Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Cartman
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Cartman » 17 apr 2011, 20:44

Ma Vidic je legenda i vitalan za ekipu. Ferdinanda je spasavao vise puta zadnjih sezona kad je ovaj bio malo van forme. A dosao je za samo 7 miliona funti, sto je sica u ovom kontekstu. Dobar scouting se uvijek isplati, isto kao u slucaju Hernandeza. E sad Boga pitaj ko je bio scout u slucaju Bebea i Obertana. :mrgreen:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 17 apr 2011, 20:56

Jedno gostovanje se mora pobijediti do kraja sezone , bilo Newcastle , Blackburn ili Arsenal .
Naravno da bi bilo odlicno pobijediti u utorak navecer i onda potpuno mirno i opusteno odigrati sezonu do kraja
80 bodova je sasvim dovoljno , jer konkurent koji god bio ne moze iznad 80 bodova na kraju sezone :)

otprilike ovako bi to trebalo do kraja :

Newcastle 72 boda- pobjeda
Everton 75 bodova-pobjeda
Arsenal 75 bodova-poraz ( ma eto ako eventualno :lol: )
Chelsea 76 bodova-cvrsto remi
Blackburn 79 bodova - pobjeda
Blackpool 82 boda-posljednja kuci pobjeda

i negdje eventualno da se desi kiks ne bi trebalo uveliko da utice na konacan plasman . 80 bodova=titula 8-)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

mcfc_32
Kontakt:

Post Postao/la mcfc_32 » 17 apr 2011, 21:13

@ rooney88

Haha, jednostavno si smješan!
Mi tek sazrijevamo u veliki tim i nadaj se da će United ubrzo biti skinut s trona, jer vaše se vrijeme bliži kraju!
C'mon City !

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 17 apr 2011, 21:24

mcfc_32 je napisao/la:@ rooney88

Mi tek sazrijevamo u veliki tim i nadaj se da će United ubrzo biti skinut s trona, jer vaše se vrijeme bliži kraju!
Blizi se nase vrijeme kraju godinama, iz sezone u sezonu to ponavljate dosao je Chelsea pa smo presli preko toga evo sada je manji klub iz Manchestera tu a United jos uvijek favorit za titulu. Svjestan sam ja toga da Cityevo vrijeme dolazi ali ne tako skoro kako se ti nadas. Cast izuzetcima ali kada Dzeko ode na kraju sezone ti ces morati da mijenjas nick i tim za koji navijas, surova realnost. Ako nemas sta pametno za reci nemoj me prozivati vise jer ja s tobom vise nemam nista, s tobom nema normalne price a na takve ja vise necu da obracam paznju. Sve najbolje! ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 17 apr 2011, 21:27

mcfc_32 je napisao/la:@ rooney88

Man United je znao biti ranije skinut sa trona i od Blackburna , Arsenala i Chelsea ali United kao veliki tim se uvijek ponovo vrac˙o na vrh i tu znao ostati po nekoliko sezona 8-) , naravno da nece uvijek biti United na vrhu ali ce konkurenti uvijek morati uloziti maximum da bi skinuli United sa vrha 8-) .

Cool ! 8-)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

mcfc_32
Kontakt:

Post Postao/la mcfc_32 » 17 apr 2011, 21:29

Blizi se nase vrijeme kraju godinama, iz sezone u sezonu to ponavljate dosao je Chelsea pa smo presli preko toga evo sada je manji klub iz Manchestera tu a United jos uvijek favorit za titulu. Svjestan sam ja toga da Cityevo vrijeme dolazi ali ne tako skoro kako se ti nadas. Cast izuzetcima ali kada Dzeko ode na kraju sezone ti ces morati da mijenjas nick i tim za koji navijas, surova realnost. Ako nemas sta pametno za reci nemoj me prozivati vise jer ja s tobom vise nemam nista, s tobom nema normalne price a na takve ja vise necu da obracam paznju. Sve najbolje! ;)
Da je zbog Džeke, onda bih stavio njegov broj u nick, a ne Tevezov. ;)
C'mon City !

