FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

desperados
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la desperados » 29 jun 2020, 23:28

ultrasstyle_tz je napisao/la:
29 jun 2020, 20:58
pa Lazevski je prvu sezonu, do povrede bio odlican, nemojte zajebavati. Niko po njegovoj strani nije prosao. Jedini igrac kojeg te godine Zakaric nije silovao, nego bjezao od njega na drugu stranu. Nakon povrede je to vec bila druga prica, lik fizicki nije mogao vise, pokusao je i nakon toga prakticno i okoncao bavljenje ozbiljnim fudbalom. Cisti peh, kao i sa Skahicem ili Husicem, pa i Mehmedagicem. TCetiri odlicna PL igraca koje su nazalost unistile povrede u Slobodi.

inace ne svidja mi se kako je postavljeno sve ovo, kao eto od navijaca se ocekuje da finansiraju klub, i ako oni to urade bice klub bez dugova, ako ne urade nece biti.
ni malo to nije OK, posao uprave je da skuplja pare, a mi navijaci treba da poguramo koliko god mozemo.
ali ovako ja za sad ne vidim ni jednog sponzora od strane nove uprave

hocemo li onda skupiti svi obraza pa polizati sto smo popljuvali po upravi koja je dosla iza Azmira.Ti ljudi su imali igracki kadar koji je svemirski brod za ovo sto se skuplja ove godine, nikad plata nije kasnila vise od mjesec, pa smo isli do te mjere da pozivamo u bojkot.
Sad nam je igracki kadar u rangu GOSKa u federalnoj po cijenama, igraci nisu dobili plate 7 mjeseci i mi humanitarci skupljamo. Jos grad dao pola miliona pride nakon sto je otisao Kozlic. Znaci za 2 mjeseca prosle godine su dobili pola miliona, i za ovu im ostaje milion sto je vise nego sto je Senad imao u svim godinama (milion je bio samo u zadnjoj, u kojoj je bio do marta). I to je izlobirao Menprom, kao sto je povukao najvise i za ovih dodatnih pola miliona

i tad covjek izadje za govornicu, pokaza papire, pokaza koliko je ta uprava dala para, prestade nesto od tad prozivanje da su se reklamirali dzaba.

ako su se i dzaba reklamirali imao si u ekipi Ordagica, Subica, Krpica, Stjepanovica, Skahica, Veselinovica, Zeca. Kasnije Rustemovica, Ivetica, ponovo Krpica, Ignjatovica, Mijica (kakav je da je odigra covjek top u Podgorici koja je bolji klub od Slobode), Saida, Alispahica (eno izglasase ga u tim sezone na nekim anketama) , neke sam sigurno i zaboravio.
u to vrijeme su u prvi tim afirmisani i Muminovic, Beganovic, Todorovic (donio vagon para klubu), Hodzic 1, Hodzic 2, Smajic, Maksimovic, Civic, Salkic. Nikad vise djece nije dobilo sansu, i jos jedne godine zavrsili 5., druge igrali polufinale kupa, trece bili u ligi za prvaka.

i najvise im je plata kasnila mjesec, jos su se ljudi morali nositi sa Kosticem Faticem, Karicem i ostalim nerealnim potrazivanjima. pa smo im **** majku i bojktovali.

sad nam haman doslo iz guzice u glavu, pa skupljamo za ove sto imaju milion od grada, pa opet traze od navijaca , a nisu 7 plata isplatili. De nek i oni stave dzaba reklame na dres, al nek budu duzni jednu platu.
Posljedica tog svemirskog broda i tih igraca i jeste ovo stanje. Ova uprava nije dosla u januaru i imala na raspolaganju milion i po maraka na kamari i da radi s njima sta hoce. Dosli su u oktobru sa debelim minusom i svim tim sranjima. Senad kad je sjebao pare otisao je i kao sad kod njega najbolje bilo a sve islo na pozajmice i nesto para sto su skupili, i to najvise zahvaljujuci Mensuru.

Od mene podrska ovoj upravi, ako nista uhvatili su se u kostac sa starim potrazivanjima sto niko nije htio/smio pa sad imamo smanjenje duga, kako tako.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 29 jun 2020, 23:34

Meni je daleko draze i bitnije cuti da su 2 najveca potrazioca (ona kome se dugovalo, pa makar jos nisu pokrenuli tuzbu) rijesena duga, nego nekoliko neisplacenih plata igracima, a i na tome se radi. Korona je sj3bala svakoga u svijetu, ne samo nas, jer bismo imali kakve-takve pare od ulaznica, sponzora pa nesto i igracima isplatili, a ovako par mjeseci igraci sjedili kod kuce i sad hoce platu. Nije fer brate.

