FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Uf kontre
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Hahahaha luzera sunce ti yebem
Drugi gol sekss
Drugi gol sekss
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Fantastičan fudbal. Kako brza, jednostavna i brilijantna akcija. Kada svi misle da smo na koljenima tada smo najopasniji.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ja kritikujem ono što sam vidio do sada na terenu od njega, a nisam puno vidio nažalost. Čak mi je onako nedefiniran igrač kod nas, nije ni igrač koji drži tempo ekipe, ni ima progresivnih pasova, pasova naprijed, nit je tzv.metronom koji povezuje, jednostavno ja nisam to od njega vidio. Ono što sam vidio je da u dva gostovanja u LP u Istanbulu i Kopenhagenu je bio jako loš, netipično veliki broj pogrešnih pasova za veznjaka, tehnički ograničen. Sve ono što je kod nas iz sredine došlo, kontrola, pasovi, asistencije je došlo od Kimmicha. Čak i ono u čemu je Koni bio elitan a to je pressing, oduzimanje lopte nije do sada kod nas pokazao.effe_sa je napisao/la: ↑04 nov 2023, 17:51Ovo me sada posebno asociralo na tvoje veliko potcjenjivanje Laimera, to često iskazuješ (iako me čudi, jer inače si dosta realan forumaš, pa me od tebe iznenađuje), zato evo ovaj jedan video koji pokazuje da je Laimer baš s loptom na "vi".
![]()
Mislim ja Laimera znam ovakvog, čak naravno na ovom videu nije sve ni stalo, ali govori jako mnogo...
E sada kod nas je bilo i njegovih dobrih nastupa i onih lošijih, ali se on ovde na temi kritikuje i kada dobro odigra..![]()
Ali dojam je da njemu godi igra po strani gdje može trčati, pretrčavati, i tu je na beku protiv BMG odigrao vrh, pravo osvježavajući, ali nije dovoljno za to samo motorika treba i tehnika.
Vjerujem i gotovo siguran sam da i ti ne vidiš u njemu materijala za startnih 11 ekipe kao što je Bayern, kao rotacioni igrač svakako da, ali kao starter definitivno od mene ne.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- Centre forward
- Kontakt:
Men' žao Hummelsa, za mene je još uvijek Bavarac. Hary bar još jedan dok je onaj povrijeđen.
Sad pamet' u glavu i ne srljat'. Svaki bod je bitan. U Istraživačkim centrima u Leverkusenu su očito pronašli neke nove droge, il' šmrču Monsanto pesticide. Šta god je, momci se ne šale.
Sad pamet' u glavu i ne srljat'. Svaki bod je bitan. U Istraživačkim centrima u Leverkusenu su očito pronašli neke nove droge, il' šmrču Monsanto pesticide. Šta god je, momci se ne šale.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Al koji osmijeh Schlottija prije gola Upe dok ga je direktno čuvao 

-
- Kontakt:
Rekoh, Keba Kraba s brojem 6 RAK RANA EKIPE UGUŠI LIK
Upravi si 100%thomashasler je napisao/la: ↑04 nov 2023, 18:56Rekoh, Keba Kraba s brojem 6 RAK RANA EKIPE UGUŠI LIK
- Centre forward
- Kontakt:
Grehota je koliko jedan klasan veznjak fali ovoj ekipi. U slučaju dovodjenja takvog, moglo bi se jedno ljeto i zažmirit' na poziciju desnog beka.
Musiala mora da se nauči da pomaže odbrani.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Desni bek može Mazra pokrivati uz Laimera, inače po Sofascore-u Mazra je bio najbolje ocijenjeni desni bek u ligama petice za prethodni mjesec oktobarCentre forward je napisao/la: ↑04 nov 2023, 19:02Grehota je koliko jedan klasan veznjak fali ovoj ekipi. U slučaju dovodjenja takvog, moglo bi se jedno ljeto i zažmirit' na poziciju desnog beka.

