FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

muhamedhulk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la muhamedhulk » 08 jan 2016, 14:19

@joker slazem se ja da je propust bio sa ljekarskim, i nezz kako su ga prosli i nakon jedne utakmice odmah povreda Ikandea, Mesa jos gori. Ali samo kazem da su treneri ocigledno na njih racunali ozbiljno, i da su dovedeni kao zamjena za odlaske - jos se sjecam prognoza da je Harmony bolji od Cimija i sl. Posto je Ibraga bio SD tad, on je i odgovarao i dobio nogu sa te pozicije; jel gdje drugo prebacen, ne znam ali eto, dobio je nogu sa mjesta SD.
I slazem se monogima da je do sada uvijek ispastao trener, SD eventualno igraci..ali nikad neko iznad njih - jer ne moze se uvijek dovoditi lose, neiskusno, neselektirano, nepoznato i onda na iste svoditi svu krivicu, a ne kritikovati sebe. Zato je mislim i letio taj neko iz Uprave, a doveden je novi covjek, koji ce malo vise nadgledati rad.
Pred nama je...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 08 jan 2016, 14:25

@joker90
Zašto neke informacije uzimaš kao tačne a druge ne?
Ko je potvrdio da su plate tim igračima toliko visoke?
Ko ti je potvrdio da je Dino odgovoran za probijanje budžeta pored odgovornosti UO?
Itd itd itd...

Kad se oficijelno potvrdi neka informacija, onda se ima razloga za diskusiju, ovako samo naglabamo, ovaj kriv za ovo-ono, a ustvari i ne znamo jel to tačno tako odnosno ko za koji dio i odgovoran, jel tako?
Hoću reći da se dezinformacijama i neznanjem unosi nemir u cjelokupnu situaciju oko kluba, pazite imamo mi jos dušmana...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 jan 2016, 14:28

PitarBordo je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Raskinut je ugovor sa Nemanjom Anđušićem
Imao je još 2,5 godine... Hmm, zbog čega se raskinulo znaš li?
Receno im je da moraju Travnik shvatiti ozbiljno i da moraju pruzati dobre igre tamo da bi se vratili ovdje. Samo je Kouadio zasluzio povratak sa svojim igrama a sa ostalim je raskinut ugovor.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 08 jan 2016, 14:28

Aha, oprosti, pomislih da je društvo sa tribine u pitanju...

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 08 jan 2016, 14:38

Jos smo morali svako kolu placati kaznu jer nismo imali trenera na klupi.
Po 1500KM i nabere se ono fino :)

19FKS46
Kontakt:

Post Postao/la 19FKS46 » 08 jan 2016, 14:43

Po cemu su Tarik Handzic i Ildar Klaric zadovoljili u Bosni, a Andjusic nije u Travniku?
Sto vrijeme vise odmice, ja sam sve veci pesimista...

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 08 jan 2016, 14:46

19FKS46 je napisao/la:Po cemu su Tarik Handzic i Ildar Klaric zadovoljili u Bosni, a Andjusic nije u Travniku?
Sto vrijeme vise odmice, ja sam sve veci pesimista...
i to jedan od glavnih igraca U-19 repke... Meni nista vise nije jasno. Sve neke nelogicnosti, jedna za drugom. Neka su jos Krleta otjerali :facepalm: :damn:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 08 jan 2016, 14:48

Dobor nama rece Mirel, a mi mu se smijali :mrgreen: :mrgreen:
Nema budjeta :lol:

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 08 jan 2016, 14:50

kad se vraca kuadio ??

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 08 jan 2016, 14:52

Ildar se drzi zbog brata mu mladjeg, ovaj Tarik je enigma :D
Inace, problem je kad juniori prerastu, a nisu za prvu ekipu...ne mozemo sve na posudbu, jer nemamo toliko prijateljskih klubova, a svi su na nekakvoj platnoj listi. Ovako je najbolje, nisi zadovoljio, hajmo dalje. Spominjali su ovdje da se napravi Sarajevo II, eh sad...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 08 jan 2016, 14:54

