San Antonio Spurs

Mig_Mig
Kontakt:

Re: San Antonio Spurs

Post Postao/la Mig_Mig » 25 nov 2024, 23:12

Raule :tokralju: ti si fakultet :bow:
Opet onaj osjecaj kad se budim u pola noci, palim rezultate i nervozno iscekujem rezultat pa brze bolje palim iptv :D
Max Allegri

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 26 nov 2024, 16:50

Vidi Raula,prestao je da lozi raju na RMB,a ovdje je i dalje aktivan :mrgreen:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 26 nov 2024, 17:13

Veceras 5. i finali susret sa UTA ove sezone, racunajuci i predsezonu. Pobjeda bi nam itekako znacila, sto zbog regularnog omjera, sto zbog sansi za prolazak u cupu.

Keldon se vraca, Sochana nema i dalje, dok je Vassell zdrav, ali je staff odlucio da ne igra veceras, vec sutra protiv LAL posto je b2b.Bitne 2 tekme....

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 27 nov 2024, 03:46

NEZALAGANJE je napisao/la:
24 nov 2024, 17:48
Alamodome je grdosija.Ako si ulazio unutra, onda znas o cemu pricam.Ideja je bila da se njegovom izgradnjom privuce NFL tim u grad, ali se to nije desilo, pa su tu igrali Spursi, al bio onaj zastor s jedne strane. :D

U njemu se igra i zavrsnica NCAA, ali nece vise ni to.Zastario objekat, zato grad ide u ovaj novi projekat.

Ako budes imao vremena, obidji obavezno Riverwalk i otidji od ovog novog trening centra.To je ustvari plaza, sve zivo ima, a u sklopu je i trening centar.
Davno nekada ;) valjda budem imao srece i pogledam barem 1 tekmu..

Kugla3
Kontakt:

Post Postao/la Kugla3 » 27 nov 2024, 05:36

Odlicno,odlicno odradjena 4Q.Jako bitna pobjeda ,sad samo da Sunsi odrade svoj dio posla.Blake,Mamu odradili dobro svoje role a pogotovo Julian koji je pogodio par bitnih trojki + ne vjerojatna odbrana.A kad igras dobru odbranu rezultat jednostavno ne moze izostati.CP3,Wemby i Castle rutinski priveli utakmicu kraju.Area 51 :opaopa:

@Raule nema tu dugo i onda kad nesto napises napravis boom,svaka cast za post.
Being second is to be the first of the ones who lose.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 27 nov 2024, 11:59

Kugla3 je napisao/la:
27 nov 2024, 05:36
Odlicno,odlicno odradjena 4Q.Jako bitna pobjeda ,sad samo da Sunsi odrade svoj dio posla.Blake,Mamu odradili dobro svoje role a pogotovo Julian koji je pogodio par bitnih trojki + ne vjerojatna odbrana.A kad igras dobru odbranu rezultat jednostavno ne moze izostati.CP3,Wemby i Castle rutinski priveli utakmicu kraju.Area 51 :opaopa:

@Raule nema tu dugo i onda kad nesto napises napravis boom,svaka cast za post.
Odlicno odradjeno nocas, iako je bilo puno minuta za Wembya, pa bas i nisam toliko siguran da ce igrati i veceras.Vidicemo.

Castle nastavlja svoju odlicnu igru, a i Champagnie je bio bitan, kao sto rece.Wesley me mnogo obradovao.Medjutim, vise od svega mi je drago da je Mitch, uvidjevsi koliko je Zach bio los 1.poluvremenu, uveo Basseya u drugom.Nadam se da ce veceras, ako Wemby bude igrao, opet prvo dati sansu Basseyu, pa ako on ne bude produktivan, ubacis Collinsa.

Vassell se vraca.Trebao bi i on da potegne, jer su naredne 3 tekme LAL, SAC i PHX. Iskreno bi bio zadovoljan jednom pobjedom.

I da, za prolazak dalje u cupu sa prvog mjesta nam je potrebna pobjeda OKCa nad LAL i nasa pobjeda nad PHX.

