Provjeriti broj clanova SDA stranke i podijeliti sa 2. Drugo pola je u EPBesic je napisao/la:Znal ko odokativno koliko ljudi je zaposleno u Bh telecomu

@mokes
Gdje cu? Ja sam vec u glavnom gradu Sandzaka

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Provjeriti broj clanova SDA stranke i podijeliti sa 2. Drugo pola je u EPBesic je napisao/la:Znal ko odokativno koliko ljudi je zaposleno u Bh telecomu
Ma ko prica, a ti prvi potegnuo sta sam i vrijedjas me zbog toga. Ne znam sta ocekujes da ti odgovorim. Ziv i zdrav bio isto.Momciluk je napisao/la:Aj procitaj barem jednu stranicu Kurana pa onda nesto pricaj, dobro je da si odlucio to sto si odlucio ali ja ti savjetujem da sad manje pricas, a da umjesto toga samo citas i nista drugo pa mozda nekad budes i kompetentan da pricas o islamu ili o bilo cemu drugom.
Zanimljivo je to kako su najglasniji oni lijeceni alkoholicari, narkomani, kriminalci i ostalo. a pojma nemaju da sto manje pricaju da su pametniji. To je jako zanimljivo ali ne i nesto neocekivano jer bas dokazuju zasto su bili to sto su bili i da su sada tek na pocetku pravog putaZivio ti meni sretno i manje pricaj.
1. Hvala sto me nazivas budalomGunner4 je napisao/la:Pocni da dises punim plucima, da zivis zivot i druzi se sa ljudima. A pod ljude mislim da izadjes iz zatvorenog kruga. Pusti vise senzacionalisticke medije kojima je za cilj prikazati kao da ce rat sutra pocet samo da bi se budale lozile a oni citali.
Nista ja tebe ne vrijedjam, ukazujem ti na to da previse potenciras sad te price o islamu i bosnjacima i svemu tome, sad bi svakoga mijenjao kako si se ti promijenio jel tako?Bosniacum Lilium je napisao/la:Ma ko prica, a ti prvi potegnuo sta sam i vrijedjas me zbog toga. Ne znam sta ocekujes da ti odgovorim. Ziv i zdrav bio isto.Momciluk je napisao/la:Aj procitaj barem jednu stranicu Kurana pa onda nesto pricaj, dobro je da si odlucio to sto si odlucio ali ja ti savjetujem da sad manje pricas, a da umjesto toga samo citas i nista drugo pa mozda nekad budes i kompetentan da pricas o islamu ili o bilo cemu drugom.
Zanimljivo je to kako su najglasniji oni lijeceni alkoholicari, narkomani, kriminalci i ostalo. a pojma nemaju da sto manje pricaju da su pametniji. To je jako zanimljivo ali ne i nesto neocekivano jer bas dokazuju zasto su bili to sto su bili i da su sada tek na pocetku pravog putaZivio ti meni sretno i manje pricaj.
@mokes
Sta je bolan, dobio si odgovor. Dalje sabiraj 2 i 2
Selam alejk imal pivi ?POLITICAR je napisao/la:Kad momčiluk počne tabiriti vjeru.![]()
![]()
k.
Alejkumu selam, ne znam šta da ti kažemhodža je napisao/la:Selam alejk imal pivi ?POLITICAR je napisao/la:Kad momčiluk počne tabiriti vjeru.![]()
![]()
k.
S političarima moraš biti dobar šta znaš možda ima velike planove s tobom.Momciluk je napisao/la:Evo i ovog probudio se i iz vedra neba pocinje lupetat o bratstvu i jedinstvu
I momcino ja najmanje o vjeri pricam al ne kontas ti nije to za tebe, za tebe je vrh PL prepucavanja
to bi ti bila najpametnija opcija.rasavoje je napisao/la:Ehet, kad ono uzme nesto pametovat', pa idem se odjavit' odmah, et'.
Ma bjezi tamo ti si budala ako te nepoznat lik moze vrijedjat na forumu, trebao si vidjet sta je meni krleza pisao pa je meni bilo ko da mi je rekao "dobar dan".. tako se postavim i razmisljam da je i ostalima tako pa mozda nekad i kazem nesto sto bi nekoga moglo uvrijedit.. cuj da pjenim na forumuPOLITICAR je napisao/la:Ma buraz džaba ti pričaš svoje priče, davno sam ti rekao, prvo nauči komunicirati bez da nekoga vrijeđaš, ponižavaš i slično, pa ćemo nas dvojica moći pričati. Ovako brate nema smisla. Velike su vrućine, a po tvojim nastupima izgleda da ti baš zapjeniš kad su ovakve teme, pa ne bih da se srušiš u sobi negdje.
Evo opet. A fakat buraz ti ne znaš bez ovih vrijeđanjaMomciluk je napisao/la:Ma bjezi tamo ti si budala ako te nepoznat lik moze vrijedjat na forumu, trebao si vidjet sta je meni krleza pisao pa je meni bilo ko da mi je rekao "dobar dan".. tako se postavim i razmisljam da je i ostalima tako pa mozda nekad i kazem nesto sto bi nekoga moglo uvrijedit.. cuj da pjenim na forumuPOLITICAR je napisao/la:Ma buraz džaba ti pričaš svoje priče, davno sam ti rekao, prvo nauči komunicirati bez da nekoga vrijeđaš, ponižavaš i slično, pa ćemo nas dvojica moći pričati. Ovako brate nema smisla. Velike su vrućine, a po tvojim nastupima izgleda da ti baš zapjeniš kad su ovakve teme, pa ne bih da se srušiš u sobi negdje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.