HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Ako je gradski velezima pravo da ga koristi.jer je gradski i niko im nemoze zabraniti..il moze
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
- RezervniGolman
- Kontakt:
Ovaj sada jeste a onaj kad se gradio najvise ruke su dali velezovi navijaci. Moj stari i ostala mostarska rajaBurningLegion je napisao/la:Jebga nije ni Velezov stadion pa ga se svojata kao da jest i/ili stalno provlaci takva prica.
Gradski je stadion, ne znam sta se svadjate oko toga.
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
- primasquadra
- Kontakt:
vjeruj mi da ovi što im vode klub sami neće da se vrate i da su imali neke pozive ali ne žele . drugo su navijači .wienultras je napisao/la:Ako je gradski velezima pravo da ga koristi.jer je gradski i niko im nemoze zabraniti..il moze
- RezervniGolman
- Kontakt:
Daj bola ne lazi momku narast ce ti repprimasquadra je napisao/la:vjeruj mi da ovi što im vode klub sami neće da se vrate i da su imali neke pozive ali ne žele . drugo su navijači .wienultras je napisao/la:Ako je gradski velezima pravo da ga koristi.jer je gradski i niko im nemoze zabraniti..il moze
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
-
- Kontakt:
Kako god ovako samo klubovi ispastaju napraviti zajednicku investiciju urediti bb i oba kluba spremna za evropu kada moze kamaru klubova po svijetu moze i mali zrinja i velez ultrasi i rodjeni istocni logorjednom mjesecno i tamo lijecite komplekse
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Tako može pričati samo neko ko nema pravi uvid u međunacionalne odnose u gradu Mostaru. Ostavi se te teme, mi jedni druge poznajemo vrlo dobro.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ne, ne moze niti ce moci jos 100 godina barem. Nije ovo normalan svijet, normalno okruzenje, normalna drzava da se tako nesto samo tako napravi. Zato je bolje prestat o tome...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ja se odjavljujem iz ove teme. Spomenuo sam samo da Mostar i Zrinjski (kao i svi ostali nogometni klubovi i sportski kolektivi u gradu) zaslužuje jedan lijep i moderan mali gradski stadion od 12.000 mjesta radi ljudi koji se bave nogometom, ali i radi ostalih građana koji bi imali lijep stadion ne samo za sportske evente nego i za koncerte. A vi ste završili na ''Titovim sinovima'', ''velikim petokrakama'', ''povratku Veleža pod BB'' i stalno jedno te istim temama i raspravama koje od kraja rata funkaju u Mostaru. To je za mene odmah politika, a pošto me politika uopće ne zanima i pošto sam politički i ideološki neobojen i neopterećen prošlošću napuštam temu. Uživajte i svako dobro 

primasquadra je napisao/la:vjeruj mi da ovi što im vode klub sami neće da se vrate i da su imali neke pozive ali ne žele . drugo su navijači .wienultras je napisao/la:Ako je gradski velezima pravo da ga koristi.jer je gradski i niko im nemoze zabraniti..il moze

Tri puta ponovljena laz postaje istina.BB ce biti vazda Velezov stadion a sada sto ga zbog sile i politike ne moze koristiti to je druga stvar
P.S.Mozes procitati i moj potpis kao objasnjenje.
Ovo o jednom stadionu bi bila super ideja da su normalni odnosi ,ali posto je kod nas nenormalno onda ova mogucnost otpada
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Nitko vama ne brani doći na gradski stadion,kada god Zrinjski igra,dobro ste nam došli...
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Joj ti price misevi izasli iz rupa pa baljezgaju sada , sta ces stari ti je dum'o u Jarama o Herceg Bosni hahaaTaramba je napisao/la:Nama ne treba bratstvo i jedinstvo sa Titinim sinovima,mi imamo naš Bijeli Brijeg u Mostaru,oni svoju Knauf-arenu u Vrapčićima...
A golemi ste mi vi mjenjate se ko vrijeme jos vas klepa po usima Dragan Covic inace bio u savezu komunista a sad vam prodaje maglu joj mili moji