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 17 apr 2011, 21:32

United ce se ove godine pojacati,vidjet cete. Imamo priliku da dovedemo Sneidera,Sancheza kao i neke od najboljih svjetskih golmana kao sto su DE Gea,Loris ili Bufon.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 17 apr 2011, 21:33

majestic24 je napisao/la:United ce se ove godine pojacati,vidjet cete. Imamo priliku da dovedemo Sneidera,Sancheza kao i neke od najboljih svjetskih golmana kao sto su DE Gea,Loris ili Bufon.
Ima li smo mi tu priliku i prosle godine pa nije nista od toga bilo, iskreno ne vjerujem opet u nikakva zvucna pojacanja :?
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 17 apr 2011, 21:38

Martex je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:United ce se ove godine pojacati,vidjet cete. Imamo priliku da dovedemo Sneidera,Sancheza kao i neke od najboljih svjetskih golmana kao sto su DE Gea,Loris ili Bufon.
Ima li smo mi tu priliku i prosle godine pa nije nista od toga bilo, iskreno ne vjerujem opet u nikakva zvucna pojacanja :?
Ja vjerujem u jedno i to golmana (osim ako se nekim čudom VdS ne predomisli)... ostalo teško, ali nisam nešto zabrinut zbog toga...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 17 apr 2011, 21:46

Doci ce jos neko. Zna Fergie da vise se nemoze uzdati u Scholesa i Giggsa i treba naci zamjene za njih. Sneider i Snachez su idealni za to.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 17 apr 2011, 21:53

Ja sam negdje pročitao da je SAF pratio Vidu dok je još igrao u Zvezdi.

Očekujem u zadnjem kolu protiv Blackpoola rezerve jer ćemo do tad osigurati titulu a njima možda prepustiti pobjedu da izbore opstanak ako budu zadržali šanse do tad :D
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 17 apr 2011, 22:05

Thunderstruck je napisao/la:Ja sam negdje pročitao da je SAF pratio Vidu dok je još igrao u Zvezdi.

Očekujem u zadnjem kolu protiv Blackpoola rezerve jer ćemo do tad osigurati titulu a njima možda prepustiti pobjedu da izbore opstanak ako budu zadržali šanse do tad :D
Sad si me podsjetio na situaciju od prije dvije godine, kad smo u zadnjem kolu poslali ergelu na čelu sa Drinkwaterom protiv Hull Cityja i uspjeli pobjediti i faktički ih poslati u drugu ligu... ipak, tada se "isprsio" Newcastle United koji je "uspio" izgubiti od Aston Ville u zadnjem kolu, nakon što u prethodnom kolu kod kuće nije uspio pobijediti Hull, velikodušno im prepustivši mjesto među najboljim... Hull je te sezone podijelo vitre za 10 porodica, ali već slijedeće sezone nije bilo nikakve šanse za njih...

Sorry za off
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 17 apr 2011, 22:11

Znaci 32 odnosno 33 kolo, 6 bodova prednosti, srijeda pobjeda mora biti protiv Toona, Unitedu ST James park je bilo uvijek dobro gostovanje tako da i sada ocekujem 3 boda. Arsenal ima ici na WHL gdje mogu po meni izvuci maximalno 1 bod, pobjeda veoma tesko! Mislim da cemo u srijedu imati samo jos vecu prednost i protiv Evertona to sve okruniti. Everton,Chelsea,Blackpool 9 bodova ili 7 i Newcastle,Blackbourn i Arsenal 6-5 bodova moze se uzeti. Arsenal mora sve dobiti, a kako igra to je veoma tesko!
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 17 apr 2011, 22:14

ima li gdje yaye tourea :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mes Que Un Club

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 17 apr 2011, 22:17

hule_barca je napisao/la:ima li gdje yaye tourea :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:arrow:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 apr 2011, 22:21

Hawking je napisao/la:
Thunderstruck je napisao/la:Ja sam negdje pročitao da je SAF pratio Vidu dok je još igrao u Zvezdi.

