NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Lijepo je vidjeti nakon povrede ponovo Pilavdzica na terenu i omladinca Colica.Izgleda da je Zvijezda u ovoj utakmici nastupila sa drugim timom.
Ko su bili strijelci?
Ko su bili strijelci?
hoceli biti u subotu utakmica na areni
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
100% ce biti prijenos samo ja mislim da nece biti na areni vec na BH Telecom premijer ligaastra1922 je napisao/la:hoceli biti u subotu utakmica na areni

~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~
~~~RD07~~
Ima na programu BH Telecom premijer liga koji ima samo na mojoj TV
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~
~~~RD07~~
NA ARENASPORT 1 , U SUBOTU U 17.00 PRENOS UTAKMICE SARAJEVO-ZVIJEZDANKZ07 je napisao/la:100% ce biti prijenos samo ja mislim da nece biti na areni vec na BH Telecom premijer ligaastra1922 je napisao/la:hoceli biti u subotu utakmica na areni
Jeste utakmica je na arena sport BH, evo ja sad gledo pregled programa
NK Zvijezda Gradačac
šef stručnog štaba premijerligaškog kluba mora posjedovati pro-licencu UEFA, koordinator omladinskog pogona i treneri U18 i U16 timova A licencu, a trener U14, U12 i U10 ekipa B licencu. Ovaj problem imaju Leotar, Rudar Prijedor, Zvijezda, dok Slavija i Radnik ne zadovoljavaju finansijski kriterij..
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
reflektori ce biti uslov za igranje premijer lige od 2014/15
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Sumnjam,trenutno šest sedam ekipa ima reflektore.Mi se nadamo na ljeto.Kakva je situacija u klubovima da nemaju ni za platu,a kamoli za reflektore.Mozda da igraju na tuđim stadionima.Ako opstanemo,najbliza nam je Modriča do postavljanja reflektora.astra1922 je napisao/la:reflektori ce biti uslov za igranje premijer lige od 2014/15

zakon ce biti da svi koji zele igrati premijer ligu moraju na svome stadionu imati reflektore.po meni odlicno imamo roka jos godinu dana i mislim da ce nasi to sve ispunit naravno ako do tada budemo igrali uopste premijer ligu 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Uvođenje reflektora
Saznajemo da šef stručnog štaba premijerligaškog kluba mora posjedovati pro-licencu UEFA, koordinator omladinskog pogona i treneri U18 i U16 timova A licencu, a trener U14, U12 i U10 ekipa B licencu. Ovaj problem imaju Leotar, Rudar Prijedor, Zvijezda, dok Slavija i Radnik ne zadovoljavaju finansijski kriterij.
"Od sezone 2014/15. svi premijerligaški klubovi moraće uvesti reflektore što je već slučaj u Hrvatskoj", istakao je Ćurguz.
Svi klubovi se mogu žaliti Drugostepenoj komisiji za licenciranje klubova N/FSBiH. Kako sada stvari stoje, može se desiti da broj klubova u elitnom društvu bude smanjen već u narednoj sezoni zbog nemogućnosti ispunjenja uslova za licencu.
Saznajemo da šef stručnog štaba premijerligaškog kluba mora posjedovati pro-licencu UEFA, koordinator omladinskog pogona i treneri U18 i U16 timova A licencu, a trener U14, U12 i U10 ekipa B licencu. Ovaj problem imaju Leotar, Rudar Prijedor, Zvijezda, dok Slavija i Radnik ne zadovoljavaju finansijski kriterij.
"Od sezone 2014/15. svi premijerligaški klubovi moraće uvesti reflektore što je već slučaj u Hrvatskoj", istakao je Ćurguz.
Svi klubovi se mogu žaliti Drugostepenoj komisiji za licenciranje klubova N/FSBiH. Kako sada stvari stoje, može se desiti da broj klubova u elitnom društvu bude smanjen već u narednoj sezoni zbog nemogućnosti ispunjenja uslova za licencu.
-
- Kontakt:
Ovo će biti dobra stvar.Da se napokon mogu igrati noćne utakmice kad uprži 45 u Mostaru.astra1922 je napisao/la:zakon ce biti da svi koji zele igrati premijer ligu moraju na svome stadionu imati reflektore.po meni odlicno imamo roka jos godinu dana i mislim da ce nasi to sve ispunit naravno ako do tada budemo igrali uopste premijer ligu
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
reflektore trenutno imaju zeljo sarajevo borac siroki zrinjski celik to je 6 ekipa mislim da ce zvijezda velez slavija rudar prijedor olimpic i leotar uspjeti postaviti reflektore uz to postoji mogucnost da se sloboda do tada vrati u premijer ligu i to je otprilike to opet ce biti 14-16 ekipa koje ce imati reflektoremujoisuljo je napisao/la:Ovo će biti dobra stvar.Da se napokon mogu igrati noćne utakmice kad uprži 45 u Mostaru.astra1922 je napisao/la:zakon ce biti da svi koji zele igrati premijer ligu moraju na svome stadionu imati reflektore.po meni odlicno imamo roka jos godinu dana i mislim da ce nasi to sve ispunit naravno ako do tada budemo igrali uopste premijer ligu
moje je misljenje da savez mora imati jake kriterije za igranje premijer lige i samim tim natjerati klubove da ulaze u infrastrukturu jer sramota je u kojem vremenu zivimo a na kakvim se livadama igra nasa najjaca liga
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Astra LEGENDO,jel Cvik radi nešto u klubu ili ispija kave po Vinkovcu,,,,astra1922 je napisao/la:reflektore trenutno imaju zeljo sarajevo borac siroki zrinjski celik to je 6 ekipa mislim da ce zvijezda velez slavija rudar prijedor olimpic i leotar uspjeti postaviti reflektore uz to postoji mogucnost da se sloboda do tada vrati u premijer ligu i to je otprilike to opet ce biti 14-16 ekipa koje ce imati reflektoremujoisuljo je napisao/la:Ovo će biti dobra stvar.Da se napokon mogu igrati noćne utakmice kad uprži 45 u Mostaru.astra1922 je napisao/la:zakon ce biti da svi koji zele igrati premijer ligu moraju na svome stadionu imati reflektore.po meni odlicno imamo roka jos godinu dana i mislim da ce nasi to sve ispunit naravno ako do tada budemo igrali uopste premijer ligu
moje je misljenje da savez mora imati jake kriterije za igranje premijer lige i samim tim natjerati klubove da ulaze u infrastrukturu jer sramota je u kojem vremenu zivimo a na kakvim se livadama igra nasa najjaca liga
veceras je odraden i trening u sarajevu pred sutrasnju utakmicu
pabizo legendo cvik je u vinkovcima daleko od zvijezde 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Cvik je pravi gospodin i šteta što nije u Zvijezdi.astra1922 je napisao/la:pabizo legendo cvik je u vinkovcima daleko od zvijezde
Potrudite se bar da uzmete bod ovim glodavcima sto im je sve namjesteno. SRETNO
Ja kako vidim na pregledu, nema prenosa na Areni 1,ali ima snimka u 23:00mmmirza je napisao/la:NA ARENASPORT 1 , U SUBOTU U 17.00 PRENOS UTAKMICE SARAJEVO-ZVIJEZDANKZ07 je napisao/la:100% ce biti prijenos samo ja mislim da nece biti na areni vec na BH Telecom premijer ligaastra1922 je napisao/la:hoceli biti u subotu utakmica na areni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.