Zbog ovolike angazovanosti da se veliki potrazioci rijese duga, zbog ovolike transparentnosti i objavama sta se radi i koji dugovi se rjesavaju (a rijesili su i Petrovica gospodski), kao i miran i hladan pristup problemima bez velike pompe i plakanja po medijima mene su kupili zasad, zasluzuju moju podrsku i da kupim tu godisnju kartu. Sve dok se ne pokaze drugacije, onda i ja mijenjam plocu kao i prema prethodnicima, po zasluzi.
Eto dogovorili su Bekice na rate i otplatu 1 dijela duga. Ne znam jesu li Smajica skroz rijesili (slobodni papiri za oprost duga ili samo djelimican oprost). I ostali su u procesu, zato trebamo i mi pogurati pa da se mirnije udje u narednu sezonu.

Mene malo brine ovako mlad tim, premlad i neiskusan da se igra PL, fali iskustva i autoriteta u timu, ali vjerujem da ce i na tome raditi, ima se sasvim dovoljno vremena.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 29 jun 2020, 23:34

Ma najjace sto je napisao kasnila plata samo mjesec, a 90% tih sto je nabrojao tuzilo klub za desetine hiljada.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 29 jun 2020, 23:35

Skojevska je napisao/la:
29 jun 2020, 23:22
intercontinental je napisao/la:
29 jun 2020, 22:52
Ne vidim zasto ne bi podrzali klub sa kupovinom ovih clanskih kartica? Godinama se provlace teme kako se treba pomoci klubu, kako bi ovaj ovako, onaj onako uradio sve za rad interesa Slobode. Pa eto hajmo sad svi dokazati kolilo volimo klub i kupiti tu clansku karticu. Manijaci izgradiše tribinu ma Grbavici velikim dijelom, a mi ovdje tražimo izgovore zašto ne treba kupiti člansku karticu
Ma ko trazi od 100 ljudi mora se nac' jedan da nesto sere uvjek je tako u svemu, znam ljudi koji ce odma kupiti 4-5-10 clanskih kako bi pomoglo bez ikakvih pitanja.
Ja znam da ce @STARAGARDA uzeti medju prvima. Prva ljubav zaborava nema. :mrgreen:

075 ❤

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 30 jun 2020, 10:44

Sutra u bukinju bez publike.

NAPRAVITE LIVE STREAM, eto savjeta za ug, crveno crne pa i officialnu, dan i po vremena ima da se to organizuje, i da se to praktikuje u buducnosti.
Ako ne znate kako napravit grafike i sve ostalo obratite se @mramoru 😁, momak je upravo neki dan imao doktorsku disertaciju na temu grafika za utakmice
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Tz1986
Kontakt:

Post Postao/la Tz1986 » 30 jun 2020, 11:37

Hajde Šećo pustaj nam te karte da uzimamo polako,po svim firmama to treba podijeliti

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 30 jun 2020, 12:22

klasik je napisao/la:
30 jun 2020, 10:44

NAPRAVITE LIVE STREAM, eto savjeta za ug, crveno crne pa i officialnu, dan i po vremena ima da se to organizuje, i da se to praktikuje u buducnosti.
Ako ne znate kako napravit grafike i sve ostalo obratite se @mramoru 😁, momak je upravo neki dan imao doktorsku disertaciju na temu grafika za utakmice
Ma nek makar za pocetak snimaju utakmicu pa naprave highlights, al tesko nisu sposobni. :D
Sloboda ili ništa.

- TREBA NAĆ' INVESTITORA

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 30 jun 2020, 12:34

Skojevska je napisao/la:
30 jun 2020, 12:22
klasik je napisao/la:
30 jun 2020, 10:44

Ma nek makar za pocetak snimaju utakmicu pa naprave highlights, al tesko nisu sposobni. :D
**** puna tuzla tih nekih novinarcica sad, nadji nekog sa bar p30PRO mobitelom, kupit mu postolje i nek snima :D
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Karambeu
Kontakt:

Post Postao/la Karambeu » 30 jun 2020, 13:23

Ovaj mali Olic sto je na probi kazu da je odlican igrac, vidim u Jedinstvu bas zale sto je otisao..Ima 21. godinu, igra lijevog beka a moze pokrivati cijelu lijevu stranu.

Ne znam zasto ne dovedu Divkovica kad je vec raskinuo s Bratstvom, nase dijete a mislim da je za PL sasvim solidan golman...U 1. ligi ima bas kvalitetnih igraca koji se mogu isprfilirati u dobre igrace za PL- Recimo Aletic iz Goska super igrač, zadnji vezni, on je iz Srebrenika npr...nemaš troškova stanovanja i sl.

