Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Arnelinho
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Arnelinho » 24 avg 2011, 02:20

messilla je napisao/la:
Profesor je napisao/la:
messilla je napisao/la:Opšte je poznato da na ovom forumu teško neko nekom može promijeniti mišljenje i nezz šta ti je čudno oko ove situacije. :mrgreen:
Pa kad nisi spreman da promjenis misljenje, sto uopste dolazis na ovaj podforum :?: Fino ti je covjek objasnio gdje je offside. A sad je na tebi dal ces to da prihvatis il ne, jer ovdje je ocito zaledje, al ko ti je kriv kad neumijes il neces da vidis ;)
Što bih mijenjao mišljenje kad sam upravu , pogledajte malo situaciju ili idite kod očnog :mrgreen:
Lijepo je zaustavljeno u trenutku kad je lopta udarila drugi put od Pedra i išla prema Messiju i uopšte niko ne bi imao problema sa onim što vidi . Al što vi to navijački navlačite nije moj problem. :mrgreen:
Nisam mislio da se miješam-al ovo je klasčni stav tinejdžera.Tako da nema smisla dalje raspravljati, jer šta god se kaže tvrdićeš da si u pravu. :)
Takodje, AGB i ti mi odaješ utisak mladjahnog? Jer se pališ na sve živo. :mrgreen:

Btw.Ta tekma je nebitna, nova sezona,novi izazov.
Sutra opet nema Jacka, a nadam se da će Miyaichi početi tekmu. :D

I usput,evo par Wengerovih objašnjenja:
"Samir je trenirao u utorak ujutro," rekao je Wenger."Ali ja sam već prije treninga znao da on napušta klub, ali on to nije znao.Odluka je donesena to jutro prije treninga tako da je jutros trenirao s nama.

"Ne dovodim i nisam nikad dovodio u pitanje Nasrijevu odanost i profesionalizam prema klubu, da sam mu kojim slučajem rekao da ide s nama u Udine i igra, on bi igrao baš kao što je igrao i u subotu protiv Liverpoola.

"Ali pravila fudbala su takva da igrač danas može da vrijedi mnogo novca,a za pola godine ne mora da vrijedi ništa ili vrlo malo, to nije baš logično ali smo na kraju donjeli odluku kakvu smo donjeli.Bili smo prisiljeni zbog psiholoških i finansijskih razloga."

“Ja sam realan i nemam nikakvih iluzija, sve je ovo dio modernog života jednog profesionalnog fudbalera Sigurno da nije slučajno što dosta igrača odlazi u Manchester City.

“Također nismo željeli prodati Fabregasa, ali dovedeni smo u takvu situaciju da smo morali. Kod Nasrija smo imali problem što on nije želio da produži ugovor pod uslovima koji smo smo mu nudili, jer mu je negdje drugo ponuđeno bolje. Zbog toga smo odlučili da ga prodamo jer ne želimo imati igrača na kratke staze koji ne planira svoju budućnost u klubu. Da li vi želite imati igrača koji se dugoročno ne vidi u klubu ? To je moje pitanje na koje vi morate odgovoriti."
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 24 avg 2011, 02:23

Ma ljudi meni nije bio cilj da ja dokazujem ko je bio više ostećen itd itd.
Samo mi krivo što taj gol ne spominjete kad počnete pričati o toj utakmici.
Uglavnom , nebitno.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

BFC
Kontakt:

Post Postao/la BFC » 24 avg 2011, 02:25

[youtube][/youtube]

Nemojte se brukati...Cist gol poništen.
Messi uopšte nije bio u ofsajdu.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 24 avg 2011, 02:26

Pa nisam ja nesot star, ali nisam ni dijete, prva godina faxa :lol: :lol: :lol:
Celik!3,2,2.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 24 avg 2011, 02:28

Arnelinho je napisao/la: Btw.Ta tekma je nebitna, nova sezona,novi izazov.
Sutra opet nema Jacka, a nadam se da će Miyaichi početi tekmu. :D
Stvarno neznam sto AW forsira Arshu i Walcotta. Od ovog drugog mozes ponekad nest i ocekivati al Arsha stvarno zadnje vrjeme nista ne pokazuje. Mislim da je Andrej za klupe i ulazka kad zagusti. Pa radije bi vidio jednog od mladog dvojca Ryo, Ox nego njega. Nego objavio sam prije koju stranicu sastav, sa kojim mislim da nam prolazak nije upitan.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 24 avg 2011, 02:32

AllGunsBlazing je napisao/la:Pa nisam ja nesot star, ali nisam ni dijete, prva godina faxa :lol: :lol: :lol:
Onda si tvrdoglav. :D
Stvarno,baš te gledam, kad zapneš ne daš svoje pa makar. :lol:
Ohladi malo, čuvaj živce. :)
Profesor je napisao/la:Stvarno neznam sto AW forsira Arshu i Walcotta. Od ovog drugog mozes ponekad nest i ocekivati al Arsha stvarno zadnje vrjeme nista ne pokazuje. Mislim da je Andrej za klupe i ulazka kad zagusti. Pa radije bi vidio jednog od mladog dvojca Ryo, Ox nego njega. Nego objavio sam prije koju stranicu sastav, sa kojim mislim da nam prolazak nije upitan.
K'o što kažeš haj Walcotta ,al' men' Arshavin ide na živce ,nemaš pojma koliko. :evil: Kad ga vidim u prvih 11,tačno mi dodje da počnem navijat za protivnika. :lol:

Ps.Evo mogućih 11.
PROBABLE TEAMS - Udinese (4-4-1-1): Handanovic; Ekstarnd, Benatia, Danilo, Neuton; Isla, Agyemang-Badu, Asamoah, Armero; Pinzi; Di Natale.

