FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pisac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pisac » 09 jun 2014, 13:09

Samo dosao da vas napomenem kako ste danima kenjali vezano za Paju a evo sad vas se vraca jos gore :kafa:

jahija

Post Postao/la jahija » 09 jun 2014, 13:12

pisac je napisao/la:Samo dosao da vas napomenem kako ste danima kenjali vezano za Paju a evo sad vas se vraca jos gore :kafa:
Što se ti sikiraš to nije isto Vi ste čovjeku uništili biznis koji je imao na sportskom aerodromu ono nikad nije bila zemljoradnička zadruga, ama baš nikad, ali zato omer helać može zahvatiti po dulum zemlje i proširiti se u sposrtski aerodrom to je legalno, ali nije legalno što paja koristi taj dio za svoju školu fudbala, i uhvatili se vi otimati čovjeku hljeb iz usta, to je nešto njegovo, a koliko znam Dino nije vlasnik ničega on je samo trener ili ti svuda u svijetu potrošna roba.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 09 jun 2014, 13:16

7 dana niste silazili s teme FKS kad je dosao Ljupko Petrovic... znaci silazili niste s teme, orgijali ste a da niste ni opomenuti za to ...
onda ste orgijali i nakon poraza u zenici... pa ste orgijali po nasoj temi kad se pomenulo ovo za Paju a sad klub vraca 280 000 KM pajinog duga samo da bi se sto prije krenulo s radovima i da nam ne dosađuje više
pa ste onda orgijali temom jos nekoliko puta al necu vise vracat se nazad...

i onda, dođem ovdje i napisem najnormalniji post gdje vas trener kaze da MU NIKO NIJE REKAO ZA OTKAZ I DA IMA DOGOVOR SA AMAROM I ŠILJKOM DA OSTANE , pazi to nije rekla kazala nego intrvju sa vasim trenerom...
ocekujee da na nasoj temi drzite prodike i da glumite moraliste a kad vam se desi "ajfel" ili "dino" ili vodovod mislite da vam se nece vratiti istom mjerom? Ocekujete da nakon orgijanja po gradu nakon afere Viršle nece vam se isto vratiti?

ko drugome jamu kopa...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 09 jun 2014, 13:17

andrić napiše l' se šta, a da nije o želji?

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 jun 2014, 13:18

rammstein je napisao/la:7 dana niste silazili s teme FKS kad je dosao Ljupko Petrovic... znaci silazili niste s teme, orgijali ste a da niste ni opomenuti za to ...
onda ste orgijali i nakon poraza u zenici... pa ste orgijali po nasoj temi kad se pomenulo ovo za Paju a sad klub vraca 280 000 KM pajinog duga samo da bi se sto prije krenulo s radovima i da nam ne dosađuje više

i onda, dođem ovdje i napisem najnormalniji post gdje vas trener kaze da MU NIKO NIJE REKAO ZA OTKAZ I DA IMA DOGOVOR SA AMAROM I ŠILJKOM DA OSTANE , pazi to nije rekla kazala nego intrvju sa vasim trenerom...
ocekujee da na nasoj temi drzite prodike i da glumite moraliste a kad vam se desi "ajfel" ili "dino" ili vodovod mislite da vam se nece vratiti istom mjerom? Ocekujete da nakon orgijanja po gradu nakon afere Viršle nece vam se isto vratiti?

ko drugome jamu kopa...
Necete jer necete imati sansu mozete dobiti jedino [youtube][/youtube]
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

jahija

Post Postao/la jahija » 09 jun 2014, 13:20

rammstein je napisao/la:7 dana niste silazili s teme FKS kad je dosao Ljupko Petrovic... znaci silazili niste s teme, orgijali ste a da niste ni opomenuti za to ...

ko drugome jamu kopa...
Ja ne znam da se prije sjednice upravnog odbora ili skupštine može nekom reći da je smjenjen, ja to još nikad na svijetu nisam čuo, kad je sjednica bila donesena je odluka i objavljena na zvaničnoj stranici čemu onda sjednica skupštine ili upravnog odbora kluba,ako se unaprijed zna da će neko biti smjenjen, e uvjek me nasmijete, da vas nema trebalo bi vas izmisliti.

