FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kako ovaj trol odjednom zna pisati s vremena na vrijeme. Padne mu maska haman... 

Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
budjet je probijen jer je ranije usvojen , prije prodaje cimirota i ostalih , ne moze se u pola sezone budjet odredit ...poslije prodajom igraca tan-u se pare vratile i krpio probijeni budjet .. od evrope pare poslije dodju..
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Najbitnije je lupati gluposti i pljuvati, njegov brat je najveci talenat u BiH za svoja godista, Sanin. Pa i Chelsea je u paketu doveo bracu Hazard, ima jos milion takvih primjera u svijetu, tako da nema samo kod nas i nije amaterizam.19FKS46 je napisao/la:Meni je smijesno i zalosno i totalno amaterski da mi nekog tamo Ildara Klarica moramo drzati u prvom timu, da bi mu brat bio u akademiji. To samo kod nas ima, amaterizam totalni.
A i ovaj Tarik je tu, jer je bio uslov da produzi Radovac, pa ga onaj menadjercic ubacio u prvi tim.
Sve top igraci i talenti, a ne mogu se nametnuti u Bosni Visockoj.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- muhamedhulk
- Kontakt:
+1 za sarajlijcu. ona braca brazilci su dosli u united zajedno, cak onaj sto je doveden primarno nije uspio, uspio onaj drugiSarajlijc@ je napisao/la:Najbitnije je lupati gluposti i pljuvati, njegov brat je najveci talenat u BiH za svoja godista, Sanin. Pa i Chelsea je u paketu doveo bracu Hazard, ima jos milion takvih primjera u svijetu, tako da nema samo kod nas i nije amaterizam.19FKS46 je napisao/la:Meni je smijesno i zalosno i totalno amaterski da mi nekog tamo Ildara Klarica moramo drzati u prvom timu, da bi mu brat bio u akademiji. To samo kod nas ima, amaterizam totalni.
A i ovaj Tarik je tu, jer je bio uslov da produzi Radovac, pa ga onaj menadjercic ubacio u prvi tim.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Cega bolan najveci talenat. Jedno je dovesti Hazarda u prvi tim, da bude jedan od glavnih igraca, a drugo je dovesti kadeta u akademiju, a njegovog brata staviti na platni spisak, koji se cak ne moze ni u Bosni nametnuti. Naravno da je amaterizam, kad te na takav nacin neko ucjenjuje.Sarajlijc@ je napisao/la:Najbitnije je lupati gluposti i pljuvati, njegov brat je najveci talenat u BiH za svoja godista, Sanin. Pa i Chelsea je u paketu doveo bracu Hazard, ima jos milion takvih primjera u svijetu, tako da nema samo kod nas i nije amaterizam.19FKS46 je napisao/la:Meni je smijesno i zalosno i totalno amaterski da mi nekog tamo Ildara Klarica moramo drzati u prvom timu, da bi mu brat bio u akademiji. To samo kod nas ima, amaterizam totalni.
Da je Sanin toliki talenat, bio bi u prvom timu kao mali Veladzic...
pa **** ga koji ce nam djavo onda akademija ako cemo djecu od 15-16 godina odmah gurati u prvi tim, jednog talenta inekako mozes ali necemo sad svakog, zasta nam sluze onda kadetske i juniorske ekipe ?
Pyro is not a crime !
-
- Kontakt:
Da postojeća uprava može govorit kako je akademija i infrastrukture za nju primarni cilj a ostale rezultate i stvari u klubu ko ....THEC je napisao/la:pa **** ga koji ce nam djavo onda akademija ako cemo djecu od 15-16 godina odmah gurati u prvi tim, jednog talenta inekako mozes ali necemo sad svakog, zasta nam sluze onda kadetske i juniorske ekipe ?
Ne kazem ja da ih treba odmah gurati. Ali u kontekstu price da je najveci talenat akademije, bio bi prikljucen prvom timu ili bar potpisao ugovor, kao sto su mali Hadzic, Veladzic i ostali. Ne kazem ja da Sanin nije talenat, ima u njemu potencijala sigurno. Ali meni smeta povlacenje njegovog brata, koji se ne moze nametnuti u Bosni, a ugovor se raskida sa Andjusicem. Isto tako se vraca Tarik Handzic, koji nista nije pokazao u Bosni.THEC je napisao/la:pa **** ga koji ce nam djavo onda akademija ako cemo djecu od 15-16 godina odmah gurati u prvi tim, jednog talenta inekako mozes ali necemo sad svakog, zasta nam sluze onda kadetske i juniorske ekipe ?
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
E cuj Klaudio.
- PitarBordo
- Kontakt:
Moj ti naudio.... Sorry brate, jače je od mene.OsmanhodzicBuco je napisao/la:E cuj Klaudio.

