Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 24 jun 2016, 18:55

Besic je napisao/la:Znal ko odokativno koliko ljudi je zaposleno u Bh telecomu
Provjeriti broj clanova SDA stranke i podijeliti sa 2. Drugo pola je u EP :mrgreen:

@mokes

Gdje cu? Ja sam vec u glavnom gradu Sandzaka :cool: rodjen, odrastao, a vidim da me i ceka velika karijera aBd.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 24 jun 2016, 19:04

A glavni grad Sandzaka je ?
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Chat

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 24 jun 2016, 19:13

Momciluk je napisao/la:Aj procitaj barem jednu stranicu Kurana pa onda nesto pricaj, dobro je da si odlucio to sto si odlucio ali ja ti savjetujem da sad manje pricas, a da umjesto toga samo citas i nista drugo pa mozda nekad budes i kompetentan da pricas o islamu ili o bilo cemu drugom.

Zanimljivo je to kako su najglasniji oni lijeceni alkoholicari, narkomani, kriminalci i ostalo. a pojma nemaju da sto manje pricaju da su pametniji. To je jako zanimljivo ali ne i nesto neocekivano jer bas dokazuju zasto su bili to sto su bili i da su sada tek na pocetku pravog puta ;) Zivio ti meni sretno i manje pricaj.
Ma ko prica, a ti prvi potegnuo sta sam i vrijedjas me zbog toga. Ne znam sta ocekujes da ti odgovorim. Ziv i zdrav bio isto.

@mokes

Sta je bolan, dobio si odgovor. Dalje sabiraj 2 i 2

Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 24 jun 2016, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 24 jun 2016, 19:13

Pocni da dises punim plucima, da zivis zivot i druzi se sa ljudima. A pod ljude mislim da izadjes iz zatvorenog kruga. Pusti vise senzacionalisticke medije kojima je za cilj prikazati kao da ce rat sutra pocet samo da bi se budale lozile a oni citali.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 24 jun 2016, 19:17

Gunner4 je napisao/la:Pocni da dises punim plucima, da zivis zivot i druzi se sa ljudima. A pod ljude mislim da izadjes iz zatvorenog kruga. Pusti vise senzacionalisticke medije kojima je za cilj prikazati kao da ce rat sutra pocet samo da bi se budale lozile a oni citali.
1. Hvala sto me nazivas budalom

2. Kad je budala pucala po Zvorniku, prica nije bila takva

Mislim da na svim stranama trebaju spasti tenzije prema povratnicima i preseravanja tipa "jezik bosnjackog naroda". Ne znam cemu sve to. Ja ne zelim da amnestiram budale iz svog naroda, a vi to slobodno cinite.

filip13

Post Postao/la filip13 » 24 jun 2016, 19:19

upravo vidjeh profil jednog cuke

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 24 jun 2016, 19:22

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Momciluk je napisao/la:Aj procitaj barem jednu stranicu Kurana pa onda nesto pricaj, dobro je da si odlucio to sto si odlucio ali ja ti savjetujem da sad manje pricas, a da umjesto toga samo citas i nista drugo pa mozda nekad budes i kompetentan da pricas o islamu ili o bilo cemu drugom.

Zanimljivo je to kako su najglasniji oni lijeceni alkoholicari, narkomani, kriminalci i ostalo. a pojma nemaju da sto manje pricaju da su pametniji. To je jako zanimljivo ali ne i nesto neocekivano jer bas dokazuju zasto su bili to sto su bili i da su sada tek na pocetku pravog puta ;) Zivio ti meni sretno i manje pricaj.
Ma ko prica, a ti prvi potegnuo sta sam i vrijedjas me zbog toga. Ne znam sta ocekujes da ti odgovorim. Ziv i zdrav bio isto.

@mokes

Sta je bolan, dobio si odgovor. Dalje sabiraj 2 i 2
Nista ja tebe ne vrijedjam, ukazujem ti na to da previse potenciras sad te price o islamu i bosnjacima i svemu tome, sad bi svakoga mijenjao kako si se ti promijenio jel tako? :)
Al ne ide to tako prijatelju, radi na sebi i mijenjaj sebe i pusti te price niko nema nista od toga.
A reagovao sam tako samo iz razloga sto si napisao "bombaju dzamije", a sutradan se pojavila informacija da je u pitanju petarda bila, ne moram nista vise od tebe procitat to mi je bilo dovoljno da zakljucim prenosis neprovjerene informacije i siris dezinformacije a to ne voli ni moj ni tvoj bog ;)
This time next year we'll be millionaires.

POLITICAR
Kontakt:

Post Postao/la POLITICAR » 24 jun 2016, 19:31

Kad momčiluk počne tabiriti vjeru. :damn: :facepalm: :rol:

I onaj ko još vjeruje u "bratstvo i jedinstvo" je budala. I džaba mu koliko god se izjašnjavao kao "ateista", "Bosanac" i slično, ukoliko ima muslimansko ime, provešće se isto kao i svaki drugi Bošnjak.
sporcki podpis

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 24 jun 2016, 19:37

Nikad duza hefta. Pa ni na fakultetu mi se nije znalo ovako oduziti. Jedva docekah vikend. :damn:

Sta da pustim, sta da pustim. :think:
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 24 jun 2016, 19:38

Evo i ovog probudio se i iz vedra neba pocinje lupetat o bratstvu i jedinstvu :rol:
I momcino ja najmanje o vjeri pricam al ne kontas ti nije to za tebe, za tebe je vrh PL prepucavanja :D

hodža
Kontakt:

Re: RE: Re: Chat

Post Postao/la hodža » 24 jun 2016, 19:39

POLITICAR je napisao/la:Kad momčiluk počne tabiriti vjeru. :damn: :facepalm: :rol:
k.
Selam alejk imal pivi ? 8-)
FORZA MARŠAL !!!