Arsenal (4-4-3): Szczesny; Sagna, Djourou, Vermaelen, Traore; Song, Ramsey, Rosicky; Walcott, Gervinho, Van Persie.

Nije slabo kako sam očekiv'o. :mrgreen: Iskreno,pogubio sam se u ovim transferima i ozljedama, ne umijem više ni prvih 11 sastaviti, a da me neko ne ispravi i kaže da je povrijedjen. :D

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 24 avg 2011, 02:36

Samo formaciju si pogriješio , 4-3-3 nije 4-4-3 :D

Ma teško da ovi mogu dati gol , a ne primiti , pa prema tome mislim da prolazak nije upitan.

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Bošnjanin_89
Kontakt:

Post Postao/la Bošnjanin_89 » 24 avg 2011, 02:36

Ne zelim ulaziti neku besmislenu diskusiju, niti da ovo shvatite kao neko pametovanje, ali sto se tice ove situacije oko ofsajda, sustina je u tome da se Messi nalazio IZA lopte, a kada je igrac iza lopte tj. kada je lopta bliza gol liniji nego igrac- u ovom slucaju Messi, tada nema ofsajda, ovdje se to fino vidi. Najveci uzrok ovog propusta je sto pomocni sudija, koji signalizira ofsajd, nije na svome mjestu, odnosno u liniji sa Pedrom tako da nema adekvatan pregled- sto se od 16 do 23- ce sekunde ovog snimka jasno vidi, ali eto, na srecu, ovaj gol nije puno toga u konacnici promijenio tako da ne vidim razloge za nekakve prepirke nakon par mjeseci od ovog famoznog dogadaja.. Izvinite ako je malo off al se moram necim zabaviti jer cekam sehur.. ;)
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 24 avg 2011, 02:40

Arnelinho je napisao/la:
K'o što kažeš haj Walcotta ,al' men' Arshavin ide na živce ,nemaš pojma koliko. :evil: Kad ga vidim u prvih 11,tačno mi dodje da počnem navijat za protivnika. :lol:

Ps.Evo mogućih 11.
PROBABLE TEAMS - Udinese (4-4-1-1): Handanovic; Ekstarnd, Benatia, Danilo, Neuton; Isla, Agyemang-Badu, Asamoah, Armero; Pinzi; Di Natale.

Arsenal (4-4-3): Szczesny; Sagna, Djourou, Vermaelen, Traore; Song, Ramsey, Rosicky; Walcott, Gervinho, Van Persie.

Nije slabo kako sam očekiv'o. :mrgreen: Iskreno,pogubio sam se u ovim transferima i ozljedama, ne umijem više ni prvih 11 sastaviti, a da me neko ne ispravi i kaže da je povrijedjen. :D
Hahaha na istom smo drug. Andrej pije zivce svakako. Ide u prodor glavu dole, ni jedan duel nemoze dobit, losa dodavanja, kad ga gledam na terenu cini mi se da ja imam vise kondicije od njega :lol: Al svakako bi voli vidjet Frimponga uz Songa. Jer bi onda imali beton vezu. Jer Ramsey-Rosicky, to mi bas i nepije vode.

BFC
Kontakt:

Post Postao/la BFC » 24 avg 2011, 02:42

-Paja je napisao/la:Pokazi nam taj zadnji dodir Ped era? Cuj ti njega on jasno vidi ono sto se uopste ne vidi :lol:
Odbila se lopta od Pedra, golmana, Bude, Isusa, Kralja Petra, Franca, Wengera, Guardiole, petog, desetog - ofsajda nema :!: a ne može ga ni biti nikako jer je golman bliži golu nego i Messi i Pedro....ali pošto ne znaš ni pravila igra, a pokušavaš da nekom šukneš :lol: :lol: onda sam sebe dovedeš u situaciju autoparodije i komedije....ne brukaj se, vec nauci pravila igre ;)

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 24 avg 2011, 02:44

Ma on ima uvijek nekakvu solidnu statistiku, al' men' ide na živce njegova igra.To što kažeš,zabije glavu u zemlju,k'o noj i ode nekud i još ne zna kvalitetno dodati, a šlag je kad izgubi loptu i ostane ležat.Eh, da me tad čuje. :mrgreen: KGB bi unajmio da me smakne. :D
messilla je napisao/la:Samo formaciju si pogriješio , 4-3-3 nije 4-4-3 :D

