FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vidjet ćemo šta će se desiti. Samim kontaktiranjem Cvijanovića daju nam se jasne indicije da se u klubu radi na klasnim pojačanjima. Mislim da bi kolektivno morali malo ohladiti glave koje lete u nekim visinama nerealizma.
Za Sarajevo živimo smo mi, svi drugi su prolazni. Ne zaboravite ovo.
Za Sarajevo živimo smo mi, svi drugi su prolazni. Ne zaboravite ovo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja uopšte ne letim visoko, po pitanju tih pojačanja, ova uprava me na to već navikla. Neke druge stvari smetaju, tj. ne smetaju nego bodu oči, a čim neko ih spomene odmah bude prozvan pljuvačem i tjeračem svega dobrog u klubu.
Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Raskinut je ugovor sa Nemanjom Anđušićem
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
dosad se puno pricalo-pisalo o FKS pravili smo euforiju Jarni došao ,Jajalo ,Krste, Bilbija najvljena setnja ligom a onda kiks u Zenici ,pa olimpik kuci pa niz neuspjeha ,padne euforija svi se urazumimo s Dzenom uzmemo kup . Kodro ,Benko ,Alispahic ,pripreme Turska opet najava pišanja po sirotinji kad ono kiks borac kup pa prvenstvo pa par utakmica bez gola i ode Kodro opet pala euforija ,smirile se strasti opet Dzeno i uze smo titulu a vecina je bila vec prezalila . hocu da kazem da ovaj mir mozda donese i dobro ,vjerujem u Ješica u rad i samo rad dosta price hocemo da vidimo taj napredak na terenu da vidimo igru ,borbu dosta je šuplje ,nadam se da je ovaj mir i šutnja pocetak neceg dobrog . ja sam optimista ZLATNO PROLJECE

@PitarBordo
To ti je naš mentalitet i odraz našeg primitivizma i generalne zatupljenosti. Svugdje u svijetu se traže greške kako bi se u budućnosti svele na minimum. Samo kod nas guraj pod tepih i šuti da se šta ne pročuje.
To ti je naš mentalitet i odraz našeg primitivizma i generalne zatupljenosti. Svugdje u svijetu se traže greške kako bi se u budućnosti svele na minimum. Samo kod nas guraj pod tepih i šuti da se šta ne pročuje.
Ovo je samo jedan od dokaza da nesto u Klubu ne stima,upravo ovo sto si rekao. Rekordan transfer,zarada od Lp,ni za jednog igraca nismo platili odstetu i na kraju ispade probili budzet!!!Alpasinac je napisao/la:Nije mi jasno kako može biti probijem budžet kada smo ostvarili milionski transfer (Cimirot). Prodali smo Stojčeva za solidnu cifru, zaradili oko 1 M od LP, te novac od prodaje Velkoskog koji je sudeći po medijima jednom nogom već izašao iz kluba. Kako ? Odakle je počela priča o "probijanju budžeta" ?
- PitarBordo
- Kontakt:
Imao je još 2,5 godine... Hmm, zbog čega se raskinulo znaš li?MortemHz je napisao/la:Raskinut je ugovor sa Nemanjom Anđušićem
Samo Saraj'vo.
Brate ako nije uspio u Travniku skupiti 90 minuta za polusezonu,sta imas ocekivati od njegaPitarBordo je napisao/la:Imao je još 2,5 godine... Hmm, zbog čega se raskinulo znaš li?MortemHz je napisao/la:Raskinut je ugovor sa Nemanjom Anđušićem
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- muhamedhulk
- Kontakt:
@alpasinac, nema veze dobit sa probijanjem budzeta. budzet je okviran i fiksan, te je na godisnjem nivou. bez obzira koliko ti dobio para od transfera, ono sto je sigurno su sponzori, i na osnovu njih se gleda koliki budzet ces imati.
oni su ljetos doveli puno igraca i dali im plate dobre jer su kontali proci u lp prvo pretkolo, i kontali da ce im se vratiti pare. zeznuli stvar, probili budzet, a nismo uspjeli proci pretkolo i onda si u minusu
ocigledno pare od transfera ne idu u budzet za plate, nego za kamp i ostalu infrastrukturu te akademiju.
ovo ukratko moje vidjenje te situacije oko probijanja budzeta...para od transfera i sl.
@joker dovedene su zamjene za cimija i stojceva; mesa i ikande. samo sto su obojica povrijedjeni i to hronicno - znaci nema od njih nista. pa se onda krpilo sa dzemom, koji i nije lose odigrao; realno.
oni su ljetos doveli puno igraca i dali im plate dobre jer su kontali proci u lp prvo pretkolo, i kontali da ce im se vratiti pare. zeznuli stvar, probili budzet, a nismo uspjeli proci pretkolo i onda si u minusu

ovo ukratko moje vidjenje te situacije oko probijanja budzeta...para od transfera i sl.
@joker dovedene su zamjene za cimija i stojceva; mesa i ikande. samo sto su obojica povrijedjeni i to hronicno - znaci nema od njih nista. pa se onda krpilo sa dzemom, koji i nije lose odigrao; realno.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Zao mi je ovog momka basMortemHz je napisao/la:Raskinut je ugovor sa Nemanjom Anđušićem

