Posljedica tog svemirskog broda i tih igraca i jeste ovo stanje. Ova uprava nije dosla u januaru i imala na raspolaganju milion i po maraka na kamari i da radi s njima sta hoce. Dosli su u oktobru sa debelim minusom i svim tim sranjima. Senad kad je sjebao pare otisao je i kao sad kod njega najbolje bilo a sve islo na pozajmice i nesto para sto su skupili, i to najvise zahvaljujuci Mensuru.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑29 jun 2020, 20:58pa Lazevski je prvu sezonu, do povrede bio odlican, nemojte zajebavati. Niko po njegovoj strani nije prosao. Jedini igrac kojeg te godine Zakaric nije silovao, nego bjezao od njega na drugu stranu. Nakon povrede je to vec bila druga prica, lik fizicki nije mogao vise, pokusao je i nakon toga prakticno i okoncao bavljenje ozbiljnim fudbalom. Cisti peh, kao i sa Skahicem ili Husicem, pa i Mehmedagicem. TCetiri odlicna PL igraca koje su nazalost unistile povrede u Slobodi.
inace ne svidja mi se kako je postavljeno sve ovo, kao eto od navijaca se ocekuje da finansiraju klub, i ako oni to urade bice klub bez dugova, ako ne urade nece biti.
ni malo to nije OK, posao uprave je da skuplja pare, a mi navijaci treba da poguramo koliko god mozemo.
ali ovako ja za sad ne vidim ni jednog sponzora od strane nove uprave
hocemo li onda skupiti svi obraza pa polizati sto smo popljuvali po upravi koja je dosla iza Azmira.Ti ljudi su imali igracki kadar koji je svemirski brod za ovo sto se skuplja ove godine, nikad plata nije kasnila vise od mjesec, pa smo isli do te mjere da pozivamo u bojkot.
Sad nam je igracki kadar u rangu GOSKa u federalnoj po cijenama, igraci nisu dobili plate 7 mjeseci i mi humanitarci skupljamo. Jos grad dao pola miliona pride nakon sto je otisao Kozlic. Znaci za 2 mjeseca prosle godine su dobili pola miliona, i za ovu im ostaje milion sto je vise nego sto je Senad imao u svim godinama (milion je bio samo u zadnjoj, u kojoj je bio do marta). I to je izlobirao Menprom, kao sto je povukao najvise i za ovih dodatnih pola miliona
i tad covjek izadje za govornicu, pokaza papire, pokaza koliko je ta uprava dala para, prestade nesto od tad prozivanje da su se reklamirali dzaba.
ako su se i dzaba reklamirali imao si u ekipi Ordagica, Subica, Krpica, Stjepanovica, Skahica, Veselinovica, Zeca. Kasnije Rustemovica, Ivetica, ponovo Krpica, Ignjatovica, Mijica (kakav je da je odigra covjek top u Podgorici koja je bolji klub od Slobode), Saida, Alispahica (eno izglasase ga u tim sezone na nekim anketama) , neke sam sigurno i zaboravio.
u to vrijeme su u prvi tim afirmisani i Muminovic, Beganovic, Todorovic (donio vagon para klubu), Hodzic 1, Hodzic 2, Smajic, Maksimovic, Civic, Salkic. Nikad vise djece nije dobilo sansu, i jos jedne godine zavrsili 5., druge igrali polufinale kupa, trece bili u ligi za prvaka.
i najvise im je plata kasnila mjesec, jos su se ljudi morali nositi sa Kosticem Faticem, Karicem i ostalim nerealnim potrazivanjima. pa smo im **** majku i bojktovali.
sad nam haman doslo iz guzice u glavu, pa skupljamo za ove sto imaju milion od grada, pa opet traze od navijaca , a nisu 7 plata isplatili. De nek i oni stave dzaba reklame na dres, al nek budu duzni jednu platu.
Od mene podrska ovoj upravi, ako nista uhvatili su se u kostac sa starim potrazivanjima sto niko nije htio/smio pa sad imamo smanjenje duga, kako tako.