Pa šta ćete Vi nama držat prodike i orgijanja ovdje i zbog čega ja ne kontam pa Vi nama ne možete cipela okrenut u Džamiji, a kamoli šta više trudite se ali ne ide, i smarate ovdje na našoj temi, izazivate i provocirate ne znam zbog čega, nama nije stalo da sa vama vodimo bilo kakvu raspravu, ali ja sam uljudan pa se trudim vam odgovorit koliko mogu i znam. :stop:
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 09 jun 2014, 13:22

pile87 je napisao/la:

ko drugome jamu kopa...
Necete jer necete imati sansu mozete dobiti jedino [youtube][/youtube]
Imam osjecaj da si ti neki stariji lik sumnjam da dijete onako pise, al koji kompleks imas :facepalm:
Ti si opet šampion !

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 09 jun 2014, 13:25

Pa vi se raspravljate sa 3 debila koji mjesecima vise na našoj temi i sprovode njihovu propagandu vjerovatno po nečijim instrukcijama.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 09 jun 2014, 13:26

Jao al pijeniteeeeeee :crazy: :crazy: :crazy:

Da li se to osjeca nervoza? :hmmmmm:

Da sumiramo, vi ste najposteniji klub koji se maksimalno korektno odnosi prema svakome, pogotovo zaposlenima i ideal ste kako jedan klub ili firma treba raditi i poslovati.

To sto je Siljak zet Amarov, to apsulutno nema nikakve veze, covjek je doveden jer je sposoban :clap:

To sto je Dino na ovakav nacin otjeran iz kluba, to je OK jer je to po svim moralnim i poslovnim normama. :tokralju:

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 09 jun 2014, 13:26

jahija je napisao/la:

ko drugome jamu kopa...
Ja ne znam da se prije sjednice upravnog odbora ili skupštine može nekom reći da je smjenjen, ja to još nikad na svijetu nisam čuo, kad je sjednica bila donesena je odluka i objavljena na zvaničnoj stranici čemu onda sjednica skupštine ili upravnog odbora kluba,ako se unaprijed zna da će neko biti smjenjen, e uvjek me nasmijete, da vas nema trebalo bi vas izmisliti.

Pa šta ćete Vi nama držat prodike i orgijanja ovdje i zbog čega ja ne kontam pa Vi nama ne možete cipela okrenut u Džamiji, a kamoli šta više trudite se ali ne ide, i smarate ovdje na našoj temi, izazivate i provocirate ne znam zbog čega, nama nije stalo da sa vama vodimo bilo kakvu raspravu, ali ja sam uljudan pa se trudim vam odgovorit koliko mogu i znam. :stop:
ja sam samo napisao da AKO JE ISTINA NIJE OK, i kopirao njegov intervju... nikome nisma napisao "k*** u čelo" niti sam se smijao, niti mi je smijesno... sta se desilo ne znam, znam sto sam procitao iz njegovog intervjua i to je to ...

mi vama ne mozemo cipela okrenuti, vi ste na vrhu i bez ikakvih problema, meni je drago zbog toga, jer mi nije drago kad neko ne moze platiti vodu i kad igraci nemaju sta jesti :salut:

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 09 jun 2014, 13:27

shta tebe boli racku shta amar radi u nashem klubu, idi na kobilju glavu pa prosipaj shuplju
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 09 jun 2014, 13:28

- Želji želim da osvoji titulu, mi smo se borili do posljednjeg kola, a ispali smo u Kupu od Sarajeva, ali nismo bili poraženi. Ono što znam da ambicija nije bilo, niti mi je iko išta govorio. Ali, Evropa je tu i cilj je ispunjen – naglašava Đurbuzović.
Ovo mi je najzanimljivije u ovom intervjuu ...
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

HercegovinaBosna
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaBosna » 09 jun 2014, 13:28

terabajt je napisao/la:Pa vi se raspravljate sa 3 debila koji mjesecima vise na našoj temi i sprovode njihovu propagandu vjerovatno po nečijim instrukcijama.
Fino si ih baš nazvao 3 d.... :lol:
Mićo je Fićo!

teatar
Kontakt:

Post Postao/la teatar » 09 jun 2014, 13:31

pisac je napisao/la: Svako u svoje dvoriste i miran forum :kafa:
Šta ćeš onda ovdje?

