Nista se promijenilo nije..Bolanos je napisao/la: Nekada fin momak, uzoran forumas.![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- ElCartel11
- Kontakt:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ma onaj @BSV, @Evander i @PitarBordo mi sve govore hajmo pljuvat i tjerat upravu bez razloga, a ja ih poslusam jer sam mislio da su dobri momci.Bolanos je napisao/la:Drustvo moj jokeru. Halal ti bilo.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
belosevic28
- Kontakt:
Hadmine, hlupaju, bahnuj hin...
Nejse, ja sam i dalje optimista, mada shvatam i ove sto kritikuju. Previse toga nas je tralo, sad nas svega strah. A sve iz jednog razloga, jer zelimo da NASE Sarajevo bude bolje i bolje...
Nejse, ja sam i dalje optimista, mada shvatam i ove sto kritikuju. Previse toga nas je tralo, sad nas svega strah. A sve iz jednog razloga, jer zelimo da NASE Sarajevo bude bolje i bolje...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- muhamedhulk
- Kontakt:
Bilbija slobodan, dali mu pedalu iz Splita 
Toliko o njegovoj karijeri u inostranstvu...sad mu je borac sljedeci klub, garant.
Toliko o njegovoj karijeri u inostranstvu...sad mu je borac sljedeci klub, garant.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
To je dokaz da ni jedan "otjerani " igrac nije posebno vrijedan i da be moze igrati ni u jednoj ozbiljnoj ekipi, sreo sam ga ja neki dan i pozdravio se, fala mu sto je svojim golovima protiv grka direktno donio klubu 1 mil eura
Mosa RajvoSa
Pa dobro i mi smo ga otpustili ,jer nam nije bio potreban i nije kvalitet za nas.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Neće "Nermin" u Borac sigurno, ne mogu ga dole očima a i klub je na marginama. Ako ne nađe šta vani i vrati se ovde predviđam Zrinjski ili Radnik.
Nek' se vala ni ovde ne vraća, niti bi imao mjesta niti sam zaboravio šta mi je živaca pojeo sa fantastičnim partijama u vrhu napada, a što može srati po fejsbuku je posebna priča
Nek' se vala ni ovde ne vraća, niti bi imao mjesta niti sam zaboravio šta mi je živaca pojeo sa fantastičnim partijama u vrhu napada, a što može srati po fejsbuku je posebna priča
1946
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Baš hoću da pitam prati li ga iko sad na fb je li opet počeo srati i o Splitu?BitiSrcemVezan je napisao/la:Neće "Nermin" u Borac sigurno, ne mogu ga dole očima a i klub je na marginama. Ako ne nađe šta vani i vrati se ovde predviđam Zrinjski ili Radnik.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Pratim ja Tamaru, Nermina vala nikako..DrustveniParazit je napisao/la:Baš hoću da pitam prati li ga iko sad na fb je li opet počeo srati i o Splitu?BitiSrcemVezan je napisao/la:Neće "Nermin" u Borac sigurno, ne mogu ga dole očima a i klub je na marginama. Ako ne nađe šta vani i vrati se ovde predviđam Zrinjski ili Radnik.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Tamara ti je sad 'malo juznije, negdje dole juzno'. Sta cekas? 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Imam ih ja oboje u prijateljima i dalje, neki dan su bili u Sarajevu, slikali se kod Vječne vatre. 
1946
CEKAM POJACANJA!! kuknjavauNbx je napisao/la:Tamara ti je sad 'malo juznije, negdje dole juzno'. Sta cekas?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
A nista ono Dosta mi je Reis moj?joker90 je napisao/la:CEKAM POJACANJA!! kuknjavauNbx je napisao/la:Tamara ti je sad 'malo juznije, negdje dole juzno'. Sta cekas?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Razmisljao sam ja da protiv Zrinjskog ovako izađemo na teren, al nekako me strah opet..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
-
ultrasegamega
- Kontakt:
Odlazak Almira Seferovica u Slobodu je najvece pojacanje Sarajeva u borbi u za titulu.
- franklampard8
- Kontakt:
Al' definitivno.ultrasegamega je napisao/la:Odlazak Almira Seferovica u Slobodu je najvece pojacanje Sarajeva u borbi u za titulu.
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.