- Centre forward
- Kontakt:
Svaka čast na ocjenama, sve 5, al' on meni ne ulijeva neko povjerenje. Nadam se da griješimdirkules je napisao/la: ↑04 nov 2023, 19:07Desni bek može Mazra pokrivati uz Laimera, inače po Sofascore-u Mazra je bio najbolje ocijenjeni desni bek u ligama petice za prethodni mjesec oktobarCentre forward je napisao/la: ↑04 nov 2023, 19:02Grehota je koliko jedan klasan veznjak fali ovoj ekipi. U slučaju dovodjenja takvog, moglo bi se jedno ljeto i zažmirit' na poziciju desnog beka.
Musiala mora da se nauči da pomaže odbrani.![]()
Prije par minuta božanska asistencija, šteta što je Goreckin šut bio amaterski.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
- Omerbavarac
- Kontakt:
Tuchel se s pravom buni, Ozcan je vec davno zasluzio zuti karton.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Terzić najveća p.ička od trenera u Njemačkoj. Brandt i Reus protiv Bayerna u prvoj...
Ne ulijeva na prvu kada ga vidiš sitnog, ne baš građenog atletski, nije trkač, ali tehnički, sa loptom, kontrolom lopte, pasovima, sigurnošću itekako odličan, školski tehnički i pozicioni bek, Ajaxova škola. Na kraju nisam vidio od kako je došao da ga neko krilo pravi budalom i u defanzivnom dijelu.Centre forward je napisao/la: ↑04 nov 2023, 19:12Svaka čast na ocjenama, sve 5, al' on meni ne ulijeva neko povjerenje. Nadam se da griješimdirkules je napisao/la: ↑04 nov 2023, 19:07Desni bek može Mazra pokrivati uz Laimera, inače po Sofascore-u Mazra je bio najbolje ocijenjeni desni bek u ligama petice za prethodni mjesec oktobarCentre forward je napisao/la: ↑04 nov 2023, 19:02Grehota je koliko jedan klasan veznjak fali ovoj ekipi. U slučaju dovodjenja takvog, moglo bi se jedno ljeto i zažmirit' na poziciju desnog beka.
Musiala mora da se nauči da pomaže odbrani.![]()
Prije par minuta božanska asistencija, šteta što je Goreckin šut bio amaterski.
-
- Kontakt:
Ovog Daviesa treba istjerat iz prve postave. Amatercina ona raspala.
I am not yet born; O hear me.
Bas krenuo pisati. Drag mi je igrac ali ako si mislima vec u Realu nista od tebe. Danas maksimalno latergicno bas ga boli briga.Bundesliga je napisao/la: ↑04 nov 2023, 19:18Ovog Daviesa treba istjerat iz prve postave. Amatercina ona raspala.
Nur der FCB
- Omerbavarac
- Kontakt:
Davies uvijek ima potez viska sto ga cini dosta nesigurnim bekom.
Mozda jeste izgradio sebe kao lijevi bek ali on je za krila, upravo zbog tih nepotrebnih poteza koji izlazu ekipu riziku da primi gol.
Ranije mu je varka tijelom prolazila ali je procitan.
Ako u drugom nastave u istom ritmu nema zime.
Mozda jeste izgradio sebe kao lijevi bek ali on je za krila, upravo zbog tih nepotrebnih poteza koji izlazu ekipu riziku da primi gol.
Ranije mu je varka tijelom prolazila ali je procitan.
Ako u drugom nastave u istom ritmu nema zime.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Oprezno u drugom poluvremenu, iskontrolisat prvih 15-20 minuta i ne primiti neku budalaštinu bit će sigurno još nekih kontri ili polukontri kako se BvB bude morao otvarati ganjajući rezultat.
On jedino moe igrati iza jer naprijed je potpuno beskoristan.Omerbavarac je napisao/la: ↑04 nov 2023, 19:21Davies uvijek ima potez viska sto ga cini dosta nesigurnim bekom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.