@lumani Samo uzivaj. :)

Kugla3
Kontakt:

Post Postao/la Kugla3 » 27 nov 2024, 19:02

@nez A nadam se da ce wemby igrat vcrs,jer su i Lakersi na b2b tekmi i sigurno se mogu pobjedit.Glavna dva igraca su im sinoc igrala po 35 minuta tako da tu vidim sansu.SAS je mladja ekipa + Devin se vraca + domaci teren i mislim da imamo dobre izglede za pobjedu.Poslije ove tekme imaju 3-4 dana pauze prije Kingsa tako da se nadam veceras svima osim Sochanu.
Ono sto si napisao prije par dana u vezi toga da Champegnai mora biti prije Keldona u tim zavrsnicama se sinoc i ostvarilo,Julian je cijelu 4Q igrao dok je Keldon bio na klupi.
Keldona samo u vatru kad ga ide,jer onda moze svima uvalit 25-30 koseva.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 27 nov 2024, 20:55

Kugla3 je napisao/la:
27 nov 2024, 19:02
@nez A nadam se da ce wemby igrat vcrs,jer su i Lakersi na b2b tekmi i sigurno se mogu pobjedit.Glavna dva igraca su im sinoc igrala po 35 minuta tako da tu vidim sansu.SAS je mladja ekipa + Devin se vraca + domaci teren i mislim da imamo dobre izglede za pobjedu.Poslije ove tekme imaju 3-4 dana pauze prije Kingsa tako da se nadam veceras svima osim Sochanu.
Ono sto si napisao prije par dana u vezi toga da Champegnai mora biti prije Keldona u tim zavrsnicama se sinoc i ostvarilo,Julian je cijelu 4Q igrao dok je Keldon bio na klupi.
Keldona samo u vatru kad ga ide,jer onda moze svima uvalit 25-30 koseva.
Svi su veceras tu, osim Sochana. :opaopa:

Idemo ovo odraditi, pa odmoriti par dana. :cool:

Naravno da Keldon ne treba zatvarati tekme, osim ako ga bas ide, kao sto kazes.Previse je miskomunikacija u njegovoj odbrani, previse zapinjanja u blokovima i takav igrac nema sta traziti u zavrsnicama tijesnih tekmi, jer se tad sve placa.Kostao nas je bas protiv LAL u zadnjem duelu."Zaspao" je bio par puta na kraju i to je bilo to.

Gledam malo i individualni Netrtg nasih igraca.Pogadjate, svi su u plusu izuzev Keldona, Collinsa i Branhama. U minusu je i Vassell, ali on nema dovoljno utakmica, kao I Sochan, ali to je bilo u pocetku dok se ekipa trazila i samo je na -1. Sto ce reci, eye test potvrdjuje i ova statistika.
3 nalosija defanzivca i minus igraci ekipe su Keldon, Collins i Branham i apsolutno ne trebaju biti na terenu ako ne oeoduciraju ofanzivno.Jasan pravac sta treba sa njima u naredne sezonu-dvije.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 28 nov 2024, 21:41

Steta za sinocnju tekmu.Nudlili su se LAL u 2.poluvremenu, ali smo napravili i suvise gresaka da bi uspjeli preokrenuti.

3 dana odmora su sada tu, a onda idu 2 teska gostovanja SAC i PHX koja su istovremeno i jako bitna, jer smo svi blizu s rekordima.

Pozitivna vijest od sinoc je da se Sochan ubrzo vraca i da cemo biti kompletni.Pominje se rani decembar, najkasnije sredina.Kljuc je da on i Devin (sinoc izgledao vise nego dobro na oba kraja parketa) uhvate ritam i da se konacno pocne sredjivati rotacija.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 29 nov 2024, 21:55

Jeremy Sochan went through 5-on-5 work today, another sign he could be returning after his thumb surgery.