Kosta Bajic, prvi strijelac Bratstva i treći lige isto napustio klub, dobar napadac, nije loš ni Dario Blagojević isto raskinuo sa Budućnosti iz Banovića. U Rudaru Kovač, mislim da dvojica imaju ali jednog evo Mladost dovela već.

Ima tu finih igraca, da dovedemo 5-6 mogla bi se fina ekipica sklopiti. Žerića bi isto mogao biti pravo osvježenje u napadu ali nam treba još jedan pravi napadač.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 30 jun 2020, 14:52

ultrasstyle_tz je napisao/la:
29 jun 2020, 20:58
pa Lazevski je prvu sezonu, do povrede bio odlican, nemojte zajebavati. Niko po njegovoj strani nije prosao. Jedini igrac kojeg te godine Zakaric nije silovao, nego bjezao od njega na drugu stranu. Nakon povrede je to vec bila druga prica, lik fizicki nije mogao vise, pokusao je i nakon toga prakticno i okoncao bavljenje ozbiljnim fudbalom. Cisti peh, kao i sa Skahicem ili Husicem, pa i Mehmedagicem. TCetiri odlicna PL igraca koje su nazalost unistile povrede u Slobodi.

inace ne svidja mi se kako je postavljeno sve ovo, kao eto od navijaca se ocekuje da finansiraju klub, i ako oni to urade bice klub bez dugova, ako ne urade nece biti.
ni malo to nije OK, posao uprave je da skuplja pare, a mi navijaci treba da poguramo koliko god mozemo.
ali ovako ja za sad ne vidim ni jednog sponzora od strane nove uprave

hocemo li onda skupiti svi obraza pa polizati sto smo popljuvali po upravi koja je dosla iza Azmira.Ti ljudi su imali igracki kadar koji je svemirski brod za ovo sto se skuplja ove godine, nikad plata nije kasnila vise od mjesec, pa smo isli do te mjere da pozivamo u bojkot.
Sad nam je igracki kadar u rangu GOSKa u federalnoj po cijenama, igraci nisu dobili plate 7 mjeseci i mi humanitarci skupljamo. Jos grad dao pola miliona pride nakon sto je otisao Kozlic. Znaci za 2 mjeseca prosle godine su dobili pola miliona, i za ovu im ostaje milion sto je vise nego sto je Senad imao u svim godinama (milion je bio samo u zadnjoj, u kojoj je bio do marta). I to je izlobirao Menprom, kao sto je povukao najvise i za ovih dodatnih pola miliona

i tad covjek izadje za govornicu, pokaza papire, pokaza koliko je ta uprava dala para, prestade nesto od tad prozivanje da su se reklamirali dzaba.

ako su se i dzaba reklamirali imao si u ekipi Ordagica, Subica, Krpica, Stjepanovica, Skahica, Veselinovica, Zeca. Kasnije Rustemovica, Ivetica, ponovo Krpica, Ignjatovica, Mijica (kakav je da je odigra covjek top u Podgorici koja je bolji klub od Slobode), Saida, Alispahica (eno izglasase ga u tim sezone na nekim anketama) , neke sam sigurno i zaboravio.
u to vrijeme su u prvi tim afirmisani i Muminovic, Beganovic, Todorovic (donio vagon para klubu), Hodzic 1, Hodzic 2, Smajic, Maksimovic, Civic, Salkic. Nikad vise djece nije dobilo sansu, i jos jedne godine zavrsili 5., druge igrali polufinale kupa, trece bili u ligi za prvaka.

i najvise im je plata kasnila mjesec, jos su se ljudi morali nositi sa Kosticem Faticem, Karicem i ostalim nerealnim potrazivanjima. pa smo im **** majku i bojktovali.

sad nam haman doslo iz guzice u glavu, pa skupljamo za ove sto imaju milion od grada, pa opet traze od navijaca , a nisu 7 plata isplatili. De nek i oni stave dzaba reklame na dres, al nek budu duzni jednu platu.
Evo necu ti ja nista napisati na to, evo Sok ce ti odgovoriti:

– Ljudi koji vode klub se stalno mijenjaju, tako i treneri i igrači. Ispada da je Sloboda svakom živom dužna, još malo pa će klub početi tužiti neki koji nisu nikad zaigrali, čak ni navijali za Slobodu. To su vjerovatno grijesi prošlih uprava kluba. Ja vjerujem da će ovi mladi što nadolaze shvatiti probleme kluba i da će davati svoj maksimum kako bi pomogli klubu da se što obolje plasira. Da će uspjeti nešto napraviti. Ja volim reći, ako ne znamo sami srediti klub, trebamo se ugledati na nekoga ko zna, pitati za savjet. Pa, ako treba, hajdemo žrtvovati par sezona, odigrati bez ikakvih ambicija, visokih ciljeva… stabilizovati klub i podmladiti igrački kadar, a ne da žrtvujemo i potrošimo posljednjih 20 godina ni za šta, kaže Sakib.