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- ElCartel11
- Kontakt:
Dobro je nama mirel govorio da mi nemamo budjeta 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Ja znam da su igraci na proslavi titule poveli Dženan Uscuplic a navijaci zagrmili sa njima nakon toga.PitarBordo je napisao/la:Nemojmo stvarati mit o ovome, notorna je laž da su "svi od navijača do igrača pa na kraju i uprave" htjeli ostanak Džene na klupi. Evo recimo moje cijelo drutšvo (osim par izroda) su bordo bolesnici i svi smo bili protiv toga da ostane na klupi terener koji nema licencu, te trener koji je samo godinu dana ranije pokazao da ne zna odraditi ljetne pripreme i prelazni rok. Dakle to "svi su bili od igrača navijača i uprave" nije tačno, nit su svi igrači bili, nit svi navijač, a bome nit svi u upravi.Hordas Doboj je napisao/la:2. Za ostanak Uscuplica smo bili svi, od navijaca do igraca, pa na kraju i uprave. Samo bi budala smijenila trenera nakon onakvog niza rezultata i osvajanja titule. Poslije je bilo sta je bilo, ali lako je biti general poslije bitke.
Pod "svi" naravno da ne mislim bukvalno svi do jednog, ali velika većina da. Bar 70% navijaca Sarajeva je tad bila za Dženin ostanak.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Mirel=Prorok

Mesa je bio tu i prije nego sto je otisao Stojcev i znalo se da je propao ko kauc, nikakva on zamjena Milosu nije mogao biti. Kazes hrnonicno povrijeđeni?? Pa ko pregleda te igrace kad dođu u nas klub, CISTAČICE?? Kako su prosli ljekarske sa takvim povredama, pogotovo Mesa za kojeg se znalo sve? Ko dade takvim igracima plate 15-20k? Stvarno mi je prekipilo jer smo nesposobni na toliko strana da to nije normalno. Neko drugi bi do sada sa nasim sredstvima i mogucnostima cuda pravio...muhamedhulk je napisao/la:@alpasinac, nema veze dobit sa probijanjem budzeta. budzet je okviran i fiksan, te je na godisnjem nivou. bez obzira koliko ti dobio para od transfera, ono sto je sigurno su sponzori, i na osnovu njih se gleda koliki budzet ces imati.
oni su ljetos doveli puno igraca i dali im plate dobre jer su kontali proci u lp prvo pretkolo, i kontali da ce im se vratiti pare. zeznuli stvar, probili budzet, a nismo uspjeli proci pretkolo i onda si u minusuocigledno pare od transfera ne idu u budzet za plate, nego za kamp i ostalu infrastrukturu te akademiju.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PitarBordo
- Kontakt:
Tada da su poveli "Amar Osim" prolomilo bi se stadionom, ja lično bio u delirijumu vako dva dana... A sve i da je bilo 99% navijača za ostanak, čovjek niti je imao licencu da nas vodu u domaćem, a bome ni u evropskom takmičenju, plus bukvalno godinu dana ranije je pokazao da ne zna i ne može iznijeti ljetne pripreme, to su ljudi u upravi znali (dio), kao i tadašnji SD, svi su tražili da se fino zahvalimo čovjeku, a ne onda i njega ostavili - je8ali i sebe za rezultate, a i njega doveli da onako mora da priča o klubu na zadnjoj pressici... Što kaže @Bolanos; možda smo vratili dugove, ali smo i dalje mahalski klub.Hordas Doboj je napisao/la:Ja znam da su igraci na proslavi titule poveli Dženan Uscuplic a navijaci zagrmili sa njima nakon toga.PitarBordo je napisao/la:Nemojmo stvarati mit o ovome, notorna je laž da su "svi od navijača do igrača pa na kraju i uprave" htjeli ostanak Džene na klupi. Evo recimo moje cijelo drutšvo (osim par izroda) su bordo bolesnici i svi smo bili protiv toga da ostane na klupi terener koji nema licencu, te trener koji je samo godinu dana ranije pokazao da ne zna odraditi ljetne pripreme i prelazni rok. Dakle to "svi su bili od igrača navijača i uprave" nije tačno, nit su svi igrači bili, nit svi navijač, a bome nit svi u upravi.Hordas Doboj je napisao/la:2. Za ostanak Uscuplica smo bili svi, od navijaca do igraca, pa na kraju i uprave. Samo bi budala smijenila trenera nakon onakvog niza rezultata i osvajanja titule. Poslije je bilo sta je bilo, ali lako je biti general poslije bitke.
Pod "svi" naravno da ne mislim bukvalno svi do jednog, ali velika većina da. Bar 70% navijaca Sarajeva je tad bila za Dženin ostanak.
Samo Saraj'vo.
Stojcev u Slobodi
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
-
- Kontakt:
@hordasdoboj
Svaka čast za post, slažem se za sve sto si napisao,
al najgore je sto hajka krenu na rekla-kazala
@Pitarbordo
Kakav si ti onako ko čovjek, kad svoje društvo nazivaš "izrodi"
Svaka čast za post, slažem se za sve sto si napisao,
al najgore je sto hajka krenu na rekla-kazala
@Pitarbordo
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Samo kad skontas da su doveli u klub jedno 5 desnih bekova, i na kraju ubace juniora na tu poziciju, toliko o transferpolitici.
Pa onda imas zaradu od 4 miliona KM, a budžet za pojačanja 0 KM. Još nemaš para ni za ove što su već u klubu.
Hvale se Tanom, Airlines-om, vraćanjem dugova. A gdje su rezultati koji su plod toga uspjeha?
Peti na tabeli, iza Radnika.
Počeli su sa Jajalom, Cimijem i Stojčevom, a za dvije godine su tu Rustem i Džemo.
Jel to taj iskorak o kojem nam pričaju?
Ova uprava ne može da odgovori zadatku, i ja mislim da njihov kraj polako dolazi.
Ne mislim konkretno na Kustu i Dinu, ima tu njih jos dosta koji se pitaju.
Pa onda imas zaradu od 4 miliona KM, a budžet za pojačanja 0 KM. Još nemaš para ni za ove što su već u klubu.
Hvale se Tanom, Airlines-om, vraćanjem dugova. A gdje su rezultati koji su plod toga uspjeha?
Peti na tabeli, iza Radnika.
Počeli su sa Jajalom, Cimijem i Stojčevom, a za dvije godine su tu Rustem i Džemo.
Jel to taj iskorak o kojem nam pričaju?
Ova uprava ne može da odgovori zadatku, i ja mislim da njihov kraj polako dolazi.
Ne mislim konkretno na Kustu i Dinu, ima tu njih jos dosta koji se pitaju.
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa navija za one anam i ja sam njemu izrod jer mi je grb metar sa dva metra uramljen u dnevnoj sobi, pa kad dođe u goste više u hali provede nego u dnevnoj. Plus to je više bilo figurativno, od svega ti izvukao to?Pitaristok je napisao/la:@Pitarbordo