Ja bih da kako vidim listu igrača koje nam je preporučio Milosevic

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 08 jan 2016, 14:55

HeraklitMracni je napisao/la:kad se vraca kuadio ??
Kad je i prozivka, 14.1. On i onaj Tarik Handzic su dobili priliku da prodju pripreme, pa ce se vidjeti sta dalje. Ako prodju kod Jese, ostace, inace raskid ugovora. Pretpostavljam da ce obojica dobiti raskid ugovora (prvi jer zauzima mjesto boljem strancu, drugi jer zauzima mjesto juniorima Osmanovicu, Cataku i sl.), ali dajmo im sansu :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

19FKS46
Kontakt:

Post Postao/la 19FKS46 » 08 jan 2016, 14:55

Meni je smijesno i zalosno i totalno amaterski da mi nekog tamo Ildara Klarica moramo drzati u prvom timu, da bi mu brat bio u akademiji. To samo kod nas ima, amaterizam totalni.

A i ovaj Tarik je tu, jer je bio uslov da produzi Radovac, pa ga onaj menadjercic ubacio u prvi tim.

Sve top igraci i talenti, a ne mogu se nametnuti u Bosni Visockoj.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 08 jan 2016, 15:06

Stojčev vrlo vjerovatno u Slobodi :shock:

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 08 jan 2016, 15:11

Igrao za nas, igrao za Atromitos. Kako moze igrati za treci klub u istoj sezoni??

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 08 jan 2016, 15:12

nikako :D
Pyro is not a crime !

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 08 jan 2016, 15:14

Pa ja :D

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 08 jan 2016, 15:14

ultrasegamega je napisao/la:Igrao za nas, igrao za Atromitos. Kako moze igrati za treci klub u istoj sezoni??
Znam da se može registrovati za tri kluba, tako stoji u pravilniku, može igrati za max 2 kluba, ali postoji kaluzula (ne mogu da se sjetim tačno kako ide, a mrsko mi preko moba searchati) u određenim uslovima igrač može zaigrati u tri kluba tokom jedne sezone, eh sad obzirom da nema preklapanja Slobode i Atromitosa, moguće je da može zaigrati u ovoj sezoni za Slobodu. Barem prema FIFA-inim pravilima.
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 08 jan 2016, 15:15, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 08 jan 2016, 15:15

Na ovom se forumu pisu 90% stvari za koje se nema dokaza.

Prodat Cimirot za 1.3m €. Ok, zar nije Tan na video snimku posle proslave titule izjavio (cinimi se cak i u nekim engleskim novinama) da je vrijeme da se proda neki igrac da bi on poceo pomalo vracat novac ulozeni u klub. Sto je i realno.

Budzet ako se probio, zna se zasto i koji je povod.
Dzenan je imao sasvim dobre argumente da nastavi da bude trener. Covjek nam je donio kup, 4 m km od evrope, donio titulu i zagarantovani 1.1 m km od lp. A plata mu je 10x manja nego kodrina recimo plus nasi su znali da sanjim mozemo raskinut ugovor bez neki velki nadoknada.

KODRO,JESIC ili bilo koji drugi trener da je bio nebi prosli Poljake (po momo misljenju) Posto smo vidjeli i od kodre a evo u ovi 12 utakmica i od Jesica da oni nisu 10x bolji a skuplji su od prilike 10x. Prem da treba Jesicu dat jos vremena,al dosad je tako.

Ako cemo posteno mi smo doveli 3 pojacanja plus Kaudio vracen. Od ova 4 jesic je doveo dva sa koima je radio ne tako davno, oni bi trebali bit bar nivo BENKA. Deni i Klaudio trebaju da se dokazu al nikad se nezna.

Sto se krste tice ako klub(trener) ne racuna na njega, sasvim je logicno da klub pokusava da izvuce koliko moze para za njega, tako da amortizuje placenu ostetu za njega plus ove raskide ugovora sa ovim ostalim. Ili po vasoj logici bolje da krste lezi na zapadu jos 6 mjeseci i da ide free. Promasaja i gresaka ce bit, ko radi i grijesi.

Za plate alispahica stepanova ikande, ako ima iko dokaz da su imali po 20k km mjesecno nek pokaze kopiju ugivora ili clanak gdje neko od njih to potvrdio. Stojcev je izjavio da je imo 3k km mjesecno.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Fudo, Google Adsense [Bot], HordasDolacMalta, Pantelija, riki46, robertkosar, Vanja8, Venom i 82 gosta.