Sad si me podsjetio na situaciju od prije dvije godine, kad smo u zadnjem kolu poslali ergelu na čelu sa Drinkwaterom protiv Hull Cityja i uspjeli pobjediti i faktički ih poslati u drugu ligu... ipak, tada se "isprsio" Newcastle United koji je "uspio" izgubiti od Aston Ville u zadnjem kolu, nakon što u prethodnom kolu kod kuće nije uspio pobijediti Hull, velikodušno im prepustivši mjesto među najboljim... Hull je te sezone podijelo vitre za 10 porodica, ali već slijedeće sezone nije bilo nikakve šanse za njih...

Sorry za off
I to Gibson dao golcinu. :lol:

[youtube][/youtube]

Bila je i ona situacija sa West Hamom kad su nas pobjedili na Old Traffordu u zadnjem kolu jer je Fergie izveo oslabljenu ekipu radi FA Kup finala. Jos Tevez dao gol. Mislim da je to bilo 2007.

Per Ciljan Skjelbred
Kontakt:

Post Postao/la Per Ciljan Skjelbred » 17 apr 2011, 22:24

Rooney88 je napisao/la: @Per Ciljan Skjelbred
Vidi jarane ako Newcastle izgubi od Uniteda nece vam biti bas svejedno, mislim da cemo se tu sloziti. Jer u zadnje vrijeme nista igrali bas bajno a do kraja imate gostovanja Liverpoolu, Blackpoolu i Chelseau a kuci cekate Birmingham i West Brom ako se dobro sjecam ovog zadnjeg. Pogresno sam se izrazio da vam "gori pod nogama" ali nista bas osigurali opstanak 100%, da se razumijemo nisam od onih koji navijaju da Svrake ispadnu. Nadam se da se sada malo bolje razumijemo. ;)
Slažem se da matematički nije osigurana, ali 6 bodova 6 kola prije kraja je solidna prednost s tim da se tri utakmica igraju sa momčadima koje su u sličnim situacijama, a od toga dvije doma.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 17 apr 2011, 22:42

Per Ciljan Skjelbred je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la: @Per Ciljan Skjelbred
Vidi jarane ako Newcastle izgubi od Uniteda nece vam biti bas svejedno, mislim da cemo se tu sloziti. Jer u zadnje vrijeme nista igrali bas bajno a do kraja imate gostovanja Liverpoolu, Blackpoolu i Chelseau a kuci cekate Birmingham i West Brom ako se dobro sjecam ovog zadnjeg. Pogresno sam se izrazio da vam "gori pod nogama" ali nista bas osigurali opstanak 100%, da se razumijemo nisam od onih koji navijaju da Svrake ispadnu. Nadam se da se sada malo bolje razumijemo. ;)
Slažem se da matematički nije osigurana, ali 6 bodova 6 kola prije kraja je solidna prednost s tim da se tri utakmica igraju sa momčadima koje su u sličnim situacijama, a od toga dvije doma.
Naravno ali gledajuci Unitedovu formu u gostima siguran sam da Pardew razmislja o ozbiljnom pristupu utakmici i pobjedi koja bi znacila i 90% osiguran opstanak, tu lezi problem za nas jer je Newcastle ozbiljan tim koji itekako moze dobiti United kuci i zavrsiti posao sto se samih sebe tice, posebno ta cinjenica dobija na "tezini" kada se gleda forma Manchester Uniteda van Old Trafforda.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 apr 2011, 22:48

Ma u Newcastleu mrze Manchester jos od one sezone kad su vodili sa vise od 10 bodova, i na kraju opet Man Utd osvojio. To im je nabilo komplekse, i zato kad god United igra tamo napale se do bola. Ali obicno pobjedimo.

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 17 apr 2011, 23:37

[youtube][/youtube]

Dobro pojacati zvucnike i uzivancija... taj tim 99.
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.