NK Zvijezda Gradačac
- 7aprildomemoj
Re: NK Zvijezda Gradačac
Sa ranjenim Širokim teško ćete do sva 3 boda tako da mislim da vam je odlučujuća za ostanak protiv Veleža kući. Ako tu dobijete sigurni ste. Jer Travnik i Gošk će kupiti negdje u gostima to je sasvim izvjesno
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
- gradacac10
- Kontakt:
Ma kako gledam i ovaj Travnik je gori od nas, pa oni eto bod samo sad uzeli... Jos ovi govore kupice u gostima, pa za to je preduslov da pobijedis kod kuce, da bi ti bodovi imali efekta kakvog 

- 7aprildomemoj
Jel istina da igrači nisu dobili 3 plate i da je bilo svega poslije utakmice. Kažu bilo je od pogrdnih riječi do teatralnog napuštanja stadiona.
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Nisu ni zasluzili plate ,a u to ne vjerujem al swe je moguce ...7aprildomemoj je napisao/la:Jel istina da igrači nisu dobili 3 plate i da je bilo svega poslije utakmice. Kažu bilo je od pogrdnih riječi do teatralnog napuštanja stadiona.
-
- Kontakt:
Izjava Odovica od prije 10-ak dana u kojoj govori o samoj organizaciji u klubu,finansijskoj stabilnosti, tako da ne vjerujem da je to istina da nisu primili plate 3 mjeseca.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/odovic-i ... kom/102594" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/bh_fudbal/odovic-i ... kom/102594" onclick="window.open(this.href);return false;
Koliko znam da pred početak drugog dijela Zvijezda je promijenila sistem plaćanja,premija i sl.Mislim da plata,premije i dr.ovise od učinka pojedinca ali i kluba u cjelini.Obzirom na dosadasnji učinak kako ekipe ali i pojedinaca ne bi me čudilo da nisu dobivali.Narodski rečeno,al obrnuto-koliko muzike,toliko para.Najpravednije.
ma kakve plate niste zasluzili.do zadnjeg kola mi necemo znati dali ostajemo
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
znači ovo je provjereno što se kaže iz prve ruke.... Istina je da je zadnja plata kasnila ili još kasni ali onima kojima je trebalo je data neka akontacija mozda i cijela plata.ostalo se rešava u naredim danima ili danu.... A za sve koje misle da su financije u pitanju debelo su se prevarili...
- gradacac10
- Kontakt:
Evo fino, ni mi nismo dobili licencu za Euro takmicenja, a bogme ni za Premijer Ligu! Sta je razlog, zna li neko?
zanimljivo sto nismo dobili licencu za premijer ligu a ova za evropu nas i ne zanima.valjda neko zna sta je u pitanju.vjerovatno dugovanja na ime poreza
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Mislim da su trenerske licence problem u Zvijezdi, pooštrili kriterije i za omladinske pogone i sve u vezi treneraastra1922 je napisao/la:zanimljivo sto nismo dobili licencu za premijer ligu a ova za evropu nas i ne zanima.valjda neko zna sta je u pitanju.vjerovatno dugovanja na ime poreza
-
- Kontakt:
Sigurno nisu finansije i dugovanja na ime poreza, jer da je to u pitanju kako su onda licence dobili Zeljo i Sarajevo koji duguju nekoliko miliona, a Zvijezda ako uopste ima duga to su neznacajna sredstva.sony_91 je napisao/la:Mislim da su trenerske licence problem u Zvijezdi, pooštrili kriterije i za omladinske pogone i sve u vezi treneraastra1922 je napisao/la:zanimljivo sto nismo dobili licencu za premijer ligu a ova za evropu nas i ne zanima.valjda neko zna sta je u pitanju.vjerovatno dugovanja na ime poreza
Vjerovatno je ovo istina sto sony_91 pise, a to su trenerske licence u omladinskim pogonima.
bas mi zanimljivo to znaci da gosk travnik gradina imaju sve trenere sa licencama 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
sa danasnjeg treninga

po zavrsetku ove sezone odlazi i halilovic a to je danas i on sam potvrdio
-
- Moderator
- Kontakt:
Almir ?N5555 je napisao/la:po zavrsetku ove sezone odlazi i halilovic a to je danas i on sam potvrdio
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
neka ide nista nije ni pokazao, osim da moze popiti dosta kafa i piveN5555 je napisao/la:po zavrsetku ove sezone odlazi i halilovic a to je danas i on sam potvrdio

Trening za 1. MAJ
pusti Oda bolan igrače nek se i oni malo odmore, ako ti nemaš ćejf slavit PRAZNIK RADA možda oni imaju

Moraju plate zaraditi,pa makar kroz treninge na neradni danZmajjj je napisao/la:Trening za 1. MAJ![]()
![]()
![]()
pusti Oda bolan igrače nek se i oni malo odmore, ako ti nemaš ćejf slavit PRAZNIK RADA možda oni imaju

PRIJATELJSKA UTAKMICA F.K.OMLADINAC O:3 N.K. ZVIJEZDA

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.