ti si fakultet
 ti si fakultet   
 Opet onaj osjecaj kad se budim u pola noci, palim rezultate i nervozno iscekujem rezultat pa brze bolje palim iptv

ti si fakultet
 ti si fakultet   

Davno nekadaNEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 nov 2024, 17:48Alamodome je grdosija.Ako si ulazio unutra, onda znas o cemu pricam.Ideja je bila da se njegovom izgradnjom privuce NFL tim u grad, ali se to nije desilo, pa su tu igrali Spursi, al bio onaj zastor s jedne strane.
U njemu se igra i zavrsnica NCAA, ali nece vise ni to.Zastario objekat, zato grad ide u ovaj novi projekat.
Ako budes imao vremena, obidji obavezno Riverwalk i otidji od ovog novog trening centra.To je ustvari plaza, sve zivo ima, a u sklopu je i trening centar.
 valjda budem imao srece i pogledam barem 1 tekmu..
 valjda budem imao srece i pogledam barem 1 tekmu.. 
 Odlicno odradjeno nocas, iako je bilo puno minuta za Wembya, pa bas i nisam toliko siguran da ce igrati i veceras.Vidicemo.Kugla3 je napisao/la: ↑27 nov 2024, 05:36Odlicno,odlicno odradjena 4Q.Jako bitna pobjeda ,sad samo da Sunsi odrade svoj dio posla.Blake,Mamu odradili dobro svoje role a pogotovo Julian koji je pogodio par bitnih trojki + ne vjerojatna odbrana.A kad igras dobru odbranu rezultat jednostavno ne moze izostati.CP3,Wemby i Castle rutinski priveli utakmicu kraju.Area 51
@Raule nema tu dugo i onda kad nesto napises napravis boom,svaka cast za post.

Svi su veceras tu, osim Sochana.Kugla3 je napisao/la: ↑27 nov 2024, 19:02@nez A nadam se da ce wemby igrat vcrs,jer su i Lakersi na b2b tekmi i sigurno se mogu pobjedit.Glavna dva igraca su im sinoc igrala po 35 minuta tako da tu vidim sansu.SAS je mladja ekipa + Devin se vraca + domaci teren i mislim da imamo dobre izglede za pobjedu.Poslije ove tekme imaju 3-4 dana pauze prije Kingsa tako da se nadam veceras svima osim Sochanu.
Ono sto si napisao prije par dana u vezi toga da Champegnai mora biti prije Keldona u tim zavrsnicama se sinoc i ostvarilo,Julian je cijelu 4Q igrao dok je Keldon bio na klupi.
Keldona samo u vatru kad ga ide,jer onda moze svima uvalit 25-30 koseva.

Bogme extra vijest,nisam se nadao da ce ovako brzo se vratit,ocekivao sam da ce biti odsutan jos najmanje 2 tjedna ali ovo je bas brzo bilo.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑29 nov 2024, 21:55Jeremy Sochan went through 5-on-5 work today, another sign he could be returning after his thumb surgery.
"I think we're going to have our full team finally in SAC or at least in Phoenix, hopefully," Tre Jones said after practice this morning.

Ma sve nam se poklopilo u cupu i sad ovisimo sami o sebi.To i jeste bilo najbitnije.Kugla3 je napisao/la: ↑30 nov 2024, 08:54Bogme extra vijest,nisam se nadao da ce ovako brzo se vratit,ocekivao sam da ce biti odsutan jos najmanje 2 tjedna ali ovo je bas brzo bilo.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑29 nov 2024, 21:55Jeremy Sochan went through 5-on-5 work today, another sign he could be returning after his thumb surgery.
"I think we're going to have our full team finally in SAC or at least in Phoenix, hopefully," Tre Jones said after practice this morning.

Ako dobijemo Phoenixa prvi smo u grupi.
A petorka ce vjerujem jos neko vrijeme ostat ista,mozda ce kad se Sochan vrati trebati par utakmica da i njega ponove gurne u prvu petorku.A petorka manje vise mene najvise zanimaju rotacije,jer to je najbitnije.Wemby,Castle,Devin,Sochan,CP3,Barnes i Julian moraju imati najvise minuta kad su svi zdravi.Znaci njih 7 najvise moraju igrati a ostali u zavisnosti od ucinka.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑30 nov 2024, 16:25Ma sve nam se poklopilo u cupu i sad ovisimo sami o sebi.To i jeste bilo najbitnije.Kugla3 je napisao/la: ↑30 nov 2024, 08:54Bogme extra vijest,nisam se nadao da ce ovako brzo se vratit,ocekivao sam da ce biti odsutan jos najmanje 2 tjedna ali ovo je bas brzo bilo.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑29 nov 2024, 21:55Jeremy Sochan went through 5-on-5 work today, another sign he could be returning after his thumb surgery.

Ako dobijemo Phoenixa prvi smo u grupi.
Zanima me i kako ce izgledati petorka i rotacije sad kad budemo kompletni!?

Ma bez Wembya je odbrana rasulo,to se i vcrs pokazalo.Jedino je Castle igrao odbranu ovo ostalo sramotno kao sto si naveo.Bullsi nisu trojke mašili a i sto su promašili ponove im je se odbilo.Wemby i kad ima off night u napadu znaci da nista gore ne pogodi uvijek ce u odbrani pridonijeti samo sa svojim prisustvom.I Kingsi su vcrs na b2b ali ne bude li wembya sto je 100% mislim da bi i vcrs mogli izgubit.Wemby bi trebao biti dostupan za Pelicanse.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑06 dec 2024, 05:02Sramotno izadnje nocas protiv CHI bez Wembya.Vucevic se bukvalno igrao sa njima.
Odmah sutra se igra protiv SAC i to, najvjerovatnije, opet bez Wembya i Vassella koji ne igra b2b.
Realnost je da smo mi ekipa oko .500 i to je to.Napredak u odnosu na proslu sezonu.Time treba biti zadovoljan.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.