I ja se to pitam, kao da je bio na njihovoj strani.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- feniksptica
- Kontakt:
Je l ono ko sto si se ti pravio mrtav kad te raja citirala za Velez i Klafurica ??
Mislim samo da pitam, da vidim hoce l bit isto.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ipak vise vjerujem ljudima koji su ga poznavali i drugovali s njim, nego filmu gdje veliki dio o ulogama nekih ljudi u ratu nisu tacne, a Avdo ih spominje.Kockoglavi je napisao/la: ↑07 avg 2024, 18:01Pogledaj film ko sto napisah.Argentina je napisao/la: ↑07 avg 2024, 13:58Covjek uopste nije u Sarajevu zivio tokom rata, kao ni pred rat, jedino da se klonirao pa da je nekoga docekivao.
Pogresna informacija i lazna, a evo nisam jedini koji to zna. Slobodan Kojevic je krajem 1980tih otisao u Herceg Novi i tamo ga je docekao rat. Zivio je na relaciji Herceg Novi - Trebinje, a rat ga je docekao u Herceg Novom i tamo je isti proveo.
Brat mu je bio cak u Upravi Zelje nakon rata i dao veliki znacaj nakon rata. Mislim da je sredinom 2000tih njegov brat bio i podpredsjenik kluba.
Nemojte pisati ako nesto ne znate i nemate pravu informaciju, mozete lako staviti zvono i ljagu na nekoga. Ukljucite mozak malo![]()
Naravno da je kontekst agresije i svega toga tacan sto.ke Avdo dobro prikazao, ali uloga mnogih ljudi koje spominje u filmovima nije tacna, tj laz je za dio.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ja brate ne mogu da shvatim da se nekom psuje najmiliji i sl. Šta je, odnosno ko vrijedan toga?MocMahale444 je napisao/la: ↑07 avg 2024, 19:15Vi ste navikli da branite cetnike. Tako i ovog **** mu najmilije sto ce imati ili vec ima.MaroonBjelave je napisao/la: ↑07 avg 2024, 18:39Moj Zuka, ako napišeš još nešto, ovaj će izaći iz vjere. I to online.
Djipac ostavi se komentiranje necega sto neznas ziv bio
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Nasla djecurlija o ratu da raspravlja.
Blamirate se svi.
Blamirate se svi.
Ovo bi moglo biti dobro pojačanje za Sarajevo. U našoj ligi su uvijek bili dobri ovi visoki napadači. Ovaj je davao golove i u Švicarskoj ligi.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Nema nista od toga Virto je rekao pipa zavrnuta tik tokPablo11 je napisao/la: ↑07 avg 2024, 20:41Jeste li njega spremali kao ulazni veliki transfer ili je neki drugi igrac? Nije troll vec ozbiljno pitam.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 avg 2024, 20:35Vidjet ćemo.HordasOdMalena je napisao/la: ↑07 avg 2024, 20:27
E čuj iz Švicarske u Bosnu, a pipa zavrnuta. Šta će biti kad je odvrnu?![]()
Virto je optimističan da neće doći.
Ja sam mu lijepo ponudio sasvim fer i korektnu ponudu, ali vidim da izbjegava da me citira![]()
Evo, na 7 dana bana dodajem da mi bira i avatar za 7 dana, kao i potpis po izboru ako ne dođe Turkeš.
Ponovo lažeš, izmišljaš i podmećeš.feniksptica je napisao/la: ↑07 avg 2024, 20:51Je l ono ko sto si se ti pravio mrtav kad te raja citirala za Velez i Klafurica ??
Mislim samo da pitam, da vidim hoce l bit isto.![]()
Kod mene nema toga, ja sam se o tome izjasnio bezbroj puta. Nisam pičić kao ti kad izmišljaš pa ti tražim post i ti se odjednom izgubiš.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- feniksptica
- Kontakt:
Ja ne znam otkud ti pravo da baratas ciframa kad ima jedan covjek nas u tuđini koji to radi.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
-
jurisicduska
- Kontakt:
Jesi pitao Virtu da se ti baviš računovodstvom. On je jedini certificirani računovođa na forumu.
Sačekajmo da vidimo šta on ima da kaže.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Jesam ja opet kriv 
Nek neko kaze zukanu da promjeni na transfermarktu broj clanova, da ne bude mitomanija, mogao je jos dodati sarajevu da ispadne da najvise imaju. Kakva legenda..
Fk Željezničar.
Boga mi, ako nas Zeljkan bude dovodio ovako igrace poslije svakog poraza, imace jedno 80 igraca u rosteru...

Ovi ili pricaju o cetnicima ili o Zelji.
A fino lik slaga neki dan da o Zelji pise sve manje ljudi.
Kako vam se da isto vrtit vazda. Toliko dosadno u zivotu jbt.
A fino lik slaga neki dan da o Zelji pise sve manje ljudi.
Kako vam se da isto vrtit vazda. Toliko dosadno u zivotu jbt.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ima par sezona prvoligaškog fudbala, što je njima ponovo dovoljno da se nafuraju kao da dovode Drogbu iz prajma.
Frajer je doživio jednu od najtežih povreda u fudbalu i sportu uopšte. Nadam se da su to uzeli u obzir. Jedan ozbiljniji udarac u koljeno i taj više ni na terminu neće zaigrati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sačekajte dok odu na web stranicu PU pa da iskopaju podatak da je to dug koji se provlaći veće godinu dana i iz(v)jave glupost kako sad sve uplačuju i da za dugove nisu oni krivi nego korona amar magacioner i kako oni u svoj svojoj sirotinju uspješno posluju.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 29 gostiju.