AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Chukwueze i dalje na dugom štapu, ali trenutno mnogo izgledniji transfer od Taremija.
https://www.milannews.it/calciomercato- ... sta-501101
https://sempremilan.com/longo-chukwueze ... s-30m-deal
https://www.milannews.it/calciomercato- ... sta-501101
https://sempremilan.com/longo-chukwueze ... s-30m-deal
Zasto desno krilo, a prvi centarfor im star 36 godina?! 
Mlad momak, prošao Zvezde Granda. Fino pjeva. Imat ce par koncerata ove godine u Milanu, pa moze se otic pogledatcelikmilan je napisao/la: ↑20 jul 2023, 00:22Sve je to fino i krasno što vi pričate ali ja još ne znam ko je Pulušić.
- nextterrain
- Kontakt:
Okafor potpisuje kao napadac i plus lijevo krilo.
Chukwueze je takodjer blizu. Konacno ce napad liciti na nesto
Chukwueze je takodjer blizu. Konacno ce napad liciti na nesto
Za 60 miliona ćemo dobili kompletan remont napada u vidu Pulišića, Chuka (?) i Okafora. Mora se priznati da je ovo vrhunski posao Moncade i Furlanija, a nije izgledalo ovako obećavajuće poslije epizode sa Tonalijem i Maldinijem.
Ovim su pokrivene sve pozicije u napadu, Okafor i Pulišić mogu igrati sve živo naprijed.
Ovim su pokrivene sve pozicije u napadu, Okafor i Pulišić mogu igrati sve živo naprijed.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Vidjeti cemo na terenu da li je vrhunski posao ili ne.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Samo su teren i rezultati mjerilo.
Sad ce brat Romangoli doci i napisati toliko o tome da mediji znaju koga Maldini dogovara
, a da nije vise Maldini sad su neki drugi 
Zajebanciju na stranu Okafor nije bio nigdje spominjan i sad prva vijest i to odmah da je done deal i da su sutra medicinaki i potpis ugovora
Daj hos Chukuwaze i da cekamo pocetak sezone
Zajebanciju na stranu Okafor nije bio nigdje spominjan i sad prva vijest i to odmah da je done deal i da su sutra medicinaki i potpis ugovora
Daj hos Chukuwaze i da cekamo pocetak sezone
Šta je ovo, iz vedra neba. Idu agresivno, nadam se da će Pioli to uspijeti da posloži.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Teren jest mjerilo, ali kad dovedeš tri kvalitetna ofanzivca za ukupno šezdesetak miliona koji su veliki upgrade u odnosu na ono što imamo, onda naravno da se to mora okarakterisati kao odličan posao uprave. Jer to i jest.
Mada opet kažem, meni nisu problem igrači, problem je Pioli i kako će on to složiti. Previše novca je potrošeno da bi imali flop sezonu na kraju.
Mada opet kažem, meni nisu problem igrači, problem je Pioli i kako će on to složiti. Previše novca je potrošeno da bi imali flop sezonu na kraju.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Kakav prelazni rok za sad 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Beduin
- Kontakt:
Odlicna kupnja, mlad i iskusan igrac, a pokriva krila i CF pozicije. I SAMO 13mil, nesto mi jeftino to. Zar on nije igrao vise desno u RB Salzburgu?
I ako se dobro sjecam prosle sezone smo ga spominjali i prizivali, nesto u medijima se i povezivalo njegovo ime sa Milanom da je opcija.
A eto ove sezone odradise ga.
Trebali su u paketu i Dedica uzeti, dati im Krunica/Messiasa uz pare.
I ako se dobro sjecam prosle sezone smo ga spominjali i prizivali, nesto u medijima se i povezivalo njegovo ime sa Milanom da je opcija.
A eto ove sezone odradise ga.
Trebali su u paketu i Dedica uzeti, dati im Krunica/Messiasa uz pare.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Al nabolji su mi ovi što vazda kritikuju i na kraju kažu niko sretniji do mene da pogriješim u procjeni. Pa naravno da je teren mjerilo, al šta ćemo do tad, ništa ne pisati i ne komentarisati ili crnjačiti pa se na kraju likovati ili se posipati pepelom?
Il Club più titolato al mondo!
E ovo je već nešto. Lijepe vijesti uz jutarnju kaficu
Okafor i Chukwueze uz Pulišića i Loftus Cheeka trebalo bi da budu veliki upgrade u odnosu na prošlu sezonu. Sretno momci! 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Furlani is on fire!
Okafor samo 13M jer je u zadnjoj godini ugovora. Sprdao se sa nasom odbranom prosle sezone.
Okafor samo 13M jer je u zadnjoj godini ugovora. Sprdao se sa nasom odbranom prosle sezone.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Zato i jest duplo jeftiniji nego što bi trebao biti.
Primarno je igrao napadača/SS u Salzburgu, ali znao je igrati i lijevo. Takvu će ulogu imati i ovdje, napadač i rezervno lijevo krilo.
Primarno je igrao napadača/SS u Salzburgu, ali znao je igrati i lijevo. Takvu će ulogu imati i ovdje, napadač i rezervno lijevo krilo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
De brate malo optimizma. Da je Maldini ovaj posao ovako uradio ovdje bi se svršavalo.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- muha milanez
- Kontakt:
Hajde još Chukwueze pa da ne gledam više Salemakersovo mahanje tankim rukicama, gestikulacije, mrštenje i sl.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Sviđa mi se kad ovako dogovore nekoga iz vedra neba, bez medijske pompe. Okafor se uopšte nije spominjao ovih dana i odjednom boom. Mogla bi ovo biti fina sezona, uzimajući u obzir u kakvom se haosu nalazi Inter (ostali bez pola titolara), a isto tako ne vjerujem da Rudi Garcia može ponoviti podvig Spallettija. Ipak, džaba nam sva pojačanja ako to mister Pioli ne posloži fino na terenu 
Trenutno korisnika/ca: celikmilan, galia95, ronaldo99 i 4 gosta.