Ma teško da ovi mogu dati gol , a ne primiti , pa prema tome mislim da prolazak nije upitan.
I ja mislim da je prolazak skoro pa siguran, samo treba ovjeriti.
A što se tiče formacije, nisam ja već Mirror. :lol:

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 24 avg 2011, 02:45

BFC je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Pokazi nam taj zadnji dodir Ped era? Cuj ti njega on jasno vidi ono sto se uopste ne vidi :lol:
Odbila se lopta od Pedra, golmana, Bude, Isusa, Kralja Petra, Franca, Wengera, Guardiole, petog, desetog - ofsajda nema :!: a ne može ga ni biti nikako jer je golman bliži golu nego i Messi i Pedro....ali pošto ne znaš ni pravila igra, a pokušavaš da nekom šukneš :lol: :lol: onda sam sebe dovedeš u situaciju autoparodije i komedije....ne brukaj se, vec nauci pravila igre ;)
Vazno da si se ti reggo. da dokazes paji da nema ofsajda :lol:
Neka si, ako ti je sad lakse! Nego dosta je te price, stvarno me iritira. A mislim da tako misle i ostali "gunnersi". Koga boli neka stvar ako je bio ofsajd u tekmi koja je bila prije 3 mjeseca?

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 24 avg 2011, 02:46

Pa jesam poprilicno tvrdoglav.. Ma nista od Arsenala dok se ne vrati na 4-4-2 , dovesti Hazarda i Parkera i savrseno sredina bi bila Song-Jack, ili Frimpong-jack, Song-Parker, Frimpong-Parker, krila bi se mijenjala, Theo bi igrao svoju najdrazu poziciju i svi sretni..
Celik!3,2,2.

BFC
Kontakt:

Post Postao/la BFC » 24 avg 2011, 02:47

Profesor je napisao/la:
BFC je napisao/la:
Vazno da si se ti reggo. da dokazes paji da nema ofsajda :lol:
Neka si, ako ti je sad lakse! Nego dosta je te price, stvarno me iritira. A mislim da tako misle i ostali "gunnersi". Koga boli neka stvar ako je bio ofsajd u tekmi koja je bila prije 3 mjeseca?
Pa ne možete tek tako ofirno lagati...sebe možete, ali druge ne možete.
Moraš prvo nauciti pravila igre da bi komentarisao ovakve situacije ;)

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 24 avg 2011, 02:48

AllGunsBlazing je napisao/la:Pa jesam poprilicno tvrdoglav.
Pravi se naš'o Wengeru prigovarat. :lol:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 24 avg 2011, 02:49

Vidi ovog, ja mislim da nije ofsajd, vi mislite da jeste i rijeseno...
Pa nije Wenger sve kriv, mislim da bi i on dovodio igrace, ali mu ne daju, tj. one plate ga zafrkaju, lahko je platiti odstetu, plata je nesto drugo, a sad ocigledno niko nece da igra za do 70-80k sedmicno..
Celik!3,2,2.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 24 avg 2011, 02:50

Arnelinho je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Pa jesam poprilicno tvrdoglav.
Pravi se naš'o Wengeru prigovarat. :lol:
haha jesam se neki dan slatko nasmijo uz jedan intervju sa AW. Kaze covjek da uopste nije tvrdoglav, i nezna zasto ljudi imajo takvo misljenje o njemu. Neki takav fazon je bio :lol: :lol:

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 24 avg 2011, 02:53

Wenger nije ništa kriv. :D

On je sastavio maksimalno dobru ekipu od minimalno uloženog kapitala. To ti je recimo ravno tome da napraviš koncern McDonaldsa sa 200 KM u rekordnom vremenu. :mrgreen:

Gledano u budućnost, svi prolaze ovakve faze, Arsenal ju je prošao, a od velikih ekipa samo još Bayern. ;)

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 24 avg 2011, 02:56

ja mislim da je prolazak skoro pa siguran, samo treba ovjeriti.
A što se tiče formacije, nisam ja već Mirror. :lol:
:lol: :lol:
Onda nije ni čudo što ima greška :D

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

BFC
Kontakt:

Post Postao/la BFC » 24 avg 2011, 02:59

AllGunsBlazing je napisao/la:Messilla jesi ti corav majke ti???? PA vidis daj e Pedro sutao, nas golman odbranio i onda se lopta ODBIJA od pedra, znaci zadnji dodir i tad je messi u ofsajdu, hajd sad pogledaj ponovo, kad pedro osuta to nije zadnji put da dirne loptu razumijes, vec poslije toga ga pogadja lopta i onda ide messiju..
:lol: :lol: ahahaha ma nemoj mi reci...i to je tebi ofsajd, jel :lol: :lol: :o :shock:

Hajd ti decko nauci prvo šta je zapravo ofsajd, pa onda pogledaj ovaj video...brukaš se nenormalno...i još ima obraza drugima da objašnjava pored svog neznanja :o :o e jbg

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.