– Dovode se istrošeni igrači koji dođu da uzmu svoj dio novca i odu dalje. Dovode se igrači sa svih strana, najave se kao pojačanja, a pokažu premalo. Posljednjih put da se može reći da smo nešto napravili, to je bilo 2016. kada je ekipa bila druga u ligi na čelu sa Husrefom Musemićem i kada smo igrali Evropsku ligu. Nakon toga više ništa nije konkretno napravljeno. Volio bih da klub stane na noge. Volio bih da navijači jednom budu zadovoljni, ne moramo biti prvi, drugi, treći.., samo bih volio da navijači budu ponosni na igrače koji daju maksimum, prisjetio se bh. trener.
🔴⚫️

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 30 jun 2020, 15:16

Treba pokupiti sve sto valja iz nizih liga (pogotovo mladje igrace) i dovesti jos 2-3 iskusna igraca nosioca igre i to je sasvim pristojna ekipa za sredinu PL
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 30 jun 2020, 21:34

Evo kazu uskoro u prodaji clanske karte, trebaju nam barem 4 kvalitetna igraca jos.
Sloboda ili ništa.

- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Bosnausrcu9
Kontakt:

Post Postao/la Bosnausrcu9 » 30 jun 2020, 21:36

Skojevska je napisao/la:
30 jun 2020, 21:34
Evo kazu uskoro u prodaji clanske karte, trebaju nam barem 4 kvalitetna igraca jos.
slažem se, makar 4 iskusnija igrača, al mislim da neće bit problema oko toga

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 30 jun 2020, 21:38

Bosnausrcu9 je napisao/la:
30 jun 2020, 21:36
Skojevska je napisao/la:
Lijevi bek, stoper, vratiti Hajdarevica i obavezno napadaca ili cak dva, Vidovica treba uzet makar ko rezervu, dobro bi bilo kad bi Gojkovica za stopera vratili a lijevi bek mi niko ne pada na pamet.

Krilne pozicije su opet pretrpane.
Sloboda ili ništa.

- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Bosnausrcu9
Kontakt:

Post Postao/la Bosnausrcu9 » 30 jun 2020, 21:40

Skojevska je napisao/la:
30 jun 2020, 21:38
30 jun 2020, 21:36
Skojevska je napisao/la:
Lijevi bek, stoper, vratiti Hajdarevica i obavezno napadaca ili cak dva, Vidovica treba uzet makar ko rezervu, dobro bi bilo kad bi Gojkovica za stopera vratili a lijevi bek mi niko ne pada na pamet.

Krilne pozicije su opet pretrpane.
slično mislim oko tih igrača, al uvijek iskoči neko ko nam nije pao na pamet...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 30 jun 2020, 22:02

25 jun 2020, 21:08
Skver je napisao/la:
25 jun 2020, 21:05
Probisvjet je napisao/la:
25 jun 2020, 19:19
Izgleda da ce Fucko postati vecinski vlasnik.
Bice zestoka borba izmedju Fucke i Azmira, do zadnje stolice.
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Vrlo teska i neizvjesna borba. :urnebes: :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Bosnausrcu9
Kontakt:

Post Postao/la Bosnausrcu9 » 30 jun 2020, 22:05

Probisvjet je napisao/la:
30 jun 2020, 22:02
25 jun 2020, 21:08
Skver je napisao/la:
25 jun 2020, 21:05

Bice zestoka borba izmedju Fucke i Azmira, do zadnje stolice.
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Vrlo teska i neizvjesna borba. :urnebes: :urnebes:
Fućko bi onda moro napustit ritmičku gimnastiku al otom potom

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 01 jul 2020, 10:49

Sevko Okic i Josip Kvesic po TM slobodni igraci , ne bi bili losi na ovim deficitarnim pozicijama
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 01 jul 2020, 11:48

Okic moze u Mladost Solinu jedino. Prno je on u sisu brate.

075 ❤

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 01 jul 2020, 12:03

Haman ce Husic opet kod nas.Anel,nije sisoja :mrgreen:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.