"I think we're going to have our full team finally in SAC or at least in Phoenix, hopefully," Tre Jones said after practice this morning. :opaopa: :opaopa:

Kugla3
Kontakt:

Post Postao/la Kugla3 » 30 nov 2024, 08:54

29 nov 2024, 21:55
Jeremy Sochan went through 5-on-5 work today, another sign he could be returning after his thumb surgery.

"I think we're going to have our full team finally in SAC or at least in Phoenix, hopefully," Tre Jones said after practice this morning. :opaopa: :opaopa:
Bogme extra vijest,nisam se nadao da ce ovako brzo se vratit,ocekivao sam da ce biti odsutan jos najmanje 2 tjedna ali ovo je bas brzo bilo.
Ako dobijemo Phoenixa prvi smo u grupi.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 30 nov 2024, 16:25

Kugla3 je napisao/la:
30 nov 2024, 08:54

Bogme extra vijest,nisam se nadao da ce ovako brzo se vratit,ocekivao sam da ce biti odsutan jos najmanje 2 tjedna ali ovo je bas brzo bilo.
Ma sve nam se poklopilo u cupu i sad ovisimo sami o sebi.To i jeste bilo najbitnije.

Zanima me i kako ce izgledati petorka i rotacije sad kad budemo kompletni!?

Kugla3
Kontakt:

Post Postao/la Kugla3 » 01 dec 2024, 16:46

30 nov 2024, 16:25
Kugla3 je napisao/la:
30 nov 2024, 08:54

Ma sve nam se poklopilo u cupu i sad ovisimo sami o sebi.To i jeste bilo najbitnije.

Zanima me i kako ce izgledati petorka i rotacije sad kad budemo kompletni!?
A petorka ce vjerujem jos neko vrijeme ostat ista,mozda ce kad se Sochan vrati trebati par utakmica da i njega ponove gurne u prvu petorku.A petorka manje vise mene najvise zanimaju rotacije,jer to je najbitnije.Wemby,Castle,Devin,Sochan,CP3,Barnes i Julian moraju imati najvise minuta kad su svi zdravi.Znaci njih 7 najvise moraju igrati a ostali u zavisnosti od ucinka.
CP3,Castle,Devin,Sochan i Wemby bi bila idealna.Vidjet cemo.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 02 dec 2024, 05:33

Mnogo bitna pobjeda, mnogo bitna!!

Zal ostaje samo sa povredu ramena Jonesa, taman kad trebamo biti kompletni.Za nadati se da nije nista ozbiljnije, jer je veceras igrao odlicno.I on i Vassell kojeg treba vracati u startnu petorku.

Sada PHX i rjesavanje cup sudbine. :D

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 03 dec 2024, 20:15

Veceras najznacajnija tekma dosadasnjeg dijela sezone za nas...

Gostovanje PHXu kojem ce biti spremni svi izuzev Nurkica.Obzirom da se radi o cupu i da je tekma prakticno biti ili nebiti i za jedne i za druge, ocekuje se da ce biti PO intenzitet.To ce biti odlicno iskustvo za nasu ekipu, da vide kako je to igrati pod pritiskom i kako je igrati protiv iskusnog, a maximalno motivisanog protivnika.

Da bi se dobila ovakva tekma, potrebno je imati egzekuciju u napadu, koncentraciju i agresivnost u odbrani, te limitirati broj izgubljenih lopti.Bez ovoga ne treba ni pomisljati na pobjedu.

Inace, pobjeda u ovoj tekmi bi imala i visestruk znacaj i u samom poretku, tako da bi stvarno bilo lijepo odigrati najbolje moguce u ovom trenutku.Potvrdjen je i povratak Sochana veceras i to je ogroman plus za nas.Vidicemo hoce li odmah startati i cuvati Duranta ili ce uci s klupe kao i Vassell!? Nedostajace nam samo Jones, koji je povrijedio rame protiv SAC, ali je sreca da se radi samo o istegnucu i da nema strukturalne stete.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 04 dec 2024, 05:19

Najvaznija tekma i najlosiji nas nastup ove sezone.Zeleni jos uvijek, a nekako sam i znao da ce pregoriti.Nevjerovatna kolicina gluposti i promasenih suteva.