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- BurningLegion
- Kontakt:
A jebga sad, to sto ga je gradio ovaj ili onaj i dalje ga ne cini tvojim ili njegovim, i dalje je gradjen za potrebe grada Mostara i njegovih klubova, ne kluba, a to sto su vecinom tada bili fanovi Veleza, to je neka potpuno druga stvar i specifikum tadasnje klime i politike u gradu.RezervniGolman je napisao/la:Ovaj sada jeste a onaj kad se gradio najvise ruke su dali velezovi navijaci. Moj stari i ostala mostarska rajaBurningLegion je napisao/la:Jebga nije ni Velezov stadion pa ga se svojata kao da jest i/ili stalno provlaci takva prica.
Gradski je stadion, ne znam sta se svadjate oko toga.
I mom stricu i ocu su mjesecno bez pitanja otkidali dio place za potrebe Veleza, pa nije Velez moj privatni klub po toj logici.
Sad, o tome zasto Velez ne igra na gradskom stadionu, o tome bi se jedino dalo polemizirati, tako da necu, nema potrebe, imate vi svoj stadion danas, koji nije bogzna sto mozda jos uvijek, ali se stalno radi na njemu i ulazi, ali je napravljen vec za svoje potrebe i vlastitim izvorima sto bi se reklo, tako da bi ja bio puno ponosniji i sretniji zbog te cinjenice, nego recimo kivan zbog toga sto Zrinjski unajmljuje gradski stadion.
Balavče mali,otpepaj na Vehležova sela i povedi Dragana Čovića sa sobom da vam bude maskota klubaANTIFA ! je napisao/la:Joj ti price misevi izasli iz rupa pa baljezgaju sada , sta ces stari ti je dum'o u Jarama o Herceg Bosni hahaaTaramba je napisao/la:Nama ne treba bratstvo i jedinstvo sa Titinim sinovima,mi imamo naš Bijeli Brijeg u Mostaru,oni svoju Knauf-arenu u Vrapčićima...
A golemi ste mi vi mjenjate se ko vrijeme jos vas klepa po usima Dragan Covic inace bio u savezu komunista a sad vam prodaje maglu joj mili moji

Pa ne znam ko vas gura ili sta Dragan bivsi komunista sada veliki nacionalista ausa tamoTaramba je napisao/la:Balavče mali,otpepaj na Vehležova sela i povedi Dragana Čovića sa sobom da vam bude maskota klubaANTIFA ! je napisao/la:Joj ti price misevi izasli iz rupa pa baljezgaju sada , sta ces stari ti je dum'o u Jarama o Herceg Bosni hahaaTaramba je napisao/la:Nama ne treba bratstvo i jedinstvo sa Titinim sinovima,mi imamo naš Bijeli Brijeg u Mostaru,oni svoju Knauf-arenu u Vrapčićima...

I zasto sela mozda ti je stari iz Jara , Kocerina poznati veliki nacionalisti pa ti smeta Mostarska raja i skloni to ime Taramba kad nisi Mostarac vidi se po prici

- primasquadra
- Kontakt:
I stadion u vrapcicima je gradski hahaha
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I sto se nek iljute sto ih zovemo "Titini sinovi"... Pa pogle im temu, cast izuzecima 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ne znam u cemu je problem u vezi togaLillard je napisao/la:I sto se nek iljute sto ih zovemo "Titini sinovi"... Pa pogle im temu, cast izuzecima

@Antifa komunjaro stara,zato ti je i Dragan Čović drag...
Taramba je napisao/la:@Antifa komunjaro stara,zato ti je i Dragan Čović drag...
Pa nije meni nego vama joj ljudi treba im 15 sati objasnjavat sta je i kako je pa ne glasam ja za HDZ nego ti

jes mene briga za Covica nego eto kako vam prodaje maglu a vi se primate to je interesantno

Ne trebaš ti nama 15 sati šta objašnjavati,ne dangubi već uhvati se posla,politika me ne zanima,niti HDZ,SDA ili tvoj savez komunjara,jedina stranka mi je bila HVO;)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.