Naravno ne bih imao nista protiv da nas Klopp preuzme nakod ere Van Gall
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Sta se ovo desava, svaki igrac koji dodje na transfer listu Bayern je zainteresiran,,sad i za nekog gervinja iz lilla,,ako se dovede makar 3 ova igraca bit ce odlicno (Bosingwa,Gervinjo,Contrao,Casemiro,Moussa Sissoko,Douglas Franco,Andreas Beck,Adriano,Goran Pandev,Taye Taiwo,Eljero Elia,Ashleya Colea,Xherdan Shaqiria,Riccardo Montolivo,Mats Hummels,Gabriel Milito,Manuel Neuer,Klopp.....) da vise neduzim ima ih jos koji su ko fol usko povezani sa Bayernom.Po meni pola ovog nevalja iz ove skupine nama su potrebni samo 3 igraca onako od prilike..
VOLIM BAYERN
mislis ne igra se protiv prvaka svjeta svaki danS-Y-L-A-R je napisao/la:Tvoj je strah opravdan u svakom smislu,ne igra se protiv najboljih bas tako cestoamell je napisao/la:uh bi volio da roben nemogne igrati na meazzi![]()
,bojim ga se nekako sve me strah hvata od njegove brzine
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Pa zato sto nismo u mogucnosti da igramo protiv tog prvaka svijeta,sta mozemo kad obicno ispadnete ranije iz LP negdje oko grupne faze,al evo sad nam se posrecilo(ako se to tako moze rec,jer ne mozemo nista naucit igranjem protiv slabijih protivnika,treba nam neko jaci od nas ili neko ko je barem ravnopravan protivnik)amell je napisao/la:mislis ne igra se protiv prvaka svjeta svaki danS-Y-L-A-R je napisao/la:Tvoj je strah opravdan u svakom smislu,ne igra se protiv najboljih bas tako cestoamell je napisao/la:uh bi volio da roben nemogne igrati na meazzi![]()
,bojim ga se nekako sve me strah hvata od njegove brzine
![]()
![]()
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Omerbavarac
- Kontakt:
Robben povrijedio mali prst na desnoj ruci.
Pa jbt, ima gene nema ih niko, a imunitet mu je jos slabiji.
Contento i Kroos bi mogli biti spremni za Mainz.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Robben uopste nije upitan za utakmicu protiv Mainz-a!!!Omerbavarac je napisao/la:Robben povrijedio mali prst na desnoj ruci.![]()
![]()
![]()
![]()
Stern des Südens
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa ko je rekao da je upitan?proFCB je napisao/la:
Robben uopste nije upitan za utakmicu protiv Mainz-a!!!
Ja sam samo naglasio o cemu je danas bilo price i normalno je da ce konkurisati za Mainz. Nece malim prstom igrati?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Tvoje zelje pusti snoviisakovich je napisao/la:Sta se ovo desava, svaki igrac koji dodje na transfer listu Bayern je zainteresiran,,sad i za nekog gervinja iz lilla,,ako se dovede makar 3 ova igraca bit ce odlicno (Bosingwa,Gervinjo,Contrao,Casemiro,Moussa Sissoko,Douglas Franco,Andreas Beck,Adriano,Goran Pandev,Taye Taiwo,Eljero Elia,Ashleya Colea,Xherdan Shaqiria,Riccardo Montolivo,Mats Hummels,Gabriel Milito,Manuel Neuer,Klopp.....) da vise neduzim ima ih jos koji su ko fol usko povezani sa Bayernom.Po meni pola ovog nevalja iz ove skupine nama su potrebni samo 3 igraca onako od prilike..
nisu ovo moje zelje nego sam uzeo u obzir na kojim nam pozicijama treba igrac,, ama znas da smo mi Bayern Minhen i da sve sto igra na njemackom tlu i na sto mi imamo pik mora biti nase hehe malo sale,,,HzBvB je napisao/la:Tvoje zelje pusti snoviisakovich je napisao/la:Sta se ovo desava, svaki igrac koji dodje na transfer listu Bayern je zainteresiran,,sad i za nekog gervinja iz lilla,,ako se dovede makar 3 ova igraca bit ce odlicno (Bosingwa,Gervinjo,Contrao,Casemiro,Moussa Sissoko,Douglas Franco,Andreas Beck,Adriano,Goran Pandev,Taye Taiwo,Eljero Elia,Ashleya Colea,Xherdan Shaqiria,Riccardo Montolivo,Mats Hummels,Gabriel Milito,Manuel Neuer,Klopp.....) da vise neduzim ima ih jos koji su ko fol usko povezani sa Bayernom.Po meni pola ovog nevalja iz ove skupine nama su potrebni samo 3 igraca onako od prilike..
VOLIM BAYERN
hahahahahaha čuj povrijedo mali prst majke mi on koda je građen od papira takneš ga povrijeđen ali on je naša zvjezda .za ovog neazura momak idi na temu intera nije ti ovdje mjesto tignjaviš i provociras nas jer sigurno zanš da će inter izgubiti ili loše odigrati pa ti jedino ostaje da provociras i znam da će boliti poraz al pomiri se jaro. 
- anton 1983
- Kontakt:
Što više gledam ovog Schiebera sve nmi se više sviđa...Baš me zanima kak bi mu stajo Bayernov dres... 