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 09 jun 2014, 13:37

teatar je napisao/la:
Šta ćeš onda ovdje?

Ovo nek vam bude nauk za ubuduce.
Milion puta ste divljali po nasoj temi.
Zato, slijedeci put kad pocnete pisati kako je Tan ubleha i kako od toga nema nista, kad budete pominjali Paju, virsle, namjestanje utakmice protiv Olimpica (koju na kraju nismo dobili), kako su Komazec, Jajalo, Stojcev neprovjereni igraci......., sjetite se da vam se sve moze vratiti i desiti se 100% gore, kao sto je slucaj sad sa Dinom, Ajfelom, cvikama i sa Amarovim zetom Siljkom :kafa:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 09 jun 2014, 13:38

pisac je napisao/la:
teatar je napisao/la:
Šta ćeš onda ovdje?

Zato, slijedeci put kad pocnete pisati kako je Tan ubleha i kako od toga nema nista, kad budete pominjali Paju, virsle, namjestanje utakmice protiv Olimpica (koju na kraju nismo dobili), kako su Komazec, Jajalo, Stojcev neprovjereni igraci......., sjetite se da vam se sve moze vratiti i desiti se 100% gore, kao sto je slucaj sad sa Dinom, Ajfelom, cvikama i sa Amarovim zetom Siljkom :kafa:
Sad si ispo glup ko krampa , de allaha ti nemoj se vise javljati ni ovdje ni na svojoj temi sramotis neke normalne navijače fks.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 09 jun 2014, 13:39

Adviser je napisao/la:
- Želji želim da osvoji titulu, mi smo se borili do posljednjeg kola, a ispali smo u Kupu od Sarajeva, ali nismo bili poraženi. Ono što znam da ambicija nije bilo, niti mi je iko išta govorio. Ali, Evropa je tu i cilj je ispunjen – naglašava Đurbuzović.
Ovo mi je najzanimljivije u ovom intervjuu ...
znači ambicija nije bilo, ali cilj jeste. dino s izjavama nastavlja k'o i kad je bio na klupi...

Amir81
Kontakt:

Post Postao/la Amir81 » 09 jun 2014, 13:41

Zato, slijedeci put kad pocnete pisati kako je Tan ubleha i kako od toga nema nista, kad budete pominjali Paju, virsle, namjestanje utakmice protiv Olimpica (koju na kraju nismo dobili), kako su Komazec, Jajalo, Stojcev neprovjereni igraci......., sjetite se da vam se sve moze vratiti i desiti se 100% gore, kao sto je slucaj sad sa Dinom, Ajfelom, cvikama i sa Amarovim zetom Siljkom :kafa:[/quote]

I sta kažeš Šiljak Amarov zet :urnebes:

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 09 jun 2014, 13:42

pisac je napisao/la:Jao al pijeniteeeeeee :crazy: :crazy: :crazy:

Da li se to osjeca nervoza? :hmmmmm:

Da sumiramo, vi ste najposteniji klub koji se maksimalno korektno odnosi prema svakome, pogotovo zaposlenima i ideal ste kako jedan klub ili firma treba raditi i poslovati.

To sto je Siljak zet Amarov, to apsulutno nema nikakve veze, covjek je doveden jer je sposoban :clap:

To sto je Dino na ovakav nacin otjeran iz kluba, to je OK jer je to po svim moralnim i poslovnim normama. :tokralju:
Šta tebe boli briga ko je Šiljak, ko ga je doveo i šta Amar radi u klubu. Mi nemamo problem sa tim, ne trebaš ni ti. Drži se utrpanog i prestani bit dosadan.
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

teatar
Kontakt:

Post Postao/la teatar » 09 jun 2014, 13:42

pisac je napisao/la:
teatar je napisao/la:
Šta ćeš onda ovdje?

E nek' si nam se nagovorio.
Hajd sad razguli na svoj stadion :cool:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Levin, sassari, voltron30 i 71 gost.