HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Lillard
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Lillard » 29 jul 2014, 13:01

Ne znam kako stvari stoje, ali smijesno mi je da se dovode nekakvi poluigraci..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 29 jul 2014, 13:01

primasquadra je napisao/la::urnebes: jes eto karačić je reko dovedite mi turkalja , kataneca , radulovića , duraka , krešu ...
zna branko puno bolje birat
:clap:
Upravo to.
Moraju neki shvatiti da kod nas trener nema ulogu Managera, a la Alex Ferguson ili Wenger.
Kod nas trener kaže za koju mu poziciju treba igrač, a uprava ostalo odrađuje.

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 29 jul 2014, 13:09

primasquadra je napisao/la::urnebes: jes eto karačić je reko dovedite mi turkalja , kataneca , radulovića , duraka , krešu ...
Jeste, eto Danko i Marin su te igrače izvukli iz rukava ono " na gotovo"

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 29 jul 2014, 13:17

ZrinjskiMostar je napisao/la:
Jeste, eto Danko i Marin su te igrače izvukli iz rukava ono " na gotovo"
Prestani izmišljotine plasirati kao istine.
Bar neki dokaz prikaži ako ustraješ u tim svojim tvrdnjama

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 29 jul 2014, 13:25

Najbolji primjer kakvi nam igrači se nude i dolaze je taj Radulović,rođak mi živi u Njemačkoj i kaže da je taj Radulović bio na probi kod nekoliko klubova po trećoj i četvrtoj ligi,nigdje nije prošao...Dođe u Zrinjski i može odmah igrati kvalifikacije za ligu prvaka!!!
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 29 jul 2014, 13:28

De ne pametuj te više ovde, mozgonje!

Caeruleus
Kontakt:

Post Postao/la Caeruleus » 31 jul 2014, 03:28

Zrinjski pod hitno treba u suradnji s Veležom i gradom Mostarom osnovati gospodarsko-građevinski konglomerat u cilju izgradnje novog modernog stadiona s 12.000 sjedećih mjesta i natkrovnom konstrukcijom negdje van grada, ali dovoljno blizu gradu. Ili Rodoč ili Sjeverni logor. Ali da se demilitarizira to područje tj. da ne bude ni pod upravom HVO/HDZ-a ni pod upravom ARBiH/SDA. To se može uz dosta volje, povjerenja i optimizma. Napraviti i šok sobu ispod stadiona da se navijači mogu iživljavati da ne bude nereda i sranja svako malo po Bulevaru. Živjeli.

Evo primjera, nešto poput Stožica. Samo malo manje.

slika

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 31 jul 2014, 09:52

Jao, dobar :lol: :lol: ...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 31 jul 2014, 10:33

Ovo sa sok sobom mi je ekstra ideja. To treba uvest u sve gradove po BiH :lol:

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 31 jul 2014, 11:01

kako da ne, i dati ime stadionu " velika petokraka" :crazy:

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 31 jul 2014, 11:08

Caeruleus je napisao/la:Zrinjski pod hitno treba u suradnji s Veležom i gradom Mostarom osnovati gospodarsko-građevinski konglomerat u cilju izgradnje novog modernog stadiona s 12.000 sjedećih mjesta i natkrovnom konstrukcijom negdje van grada, ali dovoljno blizu gradu. Ili Rodoč ili Sjeverni logor. Ali da se demilitarizira to područje tj. da ne bude ni pod upravom HVO/HDZ-a ni pod upravom ARBiH/SDA. To se može uz dosta volje, povjerenja i optimizma. Napraviti i šok sobu ispod stadiona da se navijači mogu iživljavati da ne bude nereda i sranja svako malo po Bulevaru. Živjeli.

slika
Hvala ali ne želimo!!!