Btw nije nikakva hajka krenula, niti se priča na "rekla-kazala", evo trenutno što se priča o budžetu priča se na konto rečenice koju je izjavio predsjednik kluba, a službena stranica kluba prenjela, šta je problem? Je l' i njegova rekla kazala?
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 08 jan 2016, 14:19, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
@hordasdoboj
1. sa Kodrom smo igrali ljepsi fudbal nego sad sa Miodragom... dobro smo krenuli pa pobjeda i u derbiju sve dok klan nije umijesao svoje prste...
2.to da smo bili za ostanak Uscuplica je cista laz, 60 % foruma i raje koja malo vise prati i voli ovaj klub je bilo za njegov odlazak... covjek koji nema licencu i nema autoriteta i "hajmo raja lopte" za mene nije trener
3. kazes klan bi se mogao pripisati treneru ? super onda jos jedan cist i jak razlog sto ga je trebalo smijenit, a upravi veliki minus sto je pustila stvaranje klana... pa ih jos i trpila citavu polusezonu...
4. sta ce nama cv Ikandea i Mese ako se na ljekarskim pregledima vidjelo da su ljudi hronicno bolesni ? ne znam zasto se onda i obavljaju pregledi ili su nasi cekali mozda da eksplodiraju kod nas
5. ako mediji najave da se pregovara sa strasnim igracem, korektno bi bilo od nasih da izadju i demantuju to, i zbog sebe i zbog ugleda kluba i zbog nas navijaca da nam se drugi ne bi smijali na kraju...
1. sa Kodrom smo igrali ljepsi fudbal nego sad sa Miodragom... dobro smo krenuli pa pobjeda i u derbiju sve dok klan nije umijesao svoje prste...
2.to da smo bili za ostanak Uscuplica je cista laz, 60 % foruma i raje koja malo vise prati i voli ovaj klub je bilo za njegov odlazak... covjek koji nema licencu i nema autoriteta i "hajmo raja lopte" za mene nije trener

3. kazes klan bi se mogao pripisati treneru ? super onda jos jedan cist i jak razlog sto ga je trebalo smijenit, a upravi veliki minus sto je pustila stvaranje klana... pa ih jos i trpila citavu polusezonu...
4. sta ce nama cv Ikandea i Mese ako se na ljekarskim pregledima vidjelo da su ljudi hronicno bolesni ? ne znam zasto se onda i obavljaju pregledi ili su nasi cekali mozda da eksplodiraju kod nas

5. ako mediji najave da se pregovara sa strasnim igracem, korektno bi bilo od nasih da izadju i demantuju to, i zbog sebe i zbog ugleda kluba i zbog nas navijaca da nam se drugi ne bi smijali na kraju...
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83 i 34 gosta.