Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Odlična igra u odbrani. Fantastična rekao bih, uzme li se u obzir da je Mela čuvao. To donosi minute i rotaciju u ovoj ekipi, upravo odbrana.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
Prošlu sezonu smo kudili Brooksa, a vidi ove budaletine
Taylora...dok ga ne otrese neko neće momak odustat.
Taylora...dok ga ne otrese neko neće momak odustat.
Zadnja izmjena: Bademluk, dana/u 06 dec 2013, 02:23, ukupno mijenjano 1 put.
Dobro je statistika, ajd spavanje lagano.harko8 je napisao/la:koliko god on igrao dobro... statistika ne laze
za 12min ubacijo samo jedan sut - to je premalo za pravog sutera
ako zeli trade, mora pokazati puno vise u napadu - nadamo se bolji igri u 2.pol
mislim, da je svima jasno, kad se ostali oporave, da Mirza vjerovatno uopste nece igrati ili mozda samo po koji minut
Ah sto Mirza povali Bargnania
Odlicna igra u prvom poluvremenu, posebno u odbrani. Melo gotovo u potpunosti zaustavljen, dok bi se u napadu mogao malo vise kretati. Mada nema razloga, jer kad lopta dodje do JJ-a mogu odmah ic svi pod kos, da hvataju ofanzivni ako profula
Odlicna igra u prvom poluvremenu, posebno u odbrani. Melo gotovo u potpunosti zaustavljen, dok bi se u napadu mogao malo vise kretati. Mada nema razloga, jer kad lopta dodje do JJ-a mogu odmah ic svi pod kos, da hvataju ofanzivni ako profula
Koliki je over bio na Carmela? Mozete slobodno bacit listice
A hajde da ne komentarisemo ove BOLIDE poput Taylora itd...
Mirza je svoje odradio fenomenalno!
A hajde da ne komentarisemo ove BOLIDE poput Taylora itd...
Mirza je svoje odradio fenomenalno!
Zadnja izmjena: Adibhf88, dana/u 06 dec 2013, 02:23, ukupno mijenjano 1 put.
Kindže, kindže...
Guarin14 je napisao/la:Mirza odlican !!
Igra najbolju odbranu
- L'Avvocato
- Kontakt:
Teletovic is defending Anthony, so now Anthony can see what it's like to be defended by Anthony.
hahaha odličan lajn
hahaha odličan lajn
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
yebala te statistikaharko8 je napisao/la:koliko god on igrao dobro... statistika ne laze
mislim, da je svima jasno, kad se ostali oporave, da Mirza vjerovatno uopste nece igrati ili mozda samo po koji minut
momak prvo jel te stid sta si napis'oharko8 je napisao/la:koliko god on igrao dobro... statistika ne laze
a drugo jel te stid napisat ubacijo..molim te mi reci al te molim znaci
oj izjava
Ja sam to vec jednom reko, dovest Gordica da hrani Mirzu loptama i Brooklyn se bori za prsten. 
Jel iko primjetio da Brooklyn ima samo jednu i po uigranu akciju? ......Mirza igra najbolje što se može igrat protiv Mela...bit će ovo još jedna dobra partija Kapitena
A.F.C. Bournemouth!
Slazem se sa tobom da treba vise sutirat,ali brate na koji nacin kad je do sad dobio jednu loptu samo,jedino da uzme loptu pa kao protiv Litvanije da pokusa sa parkinga nesto pogodit..Ovo je za sad dobra igra,uz garneta je najbolji,harko8 je napisao/la:koliko god on igrao dobro... statistika ne laze
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Garant gleda tekmu na NBA.comLuminary je napisao/la:Dobro je statistika, ajd spavanje lagano.harko8 je napisao/la:koliko god on igrao dobro... statistika ne laze
Slabi su oni za Gorduklasik je napisao/la:Ja sam to vec jednom reko, dovest Gordica da hrani Mirzu loptama i Brooklyn se bori za prsten.
Momak il provociras svjesno ili ti se mnogo spava pa laprdas bezveze.harko8 je napisao/la:koliko god on igrao dobro... statistika ne laze
Mirza legenda extra si ,samo trazi loptu od levata. Give him the friken ball.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
radi ovakvih sam ja bio mjesec u banovicima..hej ciko se javi kaze samo jedno UBACIJO,mora vise sutat..pa de odgledaj nekad kosarkasku utakmicu..Boze dragi pa vidis li ti ovo ?
Zadnja izmjena: mirzatele, dana/u 06 dec 2013, 02:28, ukupno mijenjano 1 put.
Kad shvatite da Netsima ne treba njegovih 10+ ispaljenih lopti, bit' će vam lakše gledati tekmu. Njegovo je da radi na odbrani, a večeras je sjajan, ostalo će sve doći, pa tako i šut i otvorena trica.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
- anonymousHD
- Kontakt:
Odličan nakon prvog poluvremena, čak me iznenadio kako pametno igra. Ne forsira nepotrebne šuteve, pogodio jednu tricu. Dosta! U odbrani apsolutno najbolji.
mirzatele je napisao/la:radi ovakvih sam ja bio mjesec u banovicima..hej ciko se javi kaze samo jedno UBACIJO,mora vise sutat..pa de odgledaj nekad kosarkasku utakmicu..Boze dragi pa vidis li ti ovo ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.