabilonTM je napisao/la:Polufinale Kupa UEFA najveći uspjeh prije rata, i najveći uspjeh bh fudbala.
i jedni i drugi su postigli ono što vi još dugo nećete raći ću samo CLUJ i NEWCASTLE da neidemo u daleke 1971/72 i 1985/1986SrdjanBL je napisao/la:babilonTM je napisao/la:Dok vi slavite trofeje, mi vam aplaudiramo...Nešto što ni Dodik, ni trofeji, ni sve ostalo ne može kupiti!VAM je napisao/la:a evo multietnićara na sceni.šibicari muda pojedoše što nam je rućno pravljena gubavica već drugu godinu za redom poligon za proslavu trofeja,dok đeparoši pokušavaju da se skinu sa hrenovki,ali ne ide...
Ja sam cuo Dodik nam kupuje grupnu fazu LS, sa Platinijem sve dogovorio...
A sta je to Sarajevo i Zeljo postigli u Evropi?
S obzirom kakva ste ocekivanja imali,cudi me da se niste ubili.KB-TM87 je napisao/la:@SrdjanBL
Udri se bekane
@jubitubi
Krivo nam je što smo osvojili kup i što igramo Evropu, šta ćemo sad ?
Zeljeznicar igrao sa Hapoelom,i...5:0,bum tras,0:1.babilonTM je napisao/la:Polufinale Kupa UEFA najveći uspjeh prije rata, i najveći uspjeh bh fudbala.
Jeli to prognoza, ili 100% tako kao plavo proljece ove godine... Samo takve najave od vas zelim, jer onda smo stalno u vrhu i plus uzimamo vam trofeje na vasem terenu....babilonTM je napisao/la:A jeste dosadni, uzeli Kup i titulu i odmah velikani..NISTE!
Iduće godine opet borba za opstanak, sa pojačanjima od 33-34 godine, već vidim Borac-Gošk u zadnjem kolu odlučuju koji će od ova dva tima napustiti elitni rang bh fudbala.
Joj sto volim kada otkrijete svoje pravo lice,dodjete kao cestitke,kao srecno,i onda ovakvi postovi.Samo tuci,i gledajte Borcu u ledja.babilonTM je napisao/la:A jeste dosadni, uzeli Kup i titulu i odmah velikani..NISTE!
Iduće godine opet borba za opstanak, sa pojačanjima od 33-34 godine, već vidim Borac-Gošk u zadnjem kolu odlučuju koji će od ova dva tima napustiti elitni rang bh fudbala.
Lozana je igrala grupnu fazu LE,izbacila jednu Lokomotivu Moskovsku,i sta sad?babilonTM je napisao/la:Hapoel u GRUPNOJ FAZI EUROPA LIGE OSTAVIO IZA SEBE HAMBURG, CELTIC I RAPID...
Pa malo skontaj, kolika je razlika između Hapoela i svih naših klubova.
Hahahahaha,joj ovog pacenika,pa covjece cemu opsesija,sta tebi znaci ako cemo mi u drugu ligu?Megamon je napisao/la:I Modrica je uzela jednom titulu pa sad tone u drugoj ligi,nemaju ni da plate kosenje trave.Jadna li vas sudba ceka,a vama druga liga nije nepoznanica
hahaha jes i ja kažem sretno na konjuGiallorossi je napisao/la:cc kolko kompleksasa.sretno danas na zdrijebu da izvucete sto lakseg protivnika
Barem na tv-u necu gledati nacionaliste,ljude koji misle da su najveci.Necu gledati one koji su bljesnuli zadnje dvije godine.Dvolicne osobe,navijace koji pjevaju da im titula ne treba a onda je slave.Jednostavno nemate ono sto je potrebno za klub,hocete sve na ho ruk a to nije sredstvo za uspjeh.Da ne duljim dobro se sad drzite a hronolski gledano tesko je k'o opsto sa takvim razmisljanjem i stvaranjem ekipe preko noci.Sarajevo u najgoroj godini od osnivanja gdje igraci jedu virsle,gdje nemaju struje,plata,gdje se uprave mjenjaju k'o na traci zavrsi na drugom mjestu(neuspjeh).Sta ti je velikan.jubitubi je napisao/la:Lozana je igrala grupnu fazu LE,izbacila jednu Lokomotivu Moskovsku,i sta sad?babilonTM je napisao/la:Hapoel u GRUPNOJ FAZI EUROPA LIGE OSTAVIO IZA SEBE HAMBURG, CELTIC I RAPID...
Pa malo skontaj, kolika je razlika između Hapoela i svih naših klubova.
Hahahahaha,joj ovog pacenika,pa covjece cemu opsesija,sta tebi znaci ako cemo mi u drugu ligu?Megamon je napisao/la:I Modrica je uzela jednom titulu pa sad tone u drugoj ligi,nemaju ni da plate kosenje trave.Jadna li vas sudba ceka,a vama druga liga nije nepoznanica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.