POLITICAR
Kontakt:

Post Postao/la POLITICAR » 24 jun 2016, 19:42

hodža je napisao/la:
POLITICAR je napisao/la:Kad momčiluk počne tabiriti vjeru. :damn: :facepalm: :rol:
k.
Selam alejk imal pivi ? 8-)
Alejkumu selam, ne znam šta da ti kažem :mrgreen:

Ma buraz džaba ti pričaš svoje priče, davno sam ti rekao, prvo nauči komunicirati bez da nekoga vrijeđaš, ponižavaš i slično, pa ćemo nas dvojica moći pričati. Ovako brate nema smisla. Velike su vrućine, a po tvojim nastupima izgleda da ti baš zapjeniš kad su ovakve teme, pa ne bih da se srušiš u sobi negdje.
sporcki podpis

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 24 jun 2016, 19:44

Momciluk je napisao/la:Evo i ovog probudio se i iz vedra neba pocinje lupetat o bratstvu i jedinstvu :rol:
I momcino ja najmanje o vjeri pricam al ne kontas ti nije to za tebe, za tebe je vrh PL prepucavanja :D
S političarima moraš biti dobar šta znaš možda ima velike planove s tobom. :mrgreen: :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 24 jun 2016, 19:45

Je li ovo bagrcavi prica o komunikaciji bez vrijedanja, a ovo mu deseti profil :lol: :lol:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

POLITICAR
Kontakt:

Post Postao/la POLITICAR » 24 jun 2016, 19:46

Ja nekoga vrijeđao? Osim uštipka, nikoga. :mrgreen: A banovi su proizvod nekih drugih situacija i posljedica drugačijeg razmišljanja u odnosu na "glavešine" ovog foruma.
Pa kad im jednom precjenik ukine strancu e vićeš onda koje glavni u stranki. ;)
Zadnja izmjena: POLITICAR, dana/u 24 jun 2016, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.
sporcki podpis

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 24 jun 2016, 19:50

Ehet, kad ono uzme nesto pametovat', pa idem se odjavit' odmah, et'. :facepalm:

POLITICAR
Kontakt:

Post Postao/la POLITICAR » 24 jun 2016, 19:52

rasavoje je napisao/la:Ehet, kad ono uzme nesto pametovat', pa idem se odjavit' odmah, et'. :facepalm:
to bi ti bila najpametnija opcija.
hoćeš da ti pošaljem tutorijal kako da se odjaviš, ili ipak znaš sama?
sporcki podpis

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 24 jun 2016, 19:54

Ne citiraj me, Bog ti pamet dao.

A taj tutorijal nam demonstriraj sad, ziv bio. Osevapi se za Ramazan bar.
Zadnja izmjena: rasavoje, dana/u 24 jun 2016, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 24 jun 2016, 19:55

POLITICAR je napisao/la:Ma buraz džaba ti pričaš svoje priče, davno sam ti rekao, prvo nauči komunicirati bez da nekoga vrijeđaš, ponižavaš i slično, pa ćemo nas dvojica moći pričati. Ovako brate nema smisla. Velike su vrućine, a po tvojim nastupima izgleda da ti baš zapjeniš kad su ovakve teme, pa ne bih da se srušiš u sobi negdje.
Ma bjezi tamo ti si budala ako te nepoznat lik moze vrijedjat na forumu, trebao si vidjet sta je meni krleza pisao pa je meni bilo ko da mi je rekao "dobar dan".. tako se postavim i razmisljam da je i ostalima tako pa mozda nekad i kazem nesto sto bi nekoga moglo uvrijedit.. cuj da pjenim na forumu

POLITICAR
Kontakt:

Post Postao/la POLITICAR » 24 jun 2016, 19:57

Ok, samo nemoj kukati preko whatsappa i fb kako se sa mnom ne može pričati i slične žalopojke.

Ti si rekla da se ideš odjaviti, a izgleda da ipak ne znaš kako se to radi pa ćemo i dalje morati čitati tvoje gluposti.

Momciluk je napisao/la:
POLITICAR je napisao/la:Ma buraz džaba ti pričaš svoje priče, davno sam ti rekao, prvo nauči komunicirati bez da nekoga vrijeđaš, ponižavaš i slično, pa ćemo nas dvojica moći pričati. Ovako brate nema smisla. Velike su vrućine, a po tvojim nastupima izgleda da ti baš zapjeniš kad su ovakve teme, pa ne bih da se srušiš u sobi negdje.
Ma bjezi tamo ti si budala ako te nepoznat lik moze vrijedjat na forumu, trebao si vidjet sta je meni krleza pisao pa je meni bilo ko da mi je rekao "dobar dan".. tako se postavim i razmisljam da je i ostalima tako pa mozda nekad i kazem nesto sto bi nekoga moglo uvrijedit.. cuj da pjenim na forumu
Evo opet. A fakat buraz ti ne znaš bez ovih vrijeđanja :rol: :rol: :rol: Ma ne dotiče mene to, samo mi je glupo pričati sa nekim ko ne može da obrazloži svoje stavove bez uvreda.
A od krleže me ništa ne iznenađuje. :rol:
Zadnja izmjena: POLITICAR, dana/u 24 jun 2016, 19:58, ukupno mijenjano 2 puta.
sporcki podpis

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.