PS šta je sa krmkom nije valjda pod nož otišao :urnebes: :urnebes: :urnebes:
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

Caeruleus
Kontakt:

Post Postao/la Caeruleus » 31 jul 2014, 11:16

ZrinjskiMostar je napisao/la:kako da ne, i dati ime stadionu " velika petokraka" :crazy:
Po čemu su ti Stožice petokraka? Kao što vidiš stadion nije u obliku pentagrama, nego se radi o klasičnom obliku četverokuta.

slika

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 31 jul 2014, 12:44

Caeruleus je napisao/la:Zrinjski pod hitno treba u suradnji s Veležom i gradom Mostarom osnovati gospodarsko-građevinski konglomerat u cilju izgradnje novog modernog stadiona s 12.000 sjedećih mjesta i natkrovnom konstrukcijom negdje van grada, ali dovoljno blizu gradu. Ili Rodoč ili Sjeverni logor. Ali da se demilitarizira to područje tj. da ne bude ni pod upravom HVO/HDZ-a ni pod upravom ARBiH/SDA. To se može uz dosta volje, povjerenja i optimizma. Napraviti i šok sobu ispod stadiona da se navijači mogu iživljavati da ne bude nereda i sranja svako malo po Bulevaru. Živjeli
slika
#SuningOUT

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 31 jul 2014, 12:56

Nama ne treba bratstvo i jedinstvo sa Titinim sinovima,mi imamo naš Bijeli Brijeg u Mostaru,oni svoju Knauf-arenu u Vrapčićima...
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 31 jul 2014, 13:03

jes slovenci , uzeli sve pare od europske unije . nama će dati grad mostar :clap:

Caeruleus
Kontakt:

Post Postao/la Caeruleus » 31 jul 2014, 13:15

primasquadra je napisao/la:jes slovenci , uzeli sve pare od europske unije . nama će dati grad mostar :clap:
To si upravu. Ja mislim da je stadion u Stožicama financiran iz europskih fondova s preko 60%. Mostar niti ima vlast, niti ima novac. I postoje prioriteti. Ovo je naravno u današnje doba još uvijek teška fikcija, ali ja sam samo rekao šta mislim da treba Zrinjskom i ostalim klubovima iz Mostara. I šta ovaj grad jednog dana zaslužuje. Bijeli brijeg je bez obzira na silna šminkanja (evo napravila se i VIP loža) još uvijek ruglo s onom jednom tribinom i atletskom stazom.

Ali činjenica je takav jedan stadion puno više treba Veležu, nego Zrinjskom, tako da me ne čudi što ovdje većina negoduje oko ove ideje.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 31 jul 2014, 13:17

Taramba je napisao/la:Nama ne treba bratstvo i jedinstvo sa Titinim sinovima,mi imamo naš Bijeli Brijeg u Mostaru,oni svoju Knauf-arenu u Vrapčićima...
Ne zelimo ni mi s vama nista i kad smo kod toga. Vi nemate svoj stadion. Vi ste rentali stadion. Fakticki vasi su samo dresovi šorcevi i kopačke :urnebes: :urnebes: :urnebes:
KLUB SVIH NAS.

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 31 jul 2014, 13:19

Caeruleus je napisao/la:Zrinjski pod hitno treba u suradnji s Veležom i gradom Mostarom osnovati gospodarsko-građevinski konglomerat u cilju izgradnje novog modernog stadiona s 12.000 sjedećih mjesta i natkrovnom konstrukcijom negdje van grada, ali dovoljno blizu gradu. Ili Rodoč ili Sjeverni logor. Ali da se demilitarizira to područje tj. da ne bude ni pod upravom HVO/HDZ-a ni pod upravom ARBiH/SDA. To se može uz dosta volje, povjerenja i optimizma. Napraviti i šok sobu ispod stadiona da se navijači mogu iživljavati da ne bude nereda i sranja svako malo po Bulevaru. Živjeli.

slika
Moj druže, kada bi mi živjeli u normalnom svijetu, to bi i bilo moguće. Ovako, ne ide ni kada bi grad milione imao, upravo zbog ovih komentara iznad mene (Knauf Arena, Titini sinovi, rentanje stadiona i sl.) A i bolje je ovako. Ko će bola to ..
Zadnja izmjena: drakensang, dana/u 31 jul 2014, 14:17, ukupno mijenjano 1 put.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 31 jul 2014, 13:25

Drakensang nemoj srat. Ja nisam ni vrijedjao ni omalovazavao. Samo sam decku napisao da nemaju svoj stadion i nista nisam slagao. Valjda on konta kad iznajmi auto u rent a car-u da je njegovo :lol: :lol: ili možda ležaljku na plazi u Makarskoj :urnebes: :urnebes:
KLUB SVIH NAS.

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 31 jul 2014, 13:28

Jebga nije ni Velezov stadion pa ga se svojata kao da jest i/ili stalno provlaci takva prica.
Gradski je stadion, ne znam sta se svadjate oko toga.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.