FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Delač Kadušić Kovačević klasa/Barbarić Bekić klasa klasa Duljević klasa César Benko. Prvih 11 kako ja zamišljam, i kako bi trebalo da smo normalni.
Bek, Rustemović, Simeunović, Reis, Kouadio, Bekić, Barbarić, Mihojević, Plakalo, Berberović, Pavlović, Okić, Velkoski, juniori.
Ima ovdje da se još tjera bogami a i proda.
Meni lično želja još Okić da ode i Berberović i da se proda Krste jer nema mjesta. A ostalo sam zadovoljan koliko toliko. Naravno da dođu 3-4 super igrača.
Bek, Rustemović, Simeunović, Reis, Kouadio, Bekić, Barbarić, Mihojević, Plakalo, Berberović, Pavlović, Okić, Velkoski, juniori.
Meni lično želja još Okić da ode i Berberović i da se proda Krste jer nema mjesta. A ostalo sam zadovoljan koliko toliko. Naravno da dođu 3-4 super igrača.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
A nije to tebra do njega gdje on hoće ili neće da igra, to je do toga gdje on realno u ovim godinama može da igra. Za beka je potrebna jaka kondicija i fizička sprema što Džemica u ovom trenutku, s obzirom na godine, očekivano nema.RedEvil je napisao/la:Slazem se ja tebra stobom,neka ga sto se mene tice,ja sam ga samo naveo sto je stranac,a sto se Dzeme tice,pa teze mu je igrati def.veznog nego beka,al nezzz ni on sam sta bi cini mi seTHEC je napisao/la:redEvil i ja bih volio da imamo licno Maicona na desnom beku al nemamo, jbg imamo to sto imamo i mislim da Kallasi nece nigdje, da ce se rotirati on i Kadusic, Dzemo mozda u nekoj bas nuzdi ako nema niko drugi, a njemu u ovim godinama sad svakako pozicija def veznog vise lezi
A što se Kallasija tiče sasvim solidan bek, pogotovo u ovoj rotaciji sa Kadušićem, ali što kažeš yebe ga što je stranac, da nije bio bih siguran da ostaje, ovako vidjećemo, vjerovatno će zavisiti i od ostalih dolazaka.
1946
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Gledam temu komšija, nema igrača kojeg smo mi ovaj prelazni rok otjerali ili se spominjalo da ćemo ga otjerati a da ga oni nisu spomenuli na svojoj temi 

1946
Kako su ga besramno trljali na Anđusica, ja sam ostao zatecen..BitiSrcemVezan je napisao/la:Gledam temu komšija, nema igrača kojeg smo mi ovaj prelazni rok otjerali ili se spominjalo da ćemo ga otjerati a da ga oni nisu spomenuli na svojoj temi

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Al se @duska igra s ovim izbacivanjem Reisa iz prve,to se @jokeru nece svidjeti nikako

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Ko bi rekao da cemo se ovako olako rijesiti svih igraca koji nam ne trebaju
Bez trzavica, ruznih rijeci, zapinjanja sve lagano.. jos samo dario puric i to je to 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
Tako je bruda, nama treba kvalitet a ne kvantitet!jurisicduska je napisao/la:Delač Kadušić Kovačević klasa/Barbarić Bekić klasa klasa Duljević klasa César Benko. Prvih 11 kako ja zamišljam, i kako bi trebalo da smo normalni.

Samo lud coek moze tjerati Kalasija iz Sarajeva.
Ja licno nikad nebi stavio Kadusica prije Kalasija. Ali opet vrijeme je da guramo neke talentovane mlade igrace, da steknu iskustvo pa mozda i bude nesto od njih.
Tan svakako insistira na mladim igracima
Ja licno nikad nebi stavio Kadusica prije Kalasija. Ali opet vrijeme je da guramo neke talentovane mlade igrace, da steknu iskustvo pa mozda i bude nesto od njih.
Izvest ce on vas sve na pravi put dok odigra par tekmi.. Nakon toga nece biti prve postave bez njega i utakmice bez trake oko njegove ruke..RedEvil je napisao/la:Al se @duska igra s ovim izbacivanjem Reisa iz prve,to se @jokeru nece svidjeti nikako![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Neće ni od Kadušića nikada biti igrača ako ga ne forsiraš jbg, kao i za sve mlade talente - moraš riskirati kad-tad!Zip je napisao/la:Samo lud coek moze tjerati Kalasija iz Sarajeva.

Niko sretniji od mene,iz tvojih usta u Bozije usijoker90 je napisao/la:Izvest ce on vas sve na pravi put dok odigra par tekmi.. Nakon toga nece biti prve postave bez njega i utakmice bez trake oko njegove ruke..RedEvil je napisao/la:Al se @duska igra s ovim izbacivanjem Reisa iz prve,to se @jokeru nece svidjeti nikako![]()

grb sto kuca,umjesto srca
Htio napravit u ono football user koliko igrača imamo i nisam imao mjesta da sve stavim .
Kad vidim da neko na oficijalnoj napise " ko će nam ostat " ja se zakopam do pasa da izvuce iz mene elektricitet .
PS. Reis 10ka Cezar 13 <3
Kad vidim da neko na oficijalnoj napise " ko će nam ostat " ja se zakopam do pasa da izvuce iz mene elektricitet .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
ne citam vise komentare na stranici kluba bas zbog takvih.Besic je napisao/la:Htio napravit u ono football user koliko igrača imamo i nisam imao mjesta da sve stavim .
idemo jos ovo temeljnije jesicu! ima jos fusa
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Jesa se igra managera 

Samo likovi koji nisu detaljno upućeni u situaciju mogu reći " ko će nam igrat " , a mi ovim trendom kad bi tjerali opet se ne možemo riješit svih nepotrebnih. 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- crozzer
- Kontakt:
Ješa arhitekta, vjerujte mi 

Pozdrav dobri ljudi, nema potrebe za nervozom i nekim histerijom jer prvi kontigent pojačanja stiže krajem ove sedmice i početkom sljedeće.
Šta kažete za ovog malca? http://www.transfermarkt.ba/declan-john ... ler/238585
Pozdrav!
Šta kažete za ovog malca? http://www.transfermarkt.ba/declan-john ... ler/238585
Pozdrav!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
ooo ljudino.Memara je napisao/la:Pozdrav dobri ljudi, nema potrebe za nervozom i nekim histerijom jer prvi kontigent pojačanja stiže krajem ove sedmice i početkom sljedeće.
Pozdrav!
nemoj bit mirel.
molim te.
pozdrav i tebi.
dobar ti taj malac.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Mali igrao vec nekoliko tekmi za reprezentaciju Welsa.Nije loseMemara je napisao/la:Pozdrav dobri ljudi, nema potrebe za nervozom i nekim histerijom jer prvi kontigent pojačanja stiže krajem ove sedmice i početkom sljedeće.
Pozdrav!

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Oo Okiću na tebe je red 

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Dave, Haksss, hibrid, iliyaa8, InatSilniBosanski, keli, OsmanhodzicBuco i 94 gosta.