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vjeruj mi da sam i ja o tome razmisljao, ali ako pogledam ove mlade igrace ne znam kojeg bi prije. Reus, Schieber, Schurrle...anton 1983 je napisao/la:Što više gledam ovog Schiebera sve nmi se više sviđa...Baš me zanima kak bi mu stajo Bayernov dres...
od srca vam zelim poraz protiv mainza i da vam se tesko povrede bar 2 igraca

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Samo da ne pretrpe tako opasne povrede mozga kao ti, jer ce onda moci samo sjediti za tastaturom i pisati gluposti.amell je napisao/la:od srca vam zelim poraz protiv mainza i da vam se tesko povrede bar 2 igraca![]()
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Što će biti lijepo gledati amella u srijedu kako liječi svoje frustracije 
Ovaj vikend će izostati moja statistika (daleko sam od kompa i konekcije),ali ću i preko moba pratiti rezultat i forum.
Idemo danas podmazati mašineriju
Ovaj vikend će izostati moja statistika (daleko sam od kompa i konekcije),ali ću i preko moba pratiti rezultat i forum.
Idemo danas podmazati mašineriju
Sent from my Philips Smart TV.
Čitam ovaj topik od otvaranja, i stvarno je svakavih klaunova navraćalo, ali ti si ipak kategorija za sebe...amell je napisao/la:od srca vam zelim poraz protiv mainza i da vam se tesko povrede bar 2 igraca![]()
http://www.powerplaymanager.com/r219458
Sep 25, 2010 Bayern Munich 1 - Mainz 2
Aug 22, 2009 Mainz 2 - Bayern Munich 1
May 19, 2007 Bayern Munich 5 - Mainz 2
Dec 16, 2006 Mainz 0 - Bayern Munich 4
zadnje dvije tekme gubimo od Mainza ali danas bi trebali da ima vratimo u komadu, neka bude 0-4 kao ovog 16. Decembra 2006 ....Danas bi bio vakat da zabije i Bilal Ribery
Aug 22, 2009 Mainz 2 - Bayern Munich 1
May 19, 2007 Bayern Munich 5 - Mainz 2
Dec 16, 2006 Mainz 0 - Bayern Munich 4
zadnje dvije tekme gubimo od Mainza ali danas bi trebali da ima vratimo u komadu, neka bude 0-4 kao ovog 16. Decembra 2006 ....Danas bi bio vakat da zabije i Bilal Ribery
VOLIM BAYERN
- pasha_the_one
- Kontakt:
Evo malo statistike pred danasnji duel, posto dr.adnan ne moze istu postaviti. 
Bayern Munchen i FSV Mainz 05 su do sada odigrali 9 medjusobnih duela.
6 pobjeda Bayerna, 1 nerijesen rezultat i 2 pobjede Mainza uz gol razliku 26:13 u korist Bayerna.
Kao domacin, Mainz protiv Bayerna je odigrao 4 utakmice:
1 pobjeda Mainza, 1 nerijesen rezultat i 2 pobjede Bayerna uz gold razliku 6:11.
Kao gost, Mainz protiv Bayerna je odigrao 5 utakmica:
1 pobjeda Mainza, 4 pobjede Bayerna, uz gol razliku 7:15.
Evo i rezultati zadnjih 6 utakmica izmedju ove dvije ekipe:
- 23.04.2006. Mainz 2 : 2 Bayern
- 16.12.2006. Mainz 0 : 4 Bayern
- 19.05.2007. Bayern 5: 2 Mainz
- 22.08.2009. Mainz 2 : 1 Bayern
- 30.01.2010. Bayern 3 : 0 Mainz
- 25.09.2010. Bayern 1 : 2 Mainz
Na zadnja 3 gostovanja, Bayern je ostvario 1 pobjedu, 1 nerijesen rezultat i 1 porazom protiv ekipe Mainza uz gol razliku 7:4 u korist Bayerna.
Bayern Munchen i FSV Mainz 05 su do sada odigrali 9 medjusobnih duela.
6 pobjeda Bayerna, 1 nerijesen rezultat i 2 pobjede Mainza uz gol razliku 26:13 u korist Bayerna.
Kao domacin, Mainz protiv Bayerna je odigrao 4 utakmice:
1 pobjeda Mainza, 1 nerijesen rezultat i 2 pobjede Bayerna uz gold razliku 6:11.
Kao gost, Mainz protiv Bayerna je odigrao 5 utakmica:
1 pobjeda Mainza, 4 pobjede Bayerna, uz gol razliku 7:15.
Evo i rezultati zadnjih 6 utakmica izmedju ove dvije ekipe:
- 23.04.2006. Mainz 2 : 2 Bayern
- 16.12.2006. Mainz 0 : 4 Bayern
- 19.05.2007. Bayern 5: 2 Mainz
- 22.08.2009. Mainz 2 : 1 Bayern
- 30.01.2010. Bayern 3 : 0 Mainz
- 25.09.2010. Bayern 1 : 2 Mainz
Na zadnja 3 gostovanja, Bayern je ostvario 1 pobjedu, 1 nerijesen rezultat i 1 porazom protiv ekipe Mainza uz gol razliku 7:4 u korist Bayerna.
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)
- schweinsteiger
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.