Samo Saraj'vo.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Molim Hadmina da te banujePitarBordo je napisao/la:Moj ti naudio.... Sorry brate, jače je od mene.OsmanhodzicBuco je napisao/la:E cuj Klaudio.![]()
![]()
![]()

ma dobro slazem se ja sa tobom da nam takve stvari ne trebaju ali ocito je da je u datom momentu kad smo ga pokusavali dovesti to bio uslov koji smo morali ispuniti, jbg menadzeri su zajebana i namazana vrsta ljudi, ali ako se sjecam da je ugovor samo na godinu sa tim starijim klaricem pa haj ne vjerujem da mu je plata neka pljacka sto bi rekli, pa kad istekne nabiti ga nogom19FKS46 je napisao/la:Ne kazem ja da ih treba odmah gurati. Ali u kontekstu price da je najveci talenat akademije, bio bi prikljucen prvom timu ili bar potpisao ugovor, kao sto su mali Hadzic, Veladzic i ostali. Ne kazem ja da Sanin nije talenat, ima u njemu potencijala sigurno. Ali meni smeta povlacenje njegovog brata, koji se ne moze nametnuti u Bosni, a ugovor se raskida sa Andjusicem. Isto tako se vraca Tarik Handzic, koji nista nije pokazao u Bosni.THEC je napisao/la:pa **** ga koji ce nam djavo onda akademija ako cemo djecu od 15-16 godina odmah gurati u prvi tim, jednog talenta inekako mozes ali necemo sad svakog, zasta nam sluze onda kadetske i juniorske ekipe ?
Pyro is not a crime !
mislim da ne moze igrati za vise od dva kluba jer obje lige startaju u isto doba, on bi koliko sam ja skontao ona fifina pravila poslije nas i Atromitosa mogao nastupati samo za one skandinavce jer njihove lige ne pocinju ljeti kao i vecina u evropi nego pocetkom godinePitarBordo je napisao/la:Znam da se može registrovati za tri kluba, tako stoji u pravilniku, može igrati za max 2 kluba, ali postoji kaluzula (ne mogu da se sjetim tačno kako ide, a mrsko mi preko moba searchati) u određenim uslovima igrač može zaigrati u tri kluba tokom jedne sezone, eh sad obzirom da nema preklapanja Slobode i Atromitosa, moguće je da može zaigrati u ovoj sezoni za Slobodu. Barem prema FIFA-inim pravilima.ultrasegamega je napisao/la:Igrao za nas, igrao za Atromitos. Kako moze igrati za treci klub u istoj sezoni??
Players may be registered with a maximum of three clubs during
one season. During this period, the player is only eligible to play
offi cial matches for two clubs. As an exception to this rule, a player
moving between two clubs belonging to associations with overlapping
seasons (i.e. start of the season in summer/autumn as opposed to
winter/spring) may be eligible to play in offi cial matches for a third
club during the relevant season, provided he has fully complied with
his contractual obligations towards his previous clubs
Pyro is not a crime !
"Istina je, raskinuo sam ugovor sa Sarajevom", potvrdio je Anđušić za ****.ba, te je dodao:
"Za sada imam tri konkretne ponude iz Premijer lige. Uglavnom, smatram da nisam dobio pravu priliku u Sarajevu. Sada se želim dokazati".
"Za sada imam tri konkretne ponude iz Premijer lige. Uglavnom, smatram da nisam dobio pravu priliku u Sarajevu. Sada se želim dokazati".
-
- Kontakt:
Sto su se mali plavi nalozili na njega.
Svaka cast majstore.Pitaristok je napisao/la:@joker90
Zašto neke informacije uzimaš kao tačne a druge ne?
Ko je potvrdio da su plate tim igračima toliko visoke?
Ko ti je potvrdio da je Dino odgovoran za probijanje budžeta pored odgovornosti UO?
Itd itd itd...
Kad se oficijelno potvrdi neka informacija, onda se ima razloga za diskusiju, ovako samo naglabamo, ovaj kriv za ovo-ono, a ustvari i ne znamo jel to tačno tako odnosno ko za koji dio i odgovoran, jel tako?
Hoću reći da se dezinformacijama i neznanjem unosi nemir u cjelokupnu situaciju oko kluba, pazite imamo mi jos dušmana...
Ovde ljudi ne znaju razliku između dokaza,cinjenica i od mahalanja,pausalnih I netacnih informacija rekla kazala.
Svaka kritika prema uparavi koja je tacna je dobro dosla,ali mlatiti informacija tipa kako neko potkrada Tana,kako se pare dijele ispod stola su zlo namjerne.
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Kako smo mi prokleti. Cim nema pojacanja odma svadja na svim poljima. E jesmo pravi Rimljani. Daj nam samo hljeba i igara i bice sve ok.
Sto mi ne vratimo Stojceva 

I ja bih Stojceva sad objerucke prihvatio 

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amidzaa, bablaz1, bordobijeli, inzomni, MostarNeretva, NeSamSafetee, relativizam i 81 gost.