Steta prilike za cup, ali sam svakako i govorio da sam zadovoljan jednom pobjedom u ove zadnje 3 tekme i to smo i uspjeli.Sad ide raspored kojeg treba iskoristiti.

Vrijeme je i da se Vassell i Sochan vrate u petorku.

Kugla3
Kontakt:

Post Postao/la Kugla3 » 04 dec 2024, 16:48

Steta za sinoc ali jednostavno u napadu je se odigralo stvarno lose,utakmicu prije ove postavis rekord franšize u ubacenim trojkama a onda slijedecu kao Houston prije par godina protiv Warriorsa.Nema veze ide se dalje,Sochan se vratio i sinoc bio jako dobar.Kao sto kaze @nez Devin i on moraju nazad u prvih 5.
Ali ako se misli uc u play in ili PO nesto se mora uradit sa pozicijom rezervnog C,jer ovo sto trenutno Collins igra to je sramota,a ima ugovor i za slijedecu sezonu.On MORA biti prvi koji leti iz ekipe.Sad dali se oslonit na Mamua i Basseya ili ih mixat obojicu to ne znam,ali ono sto znam da prije deadlinea Collins mora vani.
I Mamu i Bassey ne mogu odigrati lošije nego Collins,koji em nista ne pogadja a jos gore i brani,a ako nista Mamu nesto moze pogodit u napadu a Bassey moze uhvatit koji skok i udarit blokadu tako da stvar je ovde jasna ko dan,bar nama navijacima.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 06 dec 2024, 05:02

Sramotno izadnje nocas protiv CHI bez Wembya.Vucevic se bukvalno igrao sa njima.

Odmah sutra se igra protiv SAC i to, najvjerovatnije, opet bez Wembya i Vassella koji ne igra b2b.

Realnost je da smo mi ekipa oko .500 i to je to.Napredak u odnosu na proslu sezonu.Time treba biti zadovoljan.

Kugla3
Kontakt:

Post Postao/la Kugla3 » 06 dec 2024, 08:49

06 dec 2024, 05:02
Sramotno izadnje nocas protiv CHI bez Wembya.Vucevic se bukvalno igrao sa njima.

Odmah sutra se igra protiv SAC i to, najvjerovatnije, opet bez Wembya i Vassella koji ne igra b2b.

Realnost je da smo mi ekipa oko .500 i to je to.Napredak u odnosu na proslu sezonu.Time treba biti zadovoljan.
Ma bez Wembya je odbrana rasulo,to se i vcrs pokazalo.Jedino je Castle igrao odbranu ovo ostalo sramotno kao sto si naveo.Bullsi nisu trojke mašili a i sto su promašili ponove im je se odbilo.Wemby i kad ima off night u napadu znaci da nista gore ne pogodi uvijek ce u odbrani pridonijeti samo sa svojim prisustvom.I Kingsi su vcrs na b2b ali ne bude li wembya sto je 100% mislim da bi i vcrs mogli izgubit.Wemby bi trebao biti dostupan za Pelicanse.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 07 dec 2024, 14:26

Jos jedan poraz sinoc, ali ocekivano.Nemamo mi taj luksuz da dobijemo dobrog protivnika bez 2 najbolja igraca.

Vjerovatno cemo u ponedjeljak biti kompletni (minus Jones) i tad stvarno ocekujem da konacno starta projecirana startna petorka po 1.put ove sezone (CP- Vassell-Barnes-Sochan-Wemby).

Castle nek predvodi rezerve sad kad nema Jonesa i nek mu pomazu Champagnie i Keldon.Centar nek bude Bassey, jer onaj idiot od sinoc (Collins) ne zasluzuje ni mjesto u rosteru.Lik dozvoli sebi iskljucenje u utakmici gdje nemas Wembya. :roll:

Licno bi klupirao i Barnesa i startao Champagniea, ali znamo da se to nece desiti.Daj Boze i da prestane sa uvodjenjem s klupe Sochana i Vassella.

Odgovori

Natrag na “San Antonio Spurs”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.