To jaranu govorim prije par dana. Najgori tim ikad(da pamtim) u ligama petice koji je uzeo titulu.
Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Napoli je dominirao na večerašnjem meču.
Šutevi 22 - 8, na gol 11 - 2, korneri 8 - 0, posjed 60%.
Bespotrebno se povukao u momentu kad prima drugi gol.
Inter će izgubiti sljedeću od Lacija, kako god da Napoli odigra.
Šutevi 22 - 8, na gol 11 - 2, korneri 8 - 0, posjed 60%.
Bespotrebno se povukao u momentu kad prima drugi gol.
Inter će izgubiti sljedeću od Lacija, kako god da Napoli odigra.
-
- Kontakt:
uzima parma sad odma bodove napolitancima.. inter ce biti prvak
Lazio uzima Inter.
Napoli prvak.
Napoli prvak.
Vi što mislite da će Lazio dobit Inter zaboravljate jednu ključnu stvar: sad Inter konačno ima 7 dana odmora za sve preostale utakmice.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- JayCatwright
- Kontakt:
Bilo bi fer da Inter osvoji, jer ako Napoli osvoji neće biti pravi prvak.
-
- Kontakt:
Genova vcrs 2 udarca u okvir 2 gola. Napoli je sam sebi kriv, povede pa stane. I dalje sam ovisi o sebi, Parma doma čeka Napoli, još nisu osigurali opstanak pa će biti tu gutavo. Zadnje kolo u Napulj dolazi Cagliari koji će dotad vjerojatno osigurati opstanak. Znači u Parmi je ključ za Napoli.
Da su vcrs pobijedili tu su mogli jedan lagani x, ovako mora biti pobjeda
Da su vcrs pobijedili tu su mogli jedan lagani x, ovako mora biti pobjeda
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
-
- Kontakt:
u citavoj ligi vrijede jedino internazionale i klaudio ranijeri. djubrentus se raspada, milana mrtvog fejnord oducava od fudbala, roma propala, lacio je talijanski totenhem, napoli kikserski klub i atalanta preluda ekipa puna oscilacija.

neznam ko moze gledat ovu splacinu od lige al eto

- Juventinisimo
- Kontakt:
Prvenstvo se blizi kraju, sekta se okuplja oko vatre, rostilja zmije...do prije nekoliko godina zdusno navijali na Napoli, skoro se u Contea kleli..
Evo i ovaj "njaki" Tommy iz budalina se javlja...vazno je da se dobro zabavljaju kod mentora na imanju..
PS. ne zaboravite pokositi travu, nahraniti medvjede i vukove...
Evo i ovaj "njaki" Tommy iz budalina se javlja...vazno je da se dobro zabavljaju kod mentora na imanju..

PS. ne zaboravite pokositi travu, nahraniti medvjede i vukove...

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Napoli prelagan raspored. Tesko da ce kiksati, uz to igraju samo prvenstvo.
Da vidimo nocas moze li Roma nastavit sjajni niz i plasman u LP.
Da vidimo nocas moze li Roma nastavit sjajni niz i plasman u LP.
Bome i Parmi trebaju bodovi za opstanak u ligi, kuci Napoli i zadnja u gostima Atalanta, a mozda im se i vrati nakon onog nesretnog poraza u prvom dijelu prvenstva 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Je li moguće da je Mctominay ovoliko dobar u Napoliu? Ono što sam ja upratio hladno lik najbolji igrač kluba i nosi ih do titule. Sinoće oba njegova gola i još neki potezi, driblinzi, nestvarno. U Utdu je također bio dobar igrač, zahvalan, ali nije sigurno ovoliko. 

Daleko najbitniji igrac ekipe, sam je svojim golovima donio sigurno 20 bodova.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
utd je toksicno okruzenje ko i milan. bas frustrira evo kad mi vidimo kako vecina ovih igraca igra osjetno bolje za repku nego za klub. onda imas igrace tipa kalulu i cdk (pa cak i adli donekle) koji su bolji u novim klubovima. imas uvijek igrace sa nevjerovatnim mentalnim sklopom tipa pulisic, reijnders i prije njih giroud koji jedu pritisak za dorucak.Poligon10 je napisao/la: ↑12 maj 2025, 11:54Je li moguće da je Mctominay ovoliko dobar u Napoliu? Ono što sam ja upratio hladno lik najbolji igrač kluba i nosi ih do titule. Sinoće oba njegova gola i još neki potezi, driblinzi, nestvarno. U Utdu je također bio dobar igrač, zahvalan, ali nije sigurno ovoliko.![]()
ne sjecam se koja je tekma utd-a ali je bio moment gdje zirkzee izlazi iz igre i cijeli stadio zvizdi. jbg ljudi su od krvi i mesa, nije igrica
a ima i toga da mu vise prija drugi stil igre a i liga. scott je i prije bio predobar u repki (kval za euro ako se dobro sjecam) i dok je bio mrtvi prosjek u engleskoj
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Doduse Lazio se ne bori ni za sta, sreca izgleda 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Jesenas kad je Lazio bio u ponajboljoj formi u ligi (bili su ispred Intera mislim da su u tom trenutku bili 3. na tabeli), a nakon utakmice s nama (0:6) više nisu bili u dobroj formi

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Inter i napoli bi zadnje kolo trebali igrati 3,4 dana prije ostalih da u slucaju majstorice imaju taj vikend na raspolaganju, jer nema vise termina.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Samp po trenutnim rezultatima ispada u Serie C
bas bezveze da takvi klubovi sa velikom navijackom bazom propadaju a na vrhu Serie B nekakvi klubici sa stadioncicima, kakve Spezije, Sassuola, Stabije, Sudtiroli i qrci
bas bezveze da takvi klubovi sa velikom navijackom bazom propadaju a na vrhu Serie B nekakvi klubici sa stadioncicima, kakve Spezije, Sassuola, Stabije, Sudtiroli i qrci
Don't believe the hype.
Ko prenosi ? Ima li se gdje gledati ?akisarajevo92 je napisao/la: ↑13 maj 2025, 22:06Samp po trenutnim rezultatima ispada u Serie C
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.