Jarane,mi imamo,kao i svi ostali klubovi 15-16 igraca tu negdje,sveukupno oko 25-30,od toga 5-6 igraca,onako kao sto sam i napisao.odjava je napisao/la:to je onda neozbiljan klub koji tako selektuje igrace da ima 5,6 igraca koji ce biti tu onako ili kako si ih vec nazvao.zeljo kao najveci klub na ovim prostorima mora imati 15,16 igraca pribliznog kvaliteta koji ce dobijati sansu tokom sezone i koji ce slobodno moci da zamjene prvih 11 npr u kupu gdje ce se prvi tim odmoriti,a prvi tim osvjeziti.znam ja da amar isto tako misli a zasto to ne radi ne znam.sigurno misli da moze tako osvojiti nesto a ova se godina pokazala da ne moze.uzmi samo sezonu kad je amar dosao i sezone poslije koliko smo ima li kvalitetnih igraca i kako smo mogu slobodno reci setali se ligom.sad je druga prica jer nemamo para da bude kao prije,ali sad imamo jako dobru generaciju juniora i kazem umjesto sto cemo dovoditi neke bezveze igrace da se umjesto njih ubace juniori.vrlo jednostavno.
Znaci,mogao si i sam doci do istog zakljucka samo da si malo mozak upalio